Ankara da en iyi sebepsiz infertilite doktoru arıyorum

snglfhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
67
11
35
Kızlar bana yardımcı olun ankarada bu sebepsiz infertilite kabusundan kurtulup hamile kalanlar hangi doktorlara gittiniz

Ben eşim için kaan aydos a qıttım kendisı ankara üniversite hastanesinde tüp bebekte yapıyor biz cok memnunuz 2basarısız tüp denemem oldu herkes tüp derken kaan hoca 6ay tedavi sonra doqal qebelik dedi olmazsa en son care tüp yapalım dedı

Merhaba ben gazi hastanasine gidiyorm prf Dr mesut öktem tavsiye üzerine gidiyorum yerin asilamm var iyi sonuç alirsam haber verirm

Sperm DNA Hasarı: 26.62

FSH: 0.83

Total Testesteron: 27.11

PSA: 0.485

AFP: 2.16

E2: 32

LH: 4.39

GGT: 15

Sperm Sayısı: 98 mlyn

Toplam Sperm Sayısı: 343 mlyn

Motolite: 78

Hızlı: 30

Yavaş: 36

Yerinde hareketli: 12

Morfoloji: 8

Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.

kızlar sayımız 400000den 1400000ne cıktı dna hasar testımız cıkmamıstı sayımız azolduqu ıcın mınumum sperm sayısı kac olunca dna hasar testının sonucu cıkıyor?

ankarada başkent hastanesi hulusi zeyneloğlu :) müthiş babacan biri .çok yardımcı oluyor.cok duaa edersiniz :) bana ..o kadar .çok olumsuz durum da insanları sevindirdi ki...

ben de başkent üni hulusi Bülent zeyneloğlunu öneririrm. önce Allah ım sonra onun sayesinde oldu

kızlar esım azosperm cıktı moralımız sıfır oldu aranızda azosperm olupta hamıle kalan varmı? kaan hoca azospermı nasıl tedavı edıyor? paylasırsanız sevınırım

kızlar esıme azosperm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyle tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…