Gögus arası nasıl duruyor pekiDoğal oldu 300 istemiştim sığmamış
Ya benim bir arkadaşım 450 cc istedi doktor sığmaz maksimum 270 300 dedi kız diretti en düşük 400 olabilir altını yaptırmanın bir mantığı yok dedi 400 koydular risk almak istemiyorlar sanırım yada ellerinde o ölçü varFikrinizi soruyor ama baskın olmalısınız kesinlikle istemediğinizi sığmayacağını düşünüyorsa hiç yapmaması gerektiğini söyleyin o halde ben de başta mutsuz oldum ama gözüm alıştı kötü değil
Evet olabilir mesaj atarsanız fotoğraf iletiyimYa benim bir arkadaşım 450 cc istedi doktor sığmaz maksimum 270 300 dedi kız diretti en düşük 400 olabilir altını yaptırmanın bir mantığı yok dedi 400 koydular risk almak istemiyorlar sanırım yada ellerinde o ölçü var
Güzel duruyor . Memeniz öncesinde ayrıksa ayrık durur yine birazGögus arası nasıl duruyor peki
Minyon biri olduğum için bende küçük durmadıYa benim bir arkadaşım 450 cc istedi doktor sığmaz maksimum 270 300 dedi kız diretti en düşük 400 olabilir altını yaptırmanın bir mantığı yok dedi 400 koydular risk almak istemiyorlar sanırım yada ellerinde o ölçü var
Yarın tekrar gidiyorum net kesin ücret öğrenip bilgi vereceğim arkadaslarbu ücrete protez dahil değil sadece ameliyat ücreti malesef
Arkadaşım özellikle şeyi sor her şey dahil fiyat mi protez ameliyat ücreti artı sütyen ücreti ekstra çıkabilecek ücret var mıYarın tekrar gidiyorum net kesin ücret öğrenip bilgi vereceğim arkadaslar
Mutlaka hepsini soracağımArkadaşım özellikle şeyi sor her şey dahil fiyat mi protez ameliyat ücreti artı sütyen ücreti ekstra çıkabilecek ücret var mı
nasıl oldunuz iyileştinizmi daha önce konuşmuştuk siiznle. siz memnun kalmayınca bende gitmedim açıkçası o doktoraFikrinizi soruyor ama baskın olmalısınız kesinlikle istemediğinizi sığmayacağını düşünüyorsa hiç yapmaması gerektiğini söyleyin o halde ben de başta mutsuz oldum ama gözüm alıştı kötü değ
Merhaba mesajdan yazarsanız fotoğraf gönderebilirim daha iyi olabilir miydi evet ama alıştım süreçte bireysel de olabilir sıkıntılar bu dikiş açılması veya seröz akıntı ama başka doktora muayene olmanızı öneririmnasıl oldunuz iyileştinizmi daha önce konuşmuştuk siiznle. siz memnun kalmayınca bende gitmedim açıkçası o doktora
. hala kararsızım
Ne yaptınızMutlaka hepsini soracağım
Bugün gittim doktorla görüşme sağlayamadım dediğim gibi asistan ile görüştüm yine 2 ay boyunca doktorlar estetik ameliyatı yapmıyor hatta gün verilmiş kişileri bile iptal etmişler arayıp depremzedelerden kaynaklı ama ben ayrıntılı fiyat bilgisi istiyorum ona göre butcemi ayarlayacağım dedim beni vezneye yönlendirdi vezne bu işleri size anlatır fiyat çıkarır dedi vezneye gittim vezne toplamda hersey dahil 13 bin olduğunu söyledi zaten amaliyat günü belli olduğundan doktorla anlaşıp size kod geliyor orda ücretiniz çıkar dedi ya doktor kendi elindeki protezi kullanır ya siz daha uygun varsa temin ederseniz yada sizi doktor yönlendirir dedi benimde 2 ay daha sabretmek istemiyorum birde hacettepe bir ikincisi ankara egitim ve araştırma hastanesine gitmek istiyorum belki orda işlemler daha hızlı olurNe yaptınız
