N neyimvar Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 2 0 16 Ankara 29 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi neyimvar #1 merhaba Ankara ' da psikodramaya katılmak isteyen, kendi iç dünyasını daha iyi anlamak , daha iyi iletişim kurmak, daha çok farkındalık isteyenler için grup çalışmasına katılmak isteyen var mı? Belli bir sayı olmamız gerekiyor, kimler var??
merhaba Ankara ' da psikodramaya katılmak isteyen, kendi iç dünyasını daha iyi anlamak , daha iyi iletişim kurmak, daha çok farkındalık isteyenler için grup çalışmasına katılmak isteyen var mı? Belli bir sayı olmamız gerekiyor, kimler var??
N neyimvar Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 2 0 16 Ankara 30 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi neyimvar #2 kimse yok mu psikodramaya katılacak?? hadi kendiniz için bir şeyler yapın katılın...
Fadike Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2010 427 5 96 Diğer 12 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi neyimvar #3 Ben sıcak bakıyorum fakat yeterli bilgi vermemissiniz ki mesala kim tarafından verilecek ? Ücretli mi?
Ben sıcak bakıyorum fakat yeterli bilgi vermemissiniz ki mesala kim tarafından verilecek ? Ücretli mi?