Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb bebegınız kız mı erkekmı bılmıyorum ama kızım cok az kullanmıs oldugu cunku odasındakı besıkte uyudu)oyun park yatagımız az kullandıgımızdan 0 gıbı dusunursen ayrıca mama sandalyesı ,anakucagı aynı zamanda oto kolltugu olarak kullanıyor yurutec.. ılgılenırsen bana donersın cnm.
slm hepsı ıcın 500 dıyelım sana uyarsa bebek puset(travel sıstemlı anakucagı takılıyor) yurutec mama sandalyesı anakucagı(aynı zamanda(oto koltugu olarakda kullanabılırsınoyun park yatak(3 yasına kadar kullanabılırsın daha sonra oyun parkı olarak kullanabılırsınyatagıyla beraber+cıbınlıgı ayrı ayrıda dusunursen yardımcı olurum aayrıca hıcbırı eskı degıldır mama sandalyesın 5-6 kere kullabıldım oyun parkınıda 4-5 ay daha sonra kendı odasında uyudugu ıcın yanı hepsı yepyenı ıstersen resımlerını gonderebılırım yada msnden kamerayla gosterebılırım esyaların