Ankara da tavsiye edebilecegiz göz doktorlari veya hastaneler

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
Ankara da tavsiye edebilecegiz göz doktorlari veya hastaneler var mi ? ben almanyada yasadigim icin tatilde ankaraya gittigimde göz kontrolü oldum ve gözümde göz tansiyonu cikti,fakat almanyada kontrole git demisti ankaradaki doktorum fakat almanyaya gelip kontrole gittigimde ise burdaki doktorda hayir gözünde tansiyon yok dedi...bia aya kadar tatile gidecegim ankaraya bu süre icinde tekrar göz doktoruna gidecegim öncelikle kendi gittigim yer var maltepe de oraya gidecegim ve almanyadaki doktorun gözümde tansiyon olmadigini söyleyecegim internetten arastirma yaptim da gercekten gözümde tansiyon var diye düsünüyorum ama yinede iki doktorla kalmak degil daha fazla doktorlara görünmek istiyorum...sonucta göz bu ihmale gelmez,eger önerebileceginiz dokotr veya hastane varsa yazarsaniz cok sevinirim,simdiden cok tesekkür ederim herkese...:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

cnm oncelıkle gecmıs olsun ben ankaraa ıkı kez amelıyt oldum gozumden ıkısıde gata daydı ve suan gozum sıfra yakın ıı durumda sasılık vardı bende o yuzden olmustum ve doktor oradakı goz anabılım dalı baskanı cok profosyonel oldugunu cok kısıden duymustum ve bende memun kaldım adı da h.ibrahim altınsoy.ıı aksamlar

cnm oncelıkle gecmıs olsun ben ankaraa ıkı kez amelıyt oldum gozumden ıkısıde gata daydı ve suan gozum sıfra yakın ıı durumda sasılık vardı bende o yuzden olmustum ve doktor oradakı goz anabılım dalı baskanı cok profosyonel oldugunu cok kısıden duymustum ve bende memun kaldım adı da h.ibrahim altınsoy.ıı aksamlar

canim cok tesekkür ederim doktorun adinida vermen iyi oldu cok saol canim sanada cok gecmis olsun

X