• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde KBB uzmanına ameliyat?

Devlette olmazdım. Kbb hiç olmazdım.

15 yıl önce ozelde oldum ozaman bu kadar yaygın da değildi burun estetiği. Çok memnunum. Görenler ne güzel burnun var diyor ama kimse estetik mi demiyor

Özelde olmaya gücüm yetmiyorsa ameliyat olmazdım. Olup da ah vah eden bunalıma girip eski burnunu mumla arayan arkadaşım çok.

Herkesin görüsü farkli, ben de isterim emin olarak ameliyata girmeyi.
Özelde olup da sorun yasayan da var, insanlar revizyon icin doktor arıyor.
Bence bu biraz sans işi ve arastırmak gerekiyor.
Ben de onlardan olmaktan korkuyorum, özele 20.000 TL verecek imkanım da yok.
O yüzden ya olmayacagım ya da doktorumla son kez konusup istedigimi söyleyecegim.

Bende bu konuyla ilgili konu acmisdim.
Ayni sekilde devlette kbb doktoruna ameliyat olcam. Kemer ve ucunun dusuklugu var biraz
Fiyat soylemedi sanirim ucretsiz olacak benm ameliyatim cunku burnum kirik zaten kemigi duzeltmesi gerekicek.
yinede martta gorusmeye gidcem bakalim ne dicek
Herkes birsey soyluyor galiba sans isi birazcik
Umarim memnun kaliriz insallah daha beter bi halde olmaz burnumuz
Aa sen de devlette mi olacaksın, hangi sehir peki ?
Bana direkt söyledi saglık sorunların icin ücret kesilmiyor ama estetik istersen fark ücreti 1000 TL cıkar dedi.
Annem devlette 2 kez ameliyat oldu ve cok sükür hicbir sorun yasamadı.
Ama ne ailemde ne de cevremde burun estetigini devlette yaptıran yok, ben de buraya yazmak istedim.
Umarım sansımız güzel olur ve memnun kalırız canım, benim de Nisan'da bakalım vazgecmezsem o tarihe kadar olucam insallah.

Herkesin görüsü farkli, ben de isterim emin olarak ameliyata girmeyi.
Özelde olup da sorun yasayan da var, insanlar revizyon icin doktor arıyor.
Bence bu biraz sans işi ve arastırmak gerekiyor.
Ben de onlardan olmaktan korkuyorum, özele 20.000 TL verecek imkanım da yok.
O yüzden ya olmayacagım ya da doktorumla son kez konusup istedigimi söyleyecegim.

Aa sen de devlette mi olacaksın, hangi sehir peki ?
Bana direkt söyledi saglık sorunların icin ücret kesilmiyor ama estetik istersen fark ücreti 1000 TL cıkar dedi.
Annem devlette 2 kez ameliyat oldu ve cok sükür hicbir sorun yasamadı.
Ama ne ailemde ne de cevremde burun estetigini devlette yaptıran yok, ben de buraya yazmak istedim.
Umarım sansımız güzel olur ve memnun kalırız canım, benim de Nisan'da bakalım vazgecmezsem o tarihe kadar olucam insallah.

Evet canm bende devlette olcam ve benimkide nisanda. Malatyadayim ben

Benim burnum kirik kemigi yamuk bu yuzden kemigini duzeltcek onu yapmisken zaten kemerinide duzeltmesi lazim o yuzden fiyat lafi etmedi
Martta cagirdi fiyat soylermi bilmiyorum

Bide benim burnumdaki tek sorunum kemer baska hic bi sıķıntım yok zaten. Oyle estetiksel kucultme ucunu kaldirma sorunu yok boyle seviyorum burnumu

Sadece kemeri duzeltmesini istiyorum oda zaten egri oldugu icin duzeltmesi gerekiyor saglik sorunuma giriyor yani.

Valla cok korkyyorum tam konusamadim martin 15 inde insallah konusdukdan sonra biraz daha icim rahatlar kafamda soru isaretleri azalir

Benim burnum kirik kemigi yamuk bu yuzden kemigini duzeltcek onu yapmisken zaten kemerinide duzeltmesi lazim o yuzden fiyat lafi etmedi

Bide benim burnumdaki tek sorunum kemer baska hic bi sıķıntım yok zaten. Oyle estetiksel kucultme ucunu kaldirma sorunu yok boyle seviyorum burnumu

Sadece kemeri duzeltmesini istiyorum oda zaten egri oldugu icin duzeltmesi gerekiyor saglik sorunuma giriyor yani.

