• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da devlet hastanesinde burun estetiği

lavi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
16
0
1
36
Selam. Yeni üye oldum. Pek hakim değilim buraya. Doktor araştırması yapıyorum ama bütçem en fazla 5000. Özel de burun estetiği yaptiramayacagim kesin. Fiyatlar çok yüksek. Bana ankarada devlet hastanelerinde daha onceden estetik yaptiranlar doktor önerir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Siteye üye bir arkadaş ankara hastanedinde gürcan aslana olmuş çokda güzel olmuş ondan bilgi alabilirsiniz ben daha önce görseydim özele kaptırdığım parayamı yanıyım acılarıma burnumun yamulmasınamı bir lira vermezdim benim dr

Ben sincan devlet hastanesinde esabil eker e ameliyat oldum. Sizde isterseniz görüşün. Ben memnunum.

ben de bugün muayene oldum yarın inşallah bi aksilik olmazsa ameliyat tarihim belli olucak.

Ben sincan devlet hastanesinde esabil eker e ameliyat oldum. Sizde isterseniz görüşün. Ben memnunum.
resminizi paylaşabilir misiniz acaba? Bir de ne kadar ödediniz doktor ilgili miydi? Muayeneden ne kadar süre sonra ameliyat günü verildi? Şimdiden teşekkürler

evet ameliyat tarihim bayramdan önceki hafta inşaallah bi sıkıntı olmazsa ben de fotomu paylaşırım sizlerle :))

Sincan (Fatih) Devlet Hastanesinde DR.Esabil EKER var ona gidebilirsiniz.Eğer bütçeniz max. 5000 ise bi gidin görün derim, bende aynı doktora özelde olucam inşaallah 3.000 -3.500 arası fiyat oluyor.Aynı zamanda Esabil EKER'e tanıdığım bi kişi ameliyat oldu çok doğal duruyordu.Eğer Devlette olucam dersenizde yine Esabil Hoca 1500-2000 arası fiyat olduğunu söyledi.

Mrb ankarada devlet hastahanesinde burun estetigi olan varmi bana ulasabilirminiz ozeldem ve dr firat ozer hakkinda bilgisi olan varmi acaba ??

Ankarada devlet hastahanesinde burun ameliyeti olan varmi ve dr firat ozer hakkinda bilgisi olan varmi

Ankarada devlet hastahanesinde burun ameliyeti olan varmi ve dr firat ozer hakkinda bilgisi olan varmi
Dr fırat özer i kesinlikle tavsiye etmem burnum çok kötü oldu kemerini düzelticem diye simetrik olan burun deliklerimi ve kalkık olan burun ucumu bozdu. Şimdi burun deliklerim büyüklük farkını geçtim biri başka tarafa bakıyor diğeri başka tarafa. Aylarca masaj yapmak ve nostril denen burun aparatı kullanmama rağmen düzelmedi. Ayrıca ameliyat öncesi söylediği herseyi inkar ediyor. Uslubü çok kaba ve saygısız.

Mrb ankarada devlet hastahanesinde burun estetigi olan varmi bana ulasabilirminiz ozeldem ve dr firat ozer hakkinda bilgisi olan varmi acaba ??
Dr fırat özer i kesinlikle tavsiye etmem burnum çok kötü oldu kemerini düzelticem diye simetrik olan burun deliklerimi ve kalkık olan burun ucumu bozdu. Şimdi burun deliklerim büyüklük farkını geçtim biri başka tarafa bakıyor diğeri başka tarafa. Aylarca masaj yapmak ve nostril denen burun aparatı kullanmama rağmen düzelmedi. Ayrıca ameliyat öncesi söylediği herseyi inkar ediyor. Uslubü çok kaba ve saygısız.

Back