Ankara da Burun Estetiği

Haklısın cnm kendisi çalışacakmış banada gösterir sanırım, ya bilmiyorum işte acayip güvendim hocaya isteğimi dile getirdim bu zamana kadar hiç sorunla gelen olmamış umarım bende de bişey olmaz , aklıma takılan herşeyi sordum, konuşmalarıyla güvenimi sağladı bilmiyorum valla artık kötü bişey de olursa kocam beni gebertir.. delikafadulden

bu arada rhinoplasti ameliyatını izledimkafamçokkarıştı ay hiçte kolay görünmüyo isauracım inş dediğin gibi olur tatlım yaa:Saruboceq:

bu arada rhinoplasti ameliyatını izledimkafamçokkarıştı ay hiçte kolay görünmüyo isauracım inş dediğin gibi olur tatlım yaa:Saruboceq:

güzelim ameliyatı yapması zor olabilir ama sen ameliyat yapmayacaksın kaydirigubbakcemile3 bu arada iyi cesaret ameliyat izlemek... bak ona gelemezdim işte, bayılır giderdim :)
hiiiçç böyle olmayacak şeylerle kafanı yorma.. inan bana ameliyat öncesi stresli günlerini düşündükçe gülüp geçeceksin sonradan... rahat ol canım benim.. dualarımız seninle olacak merak etme..

yerim ben seni yerim melek kalplim bnm a.s.:1hug:

merhabalar ank32,
bende 9 mayısta anakara onepde ünal şahine ameliyat olacağım.local anestezi+sedasyonu merak ediyorum.sizin ameliyatınız genel mi local mi oldu?local olduysa adımlarını,ameliyat anını hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…