Ankara da Eğitim Ve Alan için hangi dershaneleri önerirsiniz?

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
Merhabalar şuan bi eğitim fakültesinde 3.sınıftayım ve seneye kpss ye girmek istiyorum. bu konuda hiç bir bilgim yok desem yeridir. Sizlerin gittiğiniz ya da önerebileceğiniz özellikle Eğitim ve alan için nereler vardır?

merhaba bende İhtiyaç, Pegem ve Kuzey Akademi ile görüştüm. ihtiyaç pek içime sinmedi açıkcası çünkü kalabalık bi dershane, pegemde ise pek ilgilenmediler :/ . bana dershaneye başlayınca açıklarımı kapatma konusunda yardımcı olabileceklerine dair bi güven vermediler. kuzey akademiyi ise daha önce duymamıştım ama bu ayın sonunda eğitim kampı afişlerini metroda görmüştüm. gidip görüştüm kadroları oldukça iyi ve kendi yayınlarının olması da benim için tercih sebebi. gidip sizde görüşebilirsiniz bu kurumlarla :).

Ben bu sene pegem'e gittim. Memnunum. Kararliysan calismaya vakitli ve erken başla. Bak bu sene temmuz diye umarken sinavi mayisa cektiler!

Ben bu sene pegem'e gittim. Memnunum. Kararliysan calismaya vakitli ve erken başla. Bak bu sene temmuz diye umarken sinavi mayisa cektiler!

fikirleriniz teşekkür ediyorum.peki siz ne kadar ücret ödediniz?

fikirleriniz teşekkür ediyorum.peki siz ne kadar ücret ödediniz?
Pegemin erken kaydini kacirarak eylulde kaydolup derslere basladim ve gk gy icin 1400 tl odemistim. Suan erken kayit zamanlari... Buarada yarin da sinav var. Mesajimi okuyanlardan dua bekliyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…