- 3 Nisan 2025
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi sultannnnnnnnnn
Merhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıklı bence de . Bir yakınımız başkent üni de yaptırdı tam ayrıntılı bilmiyorum ama ikinci denemesinde tutmustu iyice araştırın umarım sonuç güzel olurÖzel düşünüyorum devlet te aşılamayla zaman kaybetmek istemiyorum
Merhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?
benim de amh düşük. Tolga ecemişle devam ediyorum tedavime çok memnunum tavsiye ederim araştırmanızıDoktor bulabildinizmi acaba bende Ankaradayım amh düşük iki başarısız aşılamam oldu .artık tüp bebeğe geçeceğiz arayıştayım
Başkent hastanesinde yaptırdım ve ilk denemede pozitif sonuç aldım Göğşen önalan hocamı tavsiye ederimMerhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?
Bence özelden önce devlette deneyin özellikle Bilkent şehir hastanesinde Prof.dr. Şebnem Özyer hanımdaMerhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?
Pozitif orda mı aldınızBence özelden önce devlette deneyin özellikle Bilkent şehir hastanesinde Prof.dr. Şebnem Özyer hanımda
Evet ilk denemede Allah’ıma şükürler olsun pozitif sonucu aldıkPozitif orda mı aldınız
Fiyat ne kadar canım madem orda tedavi oluyorsun aydınlatır mısın bizibenim de amh düşük. Tolga ecemişle devam ediyorum tedavime çok memnunum tavsiye ederim araştırmanızı![]()
Ankarada berfu demir var instagramdsn bakın isterseniz benimde amh dusuk dun negatif sonuç.aldim bahceciden o yuzden cok yogun. Bir doktor seçmeyin sizinle ilgilenebilecek bir doktor olsunMerhaba amh değerim düşük arkadaşlar doktor tüp bebek önerdi Ankara da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı acaba ?Yakın zamanda tüp bebek yaptırmış ilkin de tutmuş olan var mı acaba ?
ben tedaviye 2024ün sonunda başlamıştım o yüzden zamlı fiyatı tam emin olmamakla beraber opu dahil 120 bin diye duydum. transferde 50 bin. ilaçlar hariç. embriyolarınız pgt ye göndermek isterseniz de embriyo başı 250 dolar verdik biz.Fiyat ne kadar canım madem orda tedavi oluyorsun aydınlatır mısın bizi![]()
Ben de AMH düşüklüğü nedeniyle tüp bebek yaptırdım. İlk 2'de Hacettepe'de yaptırdım amh düşüklüğü sebebiyle olunca devletteki uygulamada aşılama değil direkt tüp bebek olarak başlanabiliyor. İlk 2.nin başarısız olması sebebiyle şimdi özel doktora gidiyorum, Hulusi hocaya gidiyorum, Hulusi Zeyneloğlu, tavsiye edebilirim. Keşke en başta gelseymişim diyorum, boşu boşuna maddi manevi bir sürü şey yaşadım öncesinde.Özel düşünüyorum devlet te aşılamayla zaman kaybetmek istemiyorum