- 6 Eylül 2019
- 110
- 43
-
- Konu Sahibi Defneninn annesii
Yazanların çoğu reklam prim amaçlı yazıyor çok iyi araştırıp o şekilde yaptırmanız lazım işlemi bence ben daha bir doktor aramadım konuşmadım senin var mı hiç konuştuğun klinikBende arıyorum bursa istanbul ankara olabilir ama mutlaka kalıcı olmalı
merhaba çok haklısın.Ciid ciddi soruyorum bilmeyen yazmasın bilen yazsın boş yapmasın kimse rica ediyorum. Mağdur olan insanları var sırf reklam ve para için burda iş bilmez doktor isimleri verip yanlış yaönlendirmeyin kimseyi. 1 TL bile kolay kazanılmıyor çünkü. Kısa öz ankarada geçici kalıcı farketmez kızlık zarını sağlam dikip kanama garantisi veren doktor bilen var mı? Koskoca ankarada her doktor kötü olamaz reklam için doktor yok İstanbula git demeyin. Ne İstanbulu? Biraz anlayış rica ediyorum. Ve hoşgörü. Biraz sert konuşuyorum çünkü gerçekten insanda üslup bırakmadılar.
Ya beni sevindirdin umut oldun bana şuanmerhaba çok haklısın.
bir iki kişiden aldığım bir tavsiye var ankara'da. güzel sonuç alırsam inşallah haber veririm. sen ne zaman düşünüyorsun?
Oncelikle kimse garanti vermez kisa sureli dikimde cogu tutuyor ama basarili doktorlar var bu konuda.Labioplasti icin gittigim doktorum da bu islemi yapiyor bi arayip gorus uyarsa gidersin.Doktorum esra cabuk comert netten falan arastir.Ciid ciddi soruyorum bilmeyen yazmasın bilen yazsın boş yapmasın kimse rica ediyorum. Mağdur olan insanları var sırf reklam ve para için burda iş bilmez doktor isimleri verip yanlış yaönlendirmeyin kimseyi. 1 TL bile kolay kazanılmıyor çünkü. Kısa öz ankarada geçici kalıcı farketmez kızlık zarını sağlam dikip kanama garantisi veren doktor bilen var mı? Koskoca ankarada her doktor kötü olamaz reklam için doktor yok İstanbula git demeyin. Ne İstanbulu? Biraz anlayış rica ediyorum. Ve hoşgörü. Biraz sert konuşuyorum çünkü gerçekten insanda üslup bırakmadılar.
TeşekkürlerOncelikle kimse garanti vermez kisa sureli dikimde cogu tutuyor ama basarili doktorlar var bu konuda.Labioplasti icin gittigim doktorum da bu islemi yapiyor bi arayip gorus uyarsa gidersin.Doktorum esra cabuk comert netten falan arastir.
TabiiBende olmak istiyorum bir kac doktorla gorustum ama pek guvenemedim istanbulda suleyman eserdag diye bir doktor duydum ama pek emin degilim banada yardimci olursaniz cok sevinirim
Siz oldunuzmu yoksa hala doktor arayisindamisiniz
6 7 ay daha olmam arayıştayımSiz oldunuzmu yoksa hala doktor arayisindamisiniz
Sen iyi arastir o doktorun hastalarida doktor egitimi almis kadar yazim kurallarina dikkat ederek yaziyorlar burda.Uzun ve cok ovgulu reklam oldugunu dusunuyorum.Bende olmak istiyorum bir kac doktorla gorustum ama pek guvenemedim istanbulda suleyman eserdag diye bir doktor duydum ama pek emin degilim banada yardimci olursaniz cok sevinirim
Bende birkaç mesaja denk geldim burda o isimle ilgili gerçekten resmen noktasına kadar ezbere yazılmış yazılar yaniSen iyi arastir o doktorun hastalarida doktor egitimi almis kadar yazim kurallarina dikkat ederek yaziyorlar burda.Uzun ve cok ovgulu reklam oldugunu dusunuyorum.
İşlem oldunuz mu ankarada6 7 ay daha olmam arayıştayım
Kalıcı yapıyorum diyenlerin çoüu son kontrole çağırıuor aaa tutmamış deyip düğündrn 2 gün önce dikişi atıyor haberin olsun. İstanbula gitmeye çalış kalıcı yapıyorlar orda. Gidemezsen de ankarada geçici ol bnceKizlar 4 ayim kaldi dugune ankarada gecicimi kalicimi olsam yardim lutfen
Canım sen oldunmu bu islemiKalıcı yapıyorum diyenlerin çoüu son kontrole çağırıuor aaa tutmamış deyip düğündrn 2 gün önce dikişi atıyor haberin olsun. İstanbula gitmeye çalış kalıcı yapıyorlar orda. Gidemezsen de ankarada geçici ol bnce