Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ANKARA da tesettürlü nişanlık + kınalık nerden bulabılırız ?

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar ANKARA da tesettürlü nişanlık (kabarık olmayan düz) + kına abiyesi (kabarık) arıyorum kısacası nerde bulabılırım magaza + modaevı bildiginiz yerler var mı ??? Bana acilen yardımcı olursanız cok seviniim. Kına abiyem kabarık olcak bunun icin iyi bir modaevine ihtiyacım var...Cok az zaman kaldı yardım ederseniz sevinirim...

ben 1 ay önce aldım tesettürlü abiye kızılay setrems mağazasından kabarık değil ve benim için en önemlisi sonradan açık abiyeleri boleroyla falan kapatıyorlar ya öylr değil hiçbir değişiklik yapılmadı orjinal kollu falan kabarık değil ben çok beğendim ulus kızılay her yeri alttüst ettim içime sinen tek o oldu tavdiye ederim orda bulamazsan anteras setrems bakabilirsin ordada güzel modeller var peki üzerine türban nasıl düşünüyosun ben o konuda kararsızım kuaförlerin yaptıklarını beğenmiyorum hediye paketi gibi oluyo

bende straples giyip bolero ile kapatmaktan nefret ediyorummmm

konyadayım aradım taradım ne hazır gelinlik var kapalı nede nişanlık istediğim gibi bi de konya kapalı derler..kına olunca millet çırılçıplak olabiliyor ama ben hoşlanmıyorum o kadar soyunmaktan..kına elbisem hiç dekoltesiz sırtı kapalı önüde kayık yaka gögüs kısmı da çk yüksek..bi kollarım açık :)

netten model bulduk annemle diktirdik biz tavsiyem dikim snada aynı modeli dikiyorlar fiyat da çk abartı olmuyor gerçekten..

hediye paketi konusunda kesin likle katılıyorum..sonun kadar sadelikten yanayım eşarbı iğnelesin duvağı oturtsun yeter

Eklentiler

• $üstt model.JPG
    170,6 KB · Görüntüleme: 1.427
ben daha karar vermedim ama sade seven arkadasım senın için ekleyeyım bır tane (ben daha karar veremedım sademı şatafatlımı olcak dıye) ama şatafatlı olsa bıle bende şu bir easrbın üstüne sacma bı renkle kabarık yapıyorlar öyle sevmıyorum tek renk olur yanı (eger düz model yapılacaksa böyle aksesuar kullanılabilir)

kızılaydan geçerken görüorum normalde tesettür mağazalarını sevmiyorum ne yalan söyleyeyim kazıklıyorlarmış gibime geliyor..
ama tekbirin kızılayda bulvardaki yerinde otobüsle geçerken hep görüyorum yukarı kattaki camlı vitrine cok güzel elbiseler koyuyorlar...
bakabilirsin canım...

saol tatlım muhakkak bakacağım teşekkür ederim

bu konuyu ben biraz güncelleyim :) kızlar parlak moda evi var internettende arastırabılırsıniz bir de deha modaevi var demetevlerde (cok büyük degıl) buralarda gayet güzel dikim yapılıyor demetevlerde dehada bir arkadasım diktirdi nişanlıgını ve gelınlıgını fıyatlar acayıp uygun ayrıca tam istedigi gibi oldu :) parlak modaevinin dikimleride güzel kızlar ben tavsiye etmek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…