Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese selamlaar,
Ankara da doğum için öneri doktor ve hastane var mi?
Acibadem, vm medikal keçiören, medicana hangisini ve hangi doktoru önerirsiniz?
Güncel konu pek yoktu o yüzden açtım konuyu.
Herkese selamlaar,
Doğum paketleri çok pahalı en ucuzu 60 bin falan. Bende medicalpark keçiöreni istiyodum ama 90 bin olmş malesef mamak devlet hastanesinden devam gibi ama doğumu etlikde yapmak isterim bakalım bi ona bi ona gidicem
Doğum paketleri çok pahalı en ucuzu 60 bin falan. Bende medicalpark keçiöreni istiyodum ama 90 bin olmş malesef mamak devlet hastanesinden devam gibi ama doğumu etlikde yapmak isterim bakalım bi ona bi ona gidicem
Fiyatlar gerçekten çok uçuk bende normalde memorial da istiyordum sağlık sigortam orda geçerli değilmiş o yüzden vazgeçtim ona vereceğim paraya bebeğin ihtiyaçlarını alırım diye. Mamak devlette Bengü hoca vardı onu beğeniyordum ama ayrılmış sanırım
Herkese selamlaar,
Fiyatlar gerçekten çok uçuk bende normalde memorial da istiyordum sağlık sigortam orda geçerli değilmiş o yüzden vazgeçtim ona vereceğim paraya bebeğin ihtiyaçlarını alırım diye. Mamak devlette Bengü hoca vardı onu beğeniyordum ama ayrılmış sanırım