• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da nereleri gezebilirim?

aylin113

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
76
39
8
25
Konu açacak ye bulamadım, bu hafta sonu ankara'ya gideceğim halamlara. Ama beni gezdirecek kimse yok halam anca pazara çıkardı semtlerindeki. Kendim gezeyim diyorum, insanlara sora sora bulurum.

Şurayı muhakkak gör dediğiniz böyle müze olur, ankamall benzeri büyük avm olur neresi var?

Bir de hayvanat bahçesine gitmek istiyordum çok küçükken gitmiştim ama, halam bi tanıdığına sormuş orası satıldı mı demiş kapandı mı demiş tam anlamadım hayvanat bahçesi var mı?

Kızıcahamam, beypazarı, hamamönü, eymir gölü, göksu gölü,

Anıtkabir'i söylememe gerek yok zaten söylenmiş, Ankara'ya geliyorsanız Anıtkabir'e gitmeden olmaz. :) Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni görün çok etkileniyor insan. Eymir Gölü'ne mutlaka gidin. Oradan da AVM istiyorsanız Panora'ya geçersiniz ama ben AVM olarak Taurus'u daha çok beğeniyorum. Hayvanat bahçesi vardı kapandı.

Anıtkabir, hamamönü , Kızılay , bahçeli , Atatürk Orman ciftligne gidip kumpir yada kokoreç yiyebilirsn. Ulucanlar cezaevine gidip gezebilirsin, avm olarak podium, panora, cepa, gordion, natavega, armada taurus vs vs ankarann avm si bitmez hepside güzeldir gezebilrsn

Arkadaşlar Hamamönünde ne var

Yani ben Ankara yı bıraktığımda pavyonlar vardı şimdi turistik gezilecek ne var orada merak ettim

Ben mta müzesini görmenizi öneririm Aydan gelen taş, lavda ayak izleri vs var

Arkadaşlar Hamamönünde ne var

Yani ben Ankara yı bıraktığımda pavyonlar vardı şimdi turistik gezilecek ne var orada merak ettim

Ben mta müzesini görmenizi öneririm Aydan gelen taş, lavda ayak izleri vs var
Çok güzel dükkanlar var, çok orjinal eşyalar satılıyor. Harika kahveciler var, çok samimi bir ortam olmuş şu an hamamönü

gidilecek yerleri yazmış arkadaşlar :)

avm olarak ben nata vega derim. ama daha elit olsun,içinde kekolar olmasın rahat rahat gezeyim derseniz kentpark-cepa derim ikisi zaten karşılıklı. timbooda bir hamburger yersiniz benim yerime :kk77::halay:

Çok güzel dükkanlar var, çok orjinal eşyalar satılıyor. Harika kahveciler var, çok samimi bir ortam olmuş şu an hamamönü

Merak ettim gidince gezelim

Eşime teklif etsem benimle dalga geçer ne işin var orada diye ama gider görürüz

Merak ettim gidince gezelim

Eşime teklif etsem benimle dalga geçer ne işin var orada diye ama gider görürüz
Beni de görümcem götürdü sonra eşime söyledim aşkım pavyona mı gitcen demişti :pama zorla götürdüm bayıldı o da, çok hoş samimi bi yer olmuş

O da kule, bu da kule,, bizde de var ATAKULEE (:

Tacettin Dergahı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabri de var orda ❤️❤️

Ayh

Back
X