arkadaşlarrrrr bn de uludağ üniversitesinde burun estetiği olmak istiyorumm ama doktora gitmeden bana yaklaşıkk fiyat söyleyebilecek olan var mıı??? ona göre bende para biriktiricemmm ailemm karşı bu duruma çünküücevaplarsanız sevinirim
Ben Ankara'da Dr. Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum.. çok ama çok memnunum :) bugun 24 gün oldu, hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum kendimi... merak edenler profilime girip eski ve yeni burnuma bakabilirler... hiç ama hiç korkulacak bir ameliyat değil, dişçiye gitmek daha korkunç inanın arkadaşlar :)
hepinize şimdiden geçmiş olsun...
hani doktorun deneyimli olması çok güzel dutpekmezcim ama en azından tasarımda senin için bir fikir hani şuanki burnumun dışında herşey kabulüm diyorsan ok ama kendinde hayal ettiğin bir burun tasarımı varsa,bence tasarım fikir olarak önemli.
doktoruna güvenin bence çok önemli eminim iyi sonuçlar alırsın sonuçta önemli olan drun yeteneği. dr ların söylediğiburun ucunu kaldırınca üst dudağında onunlabir kalkmıyor. yani belki ilk zamanlar şişlikten dolayı öyle görünebilir ama zamanla düzelir ayrıca burun ucuyla dudak arasındaki açının bayanlarda 95ile 100 derece olması gerekiyormuş.yani bence onu düşünme drun mutlaka onu düşünecektir canım.
14 mayıs benim ameliyatım ama inan çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde iyi olur umarım.2.3 gün sonra bende ufuk beyle görüşücem tekrar tasarım ve ameliyat öncesi hazırlık için bakalım nasıl geçicek canım.
ya kendisi fotoğraflarımı çekti profilden , ben üzerinde çalışayım dedi iyi bir burun yapacağına eminim , aslında benim burnum söyle olsun böyle olsun die bi fikrimde yok canım sadece kemerimin alınmasını ve çok az küçültülmesini istediğimi belirttim kendisine .. bu zamana kadar şikayetle dönen hiç olmamış inş bende beğenirim burnumu.. dediğim gibi bnm tek sorunum kemer .. bide bi sorum olcak cnm yaa bilgin var mı bilmiyorum dudak burun arası mesafem çok kısa acaba güzel bir sonuç elde edilir mi ?? kendim burnumun ucunu hafif kaldırdığımda çok çirkin bi görüntü oluyor ve gülümsediğimde diş etlerim görünüyor ameliyat sonrası inş böyle olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?