Ankara Ankara güzel ankara
Devlet tiyatrolarina gidiyor musunuz? Tam 50,öğrenci 30 tl.
Şimdi
baktım da cimri hala sahnede, ona bilet alın mutlaka. Biraz erken gidin, kahve alırken - ya da molada yasitiniz birileriyle oyun hakkında konuşun, belki devamında önerilerde falan bulunursunuz,böyle bir arkadasliginiz başlar:)
Benim bu şekilde tanışıp eklestigim bir kız vardı, daha geçen ay gidemediği oyun varmış,biletini bana attı ben gittim:))) bir sürü de sohbet ettiğim insan olur. bence sosyalleşmek için güzel yerler
Benim kültür sanat sevdalsii bir arkadaş grubum var. Şehiriçi bir turda tanışmıştık. Gruptaki bir kız da oyun beklerken çok tatlı bir kızla tanismis. Oradan buradan sohbet etmişler,ekleşmişler. Sonra aynı gün aynı etkinliğe gittigimiz bir gün bizle tanıştı,onu da gruba ekledik. Şimdi çoğu aktivitede beraberiz:)
Bence bu yolu takip et. Kimseyi bulamazsan bile keyifli bir oyun izlemiş olursun,günün neselenir
Ayrıca kitap okumayı seviyorsan kitap kulüpleri de bulabilirsin, tanıdığım çok insan var böyle kulüplerde takılan. Zaten tanıştıktan sonrasi kolay . 'fazla biletim var,eşlik eder misin' diyip çağırirsiniz, oyun bitimi onlar size teşekkür kahvesi ismarlar falan, arkadaş olursunuz:)