- 6 Mart 2020
- 102
- 61
- 18
- 28
Merhaba :) ben uzun zamandır Turgay beyi düşünüyordum. Ama 3 gündür özelden görüştüğümüz arkadaşlardan sonra her şeyin burada anlatıldığı kadar toz pembe olmadığına kanaat getirdim. Evet belki sonuç olumlu ama süreçleri sıkıntılı geçmiş. Gittiklerinde bekledikleri ilgiyi görememişler. Geçmeyenlerde olmustur illaki. Kimseyi karalamak ya da övmek değil amacım. Ama böyle bir hassas konuda dikkat etmemiz gerekiyor. Nereye girsem aynı isim.. hiç yok mu Ankara’da İstanbul’da gidip olumlu sonuç alan insanlar? İlla kş vardır. Demek istediğim herkes çok iyi bir şekilde araştırsın. Öyle bi hal almıs ki vicdandan yoksun sadece ticareti düşünür olmuşlar. Dediğim gibi Turgay beyden sonuc olarak çok olumsuz bir şey duymadım. Sadece forumda okuduğum kadarıyla her şey iyi süper havasındaydı... bu işlemi yapabilen bir sürü doktor olduğuna eminim. Kendimizi herhangi bi kişiye sabitlemeyelim. Bi anlık gazla karar vermeyelim. Çok streste yapmayalım. Bi şekilde geçecek, geçiyor.. Bende kişisel olarak görüşmedim daha o yüzden net bir şey söylemiyorum. Sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim. Benim gibi düşünüp Ankara veya İstanbul da olumlu sonuç alan varsa paylaşırsa sevinirim. Gökçen Erdoğan için burda düğünden önce kontrole çağırıyor mutlaka yazılmıştı görüştüm zorunlu değilmiş mesela. O yüzden kendimiz araştırın kızlar.. umarım her şey gönlünüzce olur :)