Elindeki protezi kullanır yada si temin edersiniz dediğinize göre protez ücreti farklı ellerinde 250 270 cc kalıyor hep bende yaptırmış o kadar küçük istemiyorum .hacettepe de arkadaşım yaptırmıştı şuan fiyatlar nedir bilmiyorum ama doktorları iyi ankara egitim araştırmayı beğenmemişti çalışıyorum görüşmeye gidemiyorum benide haberdar edin inşallah bütçenize uyan bizi mutlu eden bir hastane buluruzBugün gittim doktorla görüşme sağlayamadım dediğim gibi asistan ile görüştüm yine 2 ay boyunca doktorlar estetik ameliyatı yapmıyor hatta gün verilmiş kişileri bile iptal etmişler arayıp depremzedelerden kaynaklı ama ben ayrıntılı fiyat bilgisi istiyorum ona göre butcemi ayarlayacağım dedim beni vezneye yönlendirdi vezne bu işleri size anlatır fiyat çıkarır dedi vezneye gittim vezne toplamda hersey dahil 13 bin olduğunu söyledi zaten amaliyat günü belli olduğundan doktorla anlaşıp size kod geliyor orda ücretiniz çıkar dedi ya doktor kendi elindeki protezi kullanır ya siz daha uygun varsa temin ederseniz yada sizi doktor yönlendirir dedi benimde 2 ay daha sabretmek istemiyorum birde hacettepe bir ikincisi ankara egitim ve araştırma hastanesine gitmek istiyorum belki elin
Bugün gittim doktorla görüşme sağlayamadım dediğim gibi asistan ile görüştüm yine 2 ay boyunca doktorlar estetik ameliyatı yapmıyor hatta gün verilmiş kişileri bile iptal etmişler arayıp depremzedelerden kaynaklı ama ben ayrıntılı fiyat bilgisi istiyorum ona göre butcemi ayarlayacağım dedim beni vezneye yönlendirdi vezne bu işleri size anlatır fiyat çıkarır dedi vezneye gittim vezne toplamda hersey dahil 13 bin olduğunu söyledi zaten amaliyat günü belli olduğundan doktorla anlaşıp size kod geliyor orda ücretiniz çıkar dedi ya doktor kendi elindeki protezi kullanır ya siz daha uygun varsa temin ederseniz yada sizi doktor yönlendirir dedi benimde 2 ay daha sabretmek istemiyorum birde hacettepe bir ikincisi ankara egitim ve araştırma hastanesine gitmek istiyorum belki orda işlemler daha hızlı olur
Murat igde aldım ben ilk fiyatı sonrası mehmet sönmez hocanın asistanı daha sonra yine gittim asistanindan aldım bu bilgileri 3 defa gittim ben ilk asistan murat igdenin asistanı 7 ile 10 bin arası diyen murat hocada burda olursa 10 bini bulur evet ama özel olursa 30 bin dedi daha isteğim doğrultusundamerhaba ben de 3 gün önce ankara bilkent şehir hastanesine gittim, doç. dr Ramazan hocaya randevu almıştım, bana sadece meme dikleştirme için ( protez kullanmadan), dikleştirmede yönteminde meme içine koyacağı küçük bir kullandığı bir tıbbi malzeme (adını hatırlayamadım ) her iki taraf için 1400 dolar istedi. operasyondan ücretsiz 1500-200 gibi hstane masrafı olabilir dedi. 30,000 gibi bir tutar yapıyor bu da Size verilen tutar çok iyi geldi bana, zaten implant düşünmüyorum, sadece dikleştirme istiyorum. dr ismi almadan nasıl randevu alabildiniz ben tam anlayamadım.
Merhaba Gecmis olsun , bende oldum meme alti ve icinde acilma var endiseliyim , Ne yapiyorsunuz sizin acilma Ne kadar , ben yurt disindayim kontrola gelme imkanim Yok ve burdada bakmazlar Turkiyede oldugum icinMeme altı kesisiyle kas altı oldum 270cc . Dikiş açılması ve seröz akıntı yaşadım ama sorunsuzca halloldu ikiside panik yapılmaması gerekiyor sık sık kontrol önemlş
Bende de bir tık açılma oldu panik yapmayon ilk ben de panik yaptım ama doktorum sadece pansuman önerdi, çarşamba günü kontrolüm var.Merhaba Gecmis olsun , bende oldum meme alti ve icinde acilma var endiseliyim , Ne yapiyorsunuz sizin acilma Ne kadar , ben yurt disindayim kontrola gelme imkanim Yok ve burdada bakmazlar Turkiyede oldugum icin
Hangi dr yaptırdınızBen özelde yaptırdım. Devlete de gittim beğenmedim ve güvenmedim. Şu an çok memnunum.