Valla cok korkyyorum tam konusamadim martin 15 inde insallah konusdukdan sonra biraz daha icim rahatlar kafamda soru isaretleri azalir
Hemşehrim benim :) bende malatyalıyım kızz ay kan cekmış

Anladım canım senin durum benimkinden farklı bende kırık yok deviasyon var, et var. Zaten bunları ücretsiz yapariz estetik kısmında fark ücreti cikiyo otomatik dedi.
Aynı ayda olcaz ay inşallah ikimizin de hem şeklen hem de sağlık açısından düzelmiş olur ameliyattan sonra.
Ben de kemerim duzlesse yeter dedim ama kemeri duzleyince burun ucun buyuk kalır onu da azıcık kuculturuz dedi beni korkutan da bu burun ucum küçülsun istemiyorum :KK43:
Tetkik için gittiğimde yine soylicem eğer çok kuculur derse estetik olmicam, sadece saglik sorumu duzelttiririm,psikojimi etkiler diye endiseleniyorum.
İnşallah içimiz rahat gireriz ve en önemlisi sonuç iyi olacaksa girmek nasip olsun, öyle dua ediyom artık.

Anladım canım senin durum benimkinden farklı bende kırık yok deviasyon var, et var. Zaten bunları ücretsiz yapariz estetik kısmında fark ücreti cikiyo otomatik dedi.
Aynı ayda olcaz ay inşallah ikimizin de hem şeklen hem de sağlık açısından düzelmiş olur ameliyattan sonra.
Ben de kemerim duzlesse yeter dedim ama kemeri duzleyince burun ucun buyuk kalır onu da azıcık kuculturuz dedi beni korkutan da bu burun ucum küçülsun istemiyorum :KK43:
Tetkik için gittiğimde yine soylicem eğer çok kuculur derse estetik olmicam, sadece saglik sorumu duzelttiririm,psikojimi etkiler diye endiseleniyorum.
İnşallah içimiz rahat gireriz ve en önemlisi sonuç iyi olacaksa girmek nasip olsun, öyle dua ediyom artık.

Bende kemeri duzeltince burun ucumun dusuk olmasindan korkuyorum.
Sadece kemer duzeltirse dusuk kalir kaldirirsa top veya cok yukarda olmaz insallah.
Bide insallah burnumun yan kanatlarin genisligi degismez

Bakalim hayirlisi olsun bizim icin

Bende kemeri duzeltince burun ucumun dusuk olmasindan korkuyorum.
Sadece kemer duzeltirse dusuk kalir kaldirirsa top veya cok yukarda olmaz insallah.
Bide insallah burnumun yan kanatlarin genisligi degismez

Bakalim hayirlisi olsun bizim icin
İnsan düşününce aklına her şey geliyo.
Burun kikirdagimi hep alır mı, kemiği kırarsa burnum çöker mi, burun ucum duser mi.
Buradaki konulara baktım ne kadar çok sıkıntı çeken var ameliyat sonrasında.
Mutlu olup iyi ki yaptırdım diyenlerden oluruz insallah canım.

İnsan düşününce aklına her şey geliyo.
Burun kikirdagimi hep alır mı, kemiği kırarsa burnum çöker mi, burun ucum duser mi.
Buradaki konulara baktım ne kadar çok sıkıntı çeken var ameliyat sonrasında.
Mutlu olup iyi ki yaptırdım diyenlerden oluruz insallah canım.

Farkettimde genelde 10 kisiden 2.3 kisi mutlu
Dua edcez canim baska elimizden gelen birsey yok

Teşekkür ederim çünkü kimseyi kırmayı sevmem ben herkes iyi olsun okadar uğraştıktan sonra güzel bir buruna sahip olsun isterim arkadaşada o yüzden yazdım fotoğraftan tabi daha uzun vs durmuş ama şükür ki kavisten burun deliklerimden olumsuz bir durum çekmedim şimdilik iyiyim barış Çakır konusunda öncesi sonrasınıda paylaşmıştım zor bir burundu zamanla dahada iyi olur inş:KK54:
burnunuz gecekten cok guzel olmus. muayene icin randevu kaç ay önceden aldınız

burnunuz gecekten cok guzel olmus. muayene icin randevu kaç ay önceden aldınız
Çok teşekkür ederim ben 2017 aralık başında 2018 mart ayı için alabildim gittiğimde Kbb ile ilgili sinüs vs ameliyatlarımın önce yapılıp sonra estetik olmamın daha iyi olacağını önerdi barış bey Kbb işlerimi ancak ekim ayında bitirebildik sonrasında ise barış bey hemen bekletmeden yaparız sıraya sokmayız tekrar demişti sağolsun biraz iyileşme süresini bekledikten sonra 2019 ocakta oldum ameliyatımı gerçekten çok doğal rahat dokunabildiğim ki burun kanatlarım etli olduğu için kesildi işlemlerim fazlaydı artık çoğu zaman ameliyat olduğumu unuttuğum bir süreçteyim imkanı olan kesinlikle gitmeli barış Çakır’a ameliyat olucak birinin açtığı başlıkta paylaşmıştım hatta ameliyat fotolarımı

Çok teşekkür ederim ben 2017 aralık başında 2018 mart ayı için alabildim gittiğimde Kbb ile ilgili sinüs vs ameliyatlarımın önce yapılıp sonra estetik olmamın daha iyi olacağını önerdi barış bey Kbb işlerimi ancak ekim ayında bitirebildik sonrasında ise barış bey hemen bekletmeden yaparız sıraya sokmayız tekrar demişti sağolsun biraz iyileşme süresini bekledikten sonra 2019 ocakta oldum ameliyatımı gerçekten çok doğal rahat dokunabildiğim ki burun kanatlarım etli olduğu için kesildi işlemlerim fazlaydı artık çoğu zaman ameliyat olduğumu unuttuğum bir süreçteyim imkanı olan kesinlikle gitmeli barış Çakır’a ameliyat olucak birinin açtığı başlıkta paylaşmıştım hatta ameliyat fotolarımı
detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. ben bir kaç ay önce sormuştun o zaman revizyon yapmamaktayık demişlerdi. ben de başka doktprlardan randevu aldım. sonra kararları değişildi ve benim bundan geç haberim oldu. ben yurtdışında olduğum için zamanım kısıtlı. bana en yakın tarih ekim dediler bugün.

detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. ben bir kaç ay önce sormuştun o zaman revizyon yapmamaktayık demişlerdi. ben de başka doktprlardan randevu aldım. sonra kararları değişildi ve benim bundan geç haberim oldu. ben yurtdışında olduğum için zamanım kısıtlı. bana en yakın tarih ekim dediler bugün.
Arayıp rica etseniz ısrarla belki araya sıkıştırabilirler yurtdışından geldiğiniz için bence şansınızı deneyin derim

Yaaa toprağım benim orda kiraz yapragı sarın analı kızlılar yıyın içli kofteler sıkma kofteler burda ölekmi ? Yook bende boş durmaz yaparım memleketim yemeklerini :KK70:
Tabi dut kiraz uzum hepsini karisik yapariz biz. Buralarda dogal her yerde gidip topluyon bacim 😂
Neredesin evlenip mi gittin gelmiyormusun buralara

Tabi dut kiraz uzum hepsini karisik yapariz biz. Buralarda dogal her yerde gidip topluyon bacim 😂
Yok annem babam oralı ben memleket sevgısıyle buyudum öZmalatyalıyız :) her türlü ama ben ist da doğdum ah cok ozledım malatyamı kernek parkını ordakı dondurmacılarını.Evlendım ama istanbulda :) iki cocukla seyahat zor oluyor yoksa hep gıderdim akrabalarım cogu orda biraz kopuguz ama cok severım hepsını hıc konusmasak ta hep aynıdır konusmamız kurban olayım sana dıye baslar :)

Bız burda agac bulursak topluyoruz ah ah yoksa yok anca memleketten bırı yollarsa buzlukta bıeaz var sarıcam yakında kıyamıyorum :))

Kızlar ben kesin karar verdim olmaya ama size son bir soru sormak istiyorum.
Ameliyat tetkikleri için ameliyat öncesi gidicem o gün de istediğim burnun fotosunu gostericem.
KBB uzmanı biri bu burnu yapabilir mi?
Burun ucum burdakiyle nerdeyse aynı tek fark kemerli bir burna sahip olmam.
Bence buradaki buruna çok fazla işlem yapılmamış, benim de estetik kaygim yok zaten, sadece küçük, çökük ve orantısız olmamasını istiyorum.

Eklentiler

• Photo Collage_20190323_230924008.jpg
    Photo Collage_20190323_230924008.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 200
Kızlar ben kesin karar verdim olmaya ama size son bir soru sormak istiyorum.
Ameliyat tetkikleri için ameliyat öncesi gidicem o gün de istediğim burnun fotosunu gostericem.
KBB uzmanı biri bu burnu yapabilir mi?
Burun ucum burdakiyle nerdeyse aynı tek fark kemerli bir burna sahip olmam.
Bence buradaki buruna çok fazla işlem yapılmamış, benim de estetik kaygim yok zaten, sadece küçük, çökük ve orantısız olmamasını istiyorum.
Canim doktor isi biraz sans isi.
Cok iyi estetik yapan kbblerde var berbat yapan plastik cerrahlarda.
Tam terside
Aslinda senin burnunun cok zor bi islemi yok estetik olarak.
Yapacagini dusunuyorum ben
Kemeri duzeltip hafif kaldirmasi yeter bence sana

Merhaba Gözde hanıma ameliyat oldunuz mu süreciniz nasıl geçti burnunuzdan memnun kaldınız mı rica etsem bilgi verebilir misiniz

Back