D Drnbbk2023 Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 204 63 29 Ocak 2024 Konu Sahibi snglfhr #21 eflaak .!.: ben gazı hastanesıne gıdıyorum ürümeye yardımcı bölümüne çoğu dokor guzel ve ılgılı tavsıye ederım Genişletmek için tıkla... Siz de sebepsiz infertilite demişsiniz Gazide nasıl bir tedavi uygulandı size . Önce aşılama sonra tüp bebek mi dediler
eflaak .!.: ben gazı hastanesıne gıdıyorum ürümeye yardımcı bölümüne çoğu dokor guzel ve ılgılı tavsıye ederım Genişletmek için tıkla... Siz de sebepsiz infertilite demişsiniz Gazide nasıl bir tedavi uygulandı size . Önce aşılama sonra tüp bebek mi dediler
kalfe Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2023 495 269 29 Ocak 2024 Konu Sahibi snglfhr #22 derin2023 .!.: Siz de sebepsiz infertilite demişsiniz Gazide nasıl bir tedavi uygulandı size . Önce aşılama sonra tüp bebek mi dediler Genişletmek için tıkla... evet canım önce aşılama oldu 20 ocakta . 1 yıl dolmadan aşılamada yapmıyorlar . detaylı hormanlarıma bakıpdı esımın tetsıne bakıldı. ben rahım fılmı cektırdım aynı hastanede olmaması ıcın herhangı bır sorun yok dedıler açıklanamayan ınfertilite tanısı konuldu
derin2023 .!.: Siz de sebepsiz infertilite demişsiniz Gazide nasıl bir tedavi uygulandı size . Önce aşılama sonra tüp bebek mi dediler Genişletmek için tıkla... evet canım önce aşılama oldu 20 ocakta . 1 yıl dolmadan aşılamada yapmıyorlar . detaylı hormanlarıma bakıpdı esımın tetsıne bakıldı. ben rahım fılmı cektırdım aynı hastanede olmaması ıcın herhangı bır sorun yok dedıler açıklanamayan ınfertilite tanısı konuldu
D Drnbbk2023 Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 204 63 29 Ocak 2024 Konu Sahibi snglfhr #23 eflaak .!.: evet canım önce aşılama oldu 20 ocakta . 1 yıl dolmadan aşılamada yapmıyorlar . detaylı hormanlarıma bakıpdı esımın tetsıne bakıldı. ben rahım fılmı cektırdım aynı hastanede olmaması ıcın herhangı bır sorun yok dedıler açıklanamayan ınfertilite tanısı konuldu Genişletmek için tıkla... Aşılaman yeni dahaAllah gönlüne göre versin tutar inşallah bebeğin canım
eflaak .!.: evet canım önce aşılama oldu 20 ocakta . 1 yıl dolmadan aşılamada yapmıyorlar . detaylı hormanlarıma bakıpdı esımın tetsıne bakıldı. ben rahım fılmı cektırdım aynı hastanede olmaması ıcın herhangı bır sorun yok dedıler açıklanamayan ınfertilite tanısı konuldu Genişletmek için tıkla... Aşılaman yeni dahaAllah gönlüne göre versin tutar inşallah bebeğin canım
kalfe Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2023 495 269 29 Ocak 2024 Konu Sahibi snglfhr #24 derin2023 .!.: Aşılaman yeni dahaAllah gönlüne göre versin tutar inşallah bebeğin canım Genişletmek için tıkla... evet canımcım yenı oldum daha 5 subatta test verecegım ınsallah guzel sonuclanır
derin2023 .!.: Aşılaman yeni dahaAllah gönlüne göre versin tutar inşallah bebeğin canım Genişletmek için tıkla... evet canımcım yenı oldum daha 5 subatta test verecegım ınsallah guzel sonuclanır