Ankara da Tüp bebek

sultannnnnnnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
4
0
1
27
Merhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?

Merhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?
Doktor bulabildinizmi acaba bende Ankaradayım amh düşük iki başarısız aşılamam oldu .artık tüp bebeğe geçeceğiz arayıştayım
benim de amh düşük. Tolga ecemişle devam ediyorum tedavime çok memnunum tavsiye ederim araştırmanızı 🌸

Başkent hastanesinde yaptırdım ve ilk denemede pozitif sonuç aldım Göğşen önalan hocamı tavsiye ederim ☺️

Bence özelden önce devlette deneyin özellikle Bilkent şehir hastanesinde Prof.dr. Şebnem Özyer hanımda

Benim bi ablam hakan yaralıda tüp bebek yaptırdı 35 yaşındaydı 4 yıl önce ilk transferde tuttu çok şükür şimdi 3 yaşında oğlu var bende gitmiştim ama tam yumurta toplama zamanı eşimle bolanmaya karar verdik maalesef iptal edildi ben 2018 yılında gitmiştim çok kalabalık ama hakan bey mükemmel bilgili bir doktor

Ankarada berfu demir var instagramdsn bakın isterseniz benimde amh dusuk dun negatif sonuç.aldim bahceciden o yuzden cok yogun. Bir doktor seçmeyin sizinle ilgilenebilecek bir doktor olsun

Fiyat ne kadar canım madem orda tedavi oluyorsun aydınlatır mısın bizi 🌸
ben tedaviye 2024ün sonunda başlamıştım o yüzden zamlı fiyatı tam emin olmamakla beraber opu dahil 120 bin diye duydum. transferde 50 bin. ilaçlar hariç. embriyolarınız pgt ye göndermek isterseniz de embriyo başı 250 dolar verdik biz. ☺️

Özel düşünüyorum devlet te aşılamayla zaman kaybetmek istemiyorum
Ben de AMH düşüklüğü nedeniyle tüp bebek yaptırdım. İlk 2'de Hacettepe'de yaptırdım amh düşüklüğü sebebiyle olunca devletteki uygulamada aşılama değil direkt tüp bebek olarak başlanabiliyor. İlk 2.nin başarısız olması sebebiyle şimdi özel doktora gidiyorum, Hulusi hocaya gidiyorum, Hulusi Zeyneloğlu, tavsiye edebilirim. Keşke en başta gelseymişim diyorum, boşu boşuna maddi manevi bir sürü şey yaşadım öncesinde.

Back
X