Ankara da tesettür hamile kıyafetleri

Annean

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
80
36
23
35
Ankara
Selam Arkadaşlar, ben Ankara'da oturayım ve tesettürlüyüm. Hamile kıyafetleri tesettüre uygun nereden bulabilirim bilmiyorum. Özellikle pardesü, uzun etek veya elbise tarzı bişeyler bakıyorum. Eğer bilen varsa böyle yerler yazarsanız çok memnun olurum. Internette çok kısıtlı şeyler var. Etek falan hiç bulamadım. Lütfen Ankaralı arkadaşlardan cevap bekliyorum.:31:

Zaten etek yerine elbise tercih et derim. Karın ve bel kısmını sıkan bşey olmasın. Gerçi henüz hamilelik yaşamadım ama hamile kalsam tırsarım heraldi etek ve pantolon giymekten :) İstanbula gel. Çook hamile mağazası var :) bu arada Allah kolay doğum nasip etsin inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba bende ankarada oturuyorum ve tesettürlüyüm keçiören tarafında ............ yukarısındaydı uzun etek elbise var daha birçok çeşit ve model var sen oraya gidersen menun kalırsın ben memnun kaldım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben de tesettürlü bir bayanım.Ulus Anafartalar çarşısında 2. katta sadece hamile giyim satan bir mağaza var. Modellerini çok beğendim tavsiye ederim.Mağazanın ismi Hamile Gezegeni..Tel: 0312 311 83 25

Back
X