Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum paketleri çok pahalı en ucuzu 60 bin falan. Bende medicalpark keçiöreni istiyodum ama 90 bin olmş malesef mamak devlet hastanesinden devam gibiHerkese selamlaar,
Ankara da doğum için öneri doktor ve hastane var mi?
Acibadem, vm medikal keçiören, medicana hangisini ve hangi doktoru önerirsiniz?
Güncel konu pek yoktu o yüzden açtım konuyu.
Fiyatlar gerçekten çok uçuk bende normalde memorial da istiyordum sağlık sigortam orda geçerli değilmiş o yüzden vazgeçtim ona vereceğim paraya bebeğin ihtiyaçlarını alırım diye. Mamak devlette Bengü hoca vardı onu beğeniyordum ama ayrılmış sanırımDoğum paketleri çok pahalı en ucuzu 60 bin falan. Bende medicalpark keçiöreni istiyodum ama 90 bin olmş malesef mamak devlet hastanesinden devam gibiama doğumu etlikde yapmak isterim bakalım bi ona bi ona gidicem
Medical park 80 90 arası uzman 80 prof 90, lokman hekim prof 68. Hatice hocaya gittim lokman hekime prof. İyi birine benziyor güzel ilgilendi.Herkese selamlaar,
Ankara da doğum için öneri doktor ve hastane var mi?
Acibadem, vm medikal keçiören, medicana hangisini ve hangi doktoru önerirsiniz?
Güncel konu pek yoktu o yüzden açtım konuyu.
Lokman hekim akay da mı hatice hoca bir bakayım onada sincansa bana çok uzak kaçıyorMedical park 80 90 arası uzman 80 prof 90, lokman hekim prof 68. Hatice hocaya gittim lokman hekime prof. İyi birine benziyor güzel ilgilendi.
EtlikteLokman hekim akay da mı hatice hoca bir bakayım onada sincansa bana çok uzak kaçıyor![]()
Evet malesef ama etliğe nazaran mamak devlette eşini içeri alıyolar, kalp atışını dinletiyolar ve fotoğraf veriyolar etlikte bunlar olmuyorFiyatlar gerçekten çok uçuk bende normalde memorial da istiyordum sağlık sigortam orda geçerli değilmiş o yüzden vazgeçtim ona vereceğim paraya bebeğin ihtiyaçlarını alırım diye. Mamak devlette Bengü hoca vardı onu beğeniyordum ama ayrılmış sanırım![]()
Akayda elif terzi var 70 bin oda çok iyi bir doktormuş bnde onu istiyorm paramız çıkışırsaLokman hekim akay da mı hatice hoca bir bakayım onada sincansa bana çok uzak kaçıyor![]()
orda hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuzben medicanada takipliyim orda dogurcam gibi şimdilik
Sanırım bana daha erken bunlar hiç bir fikrim yok bunlar hakkında daha ama belki başka arkadaşlar vardırankaralı güzel gebe arkadaşlarım lansinoh eller serbest gögüs pompası almayı düşünen var mı? 2 li alınca daha ucuza geliyor eger birlikte alcak bi gebiş bulabilirsem biriyle paylaşabilirim
ayşe kırbaş benim aşkım hocam öyle memnunum. gebelik öncesinden takipliyim kaybım var bi tane, valla ayse hoca nerde ben orda tek sorun aşırı pahalıorda hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Büyük ihtimal bende bahar hocaya gidecek gibiyim ama hastane korkutuyor beni
Çok geçmiş olsun. Peki rahat ulaşabiliyor musunuz? Bahar hocaya randevu aldım bende haftaya ama değişiklik yapabilirimayşe kırbaş benim aşkım hocam öyle memnunum. gebelik öncesinden takipliyim kaybım var bi tane, valla ayse hoca nerde ben orda tek sorun aşırı pahalı
telefon numarası var bende mesaj atarım geri dönüş yapar, anında yapmaz ama doçent doktor bide riskli gebelik uzmanı oldugu için normal kadın hep yogun, ama bilgisi sakinligi güleryuzu bana en iyi gelen şey oldu. gerçekten geçtigimiz gebelikten beri belki 10 doktoru geçmiştir ayşe hoca bi başka. ama riskli bi durum yoksa biraz fazla pahalı muayenesi dogumu sizin tercihiniz tabii.Çok geçmiş olsun. Peki rahat ulaşabiliyor musunuz? Bahar hocaya randevu aldım bende haftaya ama değişiklik yapabilirim
Figen hoca riskli gebelik uzmanı mi ben onu normal biliyorum. Benim gebeligimde sonlandirildi kalp atışı durmuş 2 hafta sonra öğrendim perşembe günü aldilar bebeğimi. Riskli gebelik uzmanı ile yeni sürece başlamak istiyorum bendeİyi akşamlar herkese. Bende Ankara’da doktor arayışındayım. Tüp bebek 2. Transfer sonucumu bekliyorum. Rahim ağzı genişliğim olduğu için biraz riskli bir gebelik olacağa benziyor dedi doktorum. Özelde riskli gebelik doktor tavsiyeniz var mıfigen beşyaprak ve kudret erkenekli isimlerini duydum var mı bir bilginiz kızlar
![]()
çok geçmiş olsun benimde ilk hamileliğimde 7. Haftada kalbi durmuştu zor zamanlardı. umarım ileriki süreçte sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziFigen hoca riskli gebelik uzmanı mi ben onu normal biliyorum. Benim gebeligimde sonlandirildi kalp atışı durmuş 2 hafta sonra öğrendim perşembe günü aldilar bebeğimi. Riskli gebelik uzmanı ile yeni sürece başlamak istiyorum bende
Dün özge yücel çelik var medical park keçiören de ona gittim biraz ciddi bir doktor ama ben sevdim perinatoloji uzmanıymis zaten detaylı testler istediçok geçmiş olsun benimde ilk hamileliğimde 7. Haftada kalbi durmuştu zor zamanlardı. umarım ileriki süreçte sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizibenim sonucum pozitif geldi çok şükür
Keçiören medical parkta tavsiye üzerine Bülent yirci ya kalp atışı için 10 gün sonrasına randevu aldım. Memnun kalırım umarım