yaşım 28, ankara da çılışıyorum uzun zamandır meme büyütmek ile ilgili bir hayalim vardı memelerim çok küçük hiç yok denecek kadar az arık aynaya bakmaktan destekli sütyen giymekten sıkıldım tatile bile giderken iki kere düşünüyorum.ancak nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim internet üzerinde uzun araştırmalar yaptım ankarada bu ameliyatı en çok yapanlara baktım kendi yağından yapılanı varmış dolgu ile yapılanı varmış birde silikon ile yapılanı varmış silikon ile kafamda bir çok tereddüt vardı patlayan diyenleri oldu kayan diyenler oldu vs,maddi olarak benim için zor bir karardı birkaç estetik doktorunu tlf ile aradım msj attım ama fiyatlar biraz uçuktu,Mardin de öğretmenlik yapan eski bir arkadaşımla tesadüfen görüştüm ve bana Dr. ÖMER EKİN ismini verdi,arkadaşım 1 sene önce ameliyat olmuş ve çok mutluymuş önce instagramda görüştüm sonra internet sitesini inceledim ve en son asistanından randevu aldım ve doktor beyle görüştüm,dr ömer ekin genç bir doktor ama daha ilik 5 dakikada işine nekadar hakim olduğunu anlıyabiliyorsunuz,hiçi meme dokum olmadığı için tek seçeneğin kasd altına damla protez konulmasının uygun olacağını söyledi,boyutuna berber karar verdik ve ben ameliyat randevusu alarak ayrıldım,hem tedirgindim hemde çok mutluydum acaba emzirebilirmiyim bi problem olurmu vs diye ancak tüm sorularıma detaylı cvp aldım.Ameliyat öncesinde bir kere daha görüştük tahliler röntgen vs yapıldı doktor bey fotoğraflarımı çekti üzerinde planlama yapacağını belirtti ve protez sparişlerini verdi.Ve sonunda ameliyat oldum,1 saat sürmüş ancak ben 9 da girdim odama çıktığımda 11 civarındaydı ama ameliyat 1 saat sürmüş nedenin anlamadım? ilk günün akşamı ağrım oldu sanki biri göğsümün üzerine oturmuş gibiydi sütyen ve sargılar vardı ve çok sıkıyordu doktor bey gelip biraz rahatlattı öyle rahatlıyabildim nedenini sorduğumda ameliyatta dren kullanmadığını içerde sıvı birikmesin diye sarmak sorunda olduğunu söyledi,ilk gün gerçekten ağrım oldu kolumu kaldırmakta bile güçlük çekiyordum ağrı kesiciler bir iki saat iyi geliyordu ama etkisi geçtiğinde tekrrar ağrım oluyordu,geceyi biraz zpr geçirdim sabah doktor bey beni görmeye geldi reçetemi yazmış ancak ben hastaneden çıkabileceğime emin değildim,sargıları açtı ve gördüğüm manzara tüm ağrılarımı unutturdu gerçekten artık memelerim vardı bana biraz büyük ve gergin geldi ancak doktor bey zamanla ödemlerin azxalacağını ve yumuşayacağını belirtti.bana takılan protez 345 cc damlka şeklinde olanıydı.ben ertesi gün taburcu oldum. kontrole geldiğimde ağrılarımım büyük kısmı azalmıştı ama devam ediyordu.şuan 1 ayı geçti artık kendi sütyenlerimi kullanıyorum ve inanılmaz mutluyum belki biraz daha büyük olabilirlerdi ama şu haliyle bile çok güzel duruyorlar Dr.Ömer EKİN beye çook teşekkür ediyorum beni hayallerime kavuşturduğunuz için.