• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da iyi bir cildiyeci

delimaviii

bayan değil kadınım
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
694
123
323
Ankara
uzun yıllardır akne problemi yaşıyorum bir sürü doktora gittim sonuç hep aynı önerebileceğiniz bir doktor var mı?

canım özele gidebilirim dersen muayene ücreti biraz pahalı ama dr müsteyde dilektaşlı yı tavsiye ederim muayenehanesi var çayyolu hekimköyde biz ailecek gidiyoruz diyebilirim ablamın senelerdir doktorudur küçük küçük geçmeyen sivilceleri çok olurdu ablamın neler kullandı kimlere gitti en sonunda müsteyde hanım tedavi etti şimdi hiç bir sıkıntısı yok en ufak cildiye sorunu olsa ablam ona gider benim eşim yengem de gittiler eşimin bacağında çıkan birşeyler vardı tipik cildiye doktorları bir merhem yazıp gönderdiler en sonunda müsteyde hanıma gittik şekere bağlı olduğunu söyledi

müsteyde dilektaşlı'ya gittim 5 yıl filan oldu o zaman lokman hekimdeydi başka bir sorun için gitmiştim faydalı olmustu şimdi aklıma geldi bi arayım muayenehanesini. alternatif olarak farklı isim tavsiyelerini bekliyorum.

Son düzenleme:
canım özele gidebilirim dersen muayene ücreti biraz pahalı ama dr müsteyde dilektaşlı yı tavsiye ederim muayenehanesi var çayyolu hekimköyde biz ailecek gidiyoruz diyebilirim ablamın senelerdir doktorudur küçük küçük geçmeyen sivilceleri çok olurdu ablamın neler kullandı kimlere gitti en sonunda müsteyde hanım tedavi etti şimdi hiç bir sıkıntısı yok en ufak cildiye sorunu olsa ablam ona gider benim eşim yengem de gittiler eşimin bacağında çıkan birşeyler vardı tipik cildiye doktorları bir merhem yazıp gönderdiler en sonunda müsteyde hanıma gittik şekere bağlı olduğunu söyledi

çok teşekkürler cevabınız için

bir de muayene ücreti ne kadardı ?

Back