Ankara da kombine(meme büyütme ve karın germe) ameliyat olanlar

Ciddimisin?? Çok pahalı geldi bana. Acaba isim yapmış bir doktor mu? Çünkü tanıdıkça kendini kaptıran o kadar çok doktor(!) varki.. Sadece tanındığı için 2 3 katı fiyat söylüyorlar..
Aslında reklam yapan bir dr değil ama alanında çok iyi olduğü söyleniyor.Karın gerdirmede bile memnun kalmayanlar oluyor.Kafam o kadar karişıkki bu kadar fiyat farki nasil olabilir aralarinda anlamadim.

Fiyat gayet uygun bence.Istanbul da benim istediklerim 100 bin tl civarinda istedi.Karın germe ve meme dikleştirmeye.Ama ben meme dikleştirmeden burada okuduklarimdan sonra vazgeçtim.Sadece karın germe 50 bin tl ödiycem😪
Merhaba fiyat gercekten cok ucuk geldi bana yani eger istanbul disinda ameliyat olma sansin varsa izmirde cenk tokati tavsiye ederim özellikle gögüs ameliyatinda cok cok basarili ben insallah aralikta olucam o harika dr.a birde sökede egemed hastanesine sorabilirsin whatsapplada iletisime gecebiliyosun onlarin dr da fiyatda iyi

Aslında reklam yapan bir dr değil ama alanında çok iyi olduğü söyleniyor.Karın gerdirmede bile memnun kalmayanlar oluyor.Kafam o kadar karişıkki bu kadar fiyat farki nasil olabilir aralarinda anlamadim.
Sizin doktorunuz kim çok merak ettim.

X