• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da ürolog tanıdığı olanlar lütfen yardımmm.

ezel.nal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
66
0
86
46
Ankara
Eşim varosel ameliyatı olalı 4 ay oldu . Yeniden test yaptırdık iyileşme yok. İleri hareketliliğinde düşüklük vardı. Doktor sadece bekleyin dedi. Normal bir hastanede herhangibir doktora gittik. Buralardan okuduğum kadarıyla ilaç takviyesi alanlar varmış. Bu süreci kısaltmak için birşeyler yapılamaz mı. Sonuçta bu ameliyatta kesin çözüm değil. O kadar bekledikten sonra da boşa geçmiş olabilir. İyi tavsiyelerde bulunacak yol gösterecek iyi bir doktor bulmamız lazım. Rahatsızım. İlaçlarımı kullanamıyorum. Heran hamile kalırım diye diğer hastalığım ilerledi. Lütfen arkadaşlar yardım edin.

canım benim seni çok i anlıyorum bende hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum ankaradayım eşimle birlikte gittiğimiz bi ürolog var işini çok ii yapıyo hem sana hem eşine çok faydasını göreceksin görevi yüksek ihtisasda ama kızılayda muayenesi var istersen özelden yardımcı olabilirim belki buaya yazdığımda sorun olabilir

Ben Ali Ergeni tavsiye ediyorum. Kendisi hacettepenin doktorudur ayrıca Tunus caddesinde muayenehaneside var. Eşime TESA yapmıştı ve canlı sperm bulmuştu. Tavsiye ederim. Aşağıda Cv si var

Prof. Dr. Ali Ergen
ÜROLOJİ

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 1979’da bitirdi. 1983’te üroloji Uzmanı oldu. 1988’de doçent, 1995’te profesör oldu.

1991-1992’de ABD’de New York Eyalet Üniversitesi Long Island College Hospital’de androloji ve nöroüroloji, 1995’te Cleveland Clinic’te kadın ürolojisi üzerine çalışmalar yaptı.

1988’de Türk Üroloji Derneği’nin asistanlararası en iyi bildiri, 1989’da Bedii Gorbon Kanser Savaş Kurumu ödüllerini aldı. 1995, 1998, 2000 yılları Cleveland Clinic bursiyeri oldu.

Klinik çalışmalarını androloji, nöroüroloji ve kadın ürolojisi alanlarında sürdürmektedir.

Merhaba.Lina Kadın Sağlığı merkezinde çok iyi urologları var bu urolog özellikle çocuk tedavisi için çok iyi tavsiye ederim

Back
X