Öncelikle merhabalar Göğüs Dikleştirme ameliyatı düşünüyorum 2. Dereceden sarkıklık var mecburi de olmak gerekiyor gibi ( mağlum özellerde fiyatlar aşırı uçmuş) Ankara da devlet hastanelerinde daha önce olmuş deneyimi olan var mı acaba ?
Öncelikle merhabalar
Göğüs Dikleştirme ameliyatı düşünüyorum 2. Dereceden sarkıklık var mecburi de olmak gerekiyor gibi ( mağlum özellerde fiyatlar aşırı uçmuş) Ankara da devlet hastanelerinde daha önce olmuş deneyimi olan var mı acaba ?
Bende 3 gün önce başka şehirde devlet hastanesinde oldum önemli olan plastık cerrah bu konuda. Süreci daha kolay sanıyordum baya zor şuan güzel duruyor ama iyileşince inince sonuç ne olur bilemiyorum
Bende 3 gün önce başka şehirde devlet hastanesinde oldum önemli olan plastık cerrah bu konuda. Süreci daha kolay sanıyordum baya zor şuan güzel duruyor ama iyileşince inince sonuç ne olur bilemiyorum