Ankara da çeyizlik alınabilecek yerler?

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.281
949
Selam kızlar

Çeyizlik almaya başladım da nereden alabilirim ankara da çeyizlik eşya alabileceğim yer önerir misiniz?

:KK200::KK200::KK200:

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır..

Canim Ankara da yaşamıyorum ama fikir vermek istedim. Ben ceyiz konusunda çok sinir bozucu bi müşteriydim mağazadan ürünleri beğenip internetten aldım hep. :KK49::KK47::KK70:Internette müthiş fiyat farkı oluyor. Özellikle n11 ve gittigidiyor çok hesaplı. Ankarada Kızılay da 4-5 katlı Evkur var oradan bakabilirsin.

İnternette evet indirim ve ucuzluk konusunda iyi ama ben gözümle görerek almak istiyorum netten alacaklarım da olcak tabii hafta sonu ulusta saman pazarına gittim :KK70: müthiiiş şeyler var gidin görün derim ^^

canım bu forumda sorulan sorulara genelde 2 yıl sonra cvp geliyor:)ben görmüşken söyleyeyim ama sen zaten saman pazarına çıkrıkçılara gittiysen bu işi bitirmişsin ama ufak şeyleride ben söyleyim eryaman optimumda cotonbox diye bir mağaza var oradan nevresim havlu gibi ihtiyaçlarını uygun fiyata alabilirsin,birde gimsa var duymuşsundur duymadıysanda mutlaka duy, migros gibi market ama migrosun 3 te 1 i fiyatına:)bu gimsanın batıkentte ve de sincanda büyük marketi var, hani böyle mutfak banyo için ufak tefek gereçler kalıyor ya,çay bardağı, leğen, çerezlik, sabunluk gibi bunları gimsadan almanı tavsiye ederim aynı marka ama çok daha ucuza oluyor benim aklıma gelenler farklı olarak bunlar:)

canım bu forumda sorulan sorulara genelde 2 yıl sonra cvp geliyor:)ben görmüşken söyleyeyim ama sen zaten saman pazarına çıkrıkçılara gittiysen bu işi bitirmişsin ama ufak şeyleride ben söyleyim eryaman optimumda cotonbox diye bir mağaza var oradan nevresim havlu gibi ihtiyaçlarını uygun fiyata alabilirsin,birde gimsa var duymuşsundur duymadıysanda mutlaka duy, migros gibi market ama migrosun 3 te 1 i fiyatına:)bu gimsanın batıkentte ve de sincanda büyük marketi var, hani böyle mutfak banyo için ufak tefek gereçler kalıyor ya,çay bardağı, leğen, çerezlik, sabunluk gibi bunları gimsadan almanı tavsiye ederim aynı marka ama çok daha ucuza oluyor benim aklıma gelenler farklı olarak bunlar:)

Gimsada mutfak için çok tatlı şeyler var biliyorum batıkentte olanı 10 liraya falan çay şeker tuz baharat takımları var çok şirinler...

Teşekkür ederim yorumlar için :)

X