ben dün oldum gazi hast selahattin beye 1700 masraflarla beraber 2000 buldu ve genellde gazideki doc bu fiyata yapıyorlar
devlette yaptıracagın doktora göre fiyatlar oynuyor, 1500e yaptıran da oluyor, 3000e de, hatta 5000 bile olabiliyor, cünkü her ne kadar devlet hastanesi de olsa sgk karsılamadıgı icin ücreti, yani tamamen cepten oldugu icin sen doktoruna göre para veriyorsun. öncelikle doktor arastır bence
cnm ben ameliyat olmadım ama mayısta olacagım insallah gazi hastanesinden reha yavuzer'e. onun fiyatı da ortalama 2.500-3000 civarı tutuyor, insallah senin de istedigin gibi olur her sey, ama sana nacizane sunu söyleyebilirim ki ucuz olsun diye önüne gelen birine ameliyat olma, paranı biriktir gerekirse iyi bir doktora ol, cünkü sonra pisman olan cok insan var ve ikinci ameliyat olmak zorunda kalan...
cnm bende 1000 gibi fiyatlar düsünüyordum hatta gazide uzman dr 800 gibi bi fiyat verdiler bu seferde onlara güvenemedim ve 2000 gözden cıkardım bana gazide iki isim verdiler reha bey ve selahattın bey ben selahhatin beye oldum bugün 4.gün su ana kadar hiç agrım olmadı ayrıca tek korkum tampondu onuda takmadı yani burundanda azda olsa nefes alıyorum cok şükür bi şikayetim yok:)
mrvmrv'cim tabii ki ameliyattan sonraki sürecimi burada paylasacagım sende