ben de bugün muayene oldum yarın inşallah bi aksilik olmazsa ameliyat tarihim belli olucak.
resminizi paylaşabilir misiniz acaba? Bir de ne kadar ödediniz doktor ilgili miydi? Muayeneden ne kadar süre sonra ameliyat günü verildi? Şimdiden teşekkürlerBen sincan devlet hastanesinde esabil eker e ameliyat oldum. Sizde isterseniz görüşün. Ben memnunum.
Ameliyat tarihiniz belirlendi mi acaba
resim paylaşabilir misiniz ?resminizi paylaşabilir misiniz acaba? Bir de ne kadar ödediniz doktor ilgili miydi? Muayeneden ne kadar süre sonra ameliyat günü verildi? Şimdiden teşekkürler
Dr fırat özer i kesinlikle tavsiye etmem burnum çok kötü oldu kemerini düzelticem diye simetrik olan burun deliklerimi ve kalkık olan burun ucumu bozdu. Şimdi burun deliklerim büyüklük farkını geçtim biri başka tarafa bakıyor diğeri başka tarafa. Aylarca masaj yapmak ve nostril denen burun aparatı kullanmama rağmen düzelmedi. Ayrıca ameliyat öncesi söylediği herseyi inkar ediyor. Uslubü çok kaba ve saygısız.Ankarada devlet hastahanesinde burun ameliyeti olan varmi ve dr firat ozer hakkinda bilgisi olan varmi
Mrb ankarada devlet hastahanesinde burun estetigi olan varmi bana ulasabilirminiz ozeldem ve dr firat ozer hakkinda bilgisi olan varmi acaba ??
Dr fırat özer i kesinlikle tavsiye etmem burnum çok kötü oldu kemerini düzelticem diye simetrik olan burun deliklerimi ve kalkık olan burun ucumu bozdu. Şimdi burun deliklerim büyüklük farkını geçtim biri başka tarafa bakıyor diğeri başka tarafa. Aylarca masaj yapmak ve nostril denen burun aparatı kullanmama rağmen düzelmedi. Ayrıca ameliyat öncesi söylediği herseyi inkar ediyor. Uslubü çok kaba ve saygısız.Ankarada devlet hastahanesinde burun ameliyeti olan varmi ve dr firat ozer hakkinda bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?