Ankara da kombine(meme büyütme ve karın germe) ameliyat olanlar

Svdvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2019
9
4
Merhabalar
Uzun zamandır istediğim ve bu aralar doktor görüşmelerine gittiğim Bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Meme büyütme ve karın germe olmak istiyorum. Fiyatlar bütçemi aşıyor özel hastanelerde. Devlette yapan çok güvendiğim bir doktor vardı kafamda fakat yakın zamanda özel e geçti doktor tecrübelerinizi ve mümkünse fiyat bilgilerini yazarmısınız? Yaz sıcakları gelmeden ameliyatımı olmak istiyorum

Çok şaşırdım nasıl bi yol izlemem gerekiyor peki. Fiyatla ilgili bi bilginiz varmı ki? özel bi doktor ne kadara yapar devlette ne kadara olur gibi. Çok istiyorum çünkü ama çok uçuk rakamlar da veremeyeceğim bi gerçek :|

Her doktor farklı fiyatlar veriyor. En son gittiğim devlet hastanesinde Bi doktordu implant ı sen alacaksın 4 bin civarı o hastaneye de 3 bin 500 4 bin civarı ödersin dedi ama doktoru sevemedim.güven vermeyen Bi görüşme oldu. Özel dede en son 15 binden başlayan fiyatlar duydum. Aşırı derecede istiyorum ama fiyatların değişkenliği ayrı durum doktorunda güven vermesi lazım.

Ohoo özelle devletin ne farkı kaldı. Bakın size de faydası olur belki bir taraftan diğer konulara bakıyodum orda ki bayan 8bin ödemiş ve çok memnun :) Belki faydası olur.

Hiç bir farkı yok bencede o yüzden önemli olan doktorun verdiği güven önceliğim.

Önerdiğin konuyu okudum çok teşekkür ederim ama ben hem Ankara dayım Bi tane oğluşum var onu bırakıp gitmem imkansız benim için hem yaşadığım şehirde olsun istiyorum ki kontrol yada herhangi bir durumda kolayca gidebileyim doktoruma. birde kombine ameliyat olmak istiyorum karın germe ile birlikte her halükarda baya fiyat artıyor benim için sanırım

Ben de 10.07.2019 tarihinde meme küçültme ve karin germe ameliyatı oldum. Şu an 4.gunumdeyim. Acıbadem hastanesinde Orhan Erbaş a oldum. 4 tane drenim var. Salı günü çıkacaklar. Hiç agrım sızım yok. Öyle korkulacak bişey de yokmuş.

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. Göğüslerinizin yeni halinden memnun musunuz ayrıca ne kadar ücret ödediniz bilgi verir yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. Göğüslerinizin yeni halinden memnun musunuz ayrıca ne kadar ücret ödediniz bilgi verir yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben memnunum. Ama daha çok yeni. 3 ayı buluyormuş şeklinin oturması. Dr bayağı bir indirim yaptı. 28 bin tl ameliyat ücreti. Karin germe ve meme küçültme diklestirme

Merhaba bulabildin mi doktor içinize sinen??

Merhaba bulabildin mi doktor içinize sinen??
Merhabaaa
Uzun zaman oldu ama
Ameliyat için günümü aldım. O tarihte maddi olarak bazı sorunlar oldu ve ameliyatımı iptal etmiştik. 24 kasım da meme büyütme ve karın germe olacağım. Doktorum Yahya Baltu. En içime sinen ve bana güven veren kişi. O zamanlarda da görüşmüştük yine aynı hissi vermişti geçenlerde görüşmeye gittiğimde de güvenerek ve isteyerek gittim. Artık günümü aldım ve heyecanla bekliyorum doktorum konusunda içim çok rahat.

Özel hastanede olacak çünkü doktorum artık kendi muayenehanesinde.
Karın germe ve meme büyütme ameliyatı ikisi 35 bin TL.
Teşekkür ederim
Fiyat gayet uygun bence.Istanbul da benim istediklerim 100 bin tl civarinda istedi.Karın germe ve meme dikleştirmeye.Ama ben meme dikleştirmeden burada okuduklarimdan sonra vazgeçtim.Sadece karın germe 50 bin tl ödiycem

100 bin ? Bunlar da iyice raydan çıkmışlar yani. Kusura bakmasınlar da burası Türkiye bu fiyatlar nedir böyle.

Haklılıkları vardır tabi ama biraz da ülke koşullarına göre fiyatlandırma yapsalar .

Fiyat gayet uygun bence.Istanbul da benim istediklerim 100 bin tl civarinda istedi.Karın germe ve meme dikleştirmeye.Ama ben meme dikleştirmeden burada okuduklarimdan sonra vazgeçtim.Sadece karın germe 50 bin tl ödiycem
Ciddimisin?? Çok pahalı geldi bana. Acaba isim yapmış bir doktor mu? Çünkü tanıdıkça kendini kaptıran o kadar çok doktor(!) varki.. Sadece tanındığı için 2 3 katı fiyat söylüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…