Ankara da yasamak istiyorum

melek_ssb

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2013
2
0
6
Sakarya
Merhaba arkadaşlar ben okul oncesi öğretmeniyim. Puanlar açıklandı. Fena değil puanim. Ankara ya atanmak istiyorum. Sizce Ankara bir öğretmen için uygun bir yer mi? Yani ev kiralari falan nasıl? Geçim cok zor mu

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mantıklı tercih yaparsanız Ankara olabilir. Ankara olmasa bile çevre iller olur. Sadece cesur olun ve mantıklı tercih yapın derim ben.
Ayrıca okul öncesi olmak demek full ek ders demek o yüzden sıkıntı olmaz biraz mütevazı yaşarsanız:)
Ayriyeten Ankara'nın neresi olduğuna da bağlı tabi tüm bunlar

Son düzenleme:
derseniz ki ben Ümitköy filan istiyorum, biraz zorlanırsınız. Zira kiralar yüksek. Ancak Ankara hem memur hem de öğrenci şehri. doğru tercihlerle gül gibi geçinirsiniz. mesela Fatih, Sincan gibi semtleri pek önermem. ancak eryaman sessiz, sakin, bütçeye dost ancak şehir merkezine uzak bir yer. nasıl yaşamak istediğiniz önemli. sosyal bir kelebek misiniz, yoksa sakinliği mi tercih edersiniz, öğrencilerinizin kozmopolit mi olmasını istersiniz yoksa daha elit bir çevre mi??? gibi. ulaşım araçlarına kalırsanız eryaman'dan ümitköy'e 1.30 saatte gidersiniz (yeni açılan metroyla). yok benim arabam var derseniz 15 dakika. semtler dağınık ve ulaşım zaman zaman sıkıntı olabiliyor. tabi İstanbul kadar olamaz da.

hocam okullar açıklandığında yazarsanız daha çok yardımcı olabilirim. ankaralıyım ama istanbulda görev yapıyorum şu an. inşallah istediğiniz yere atanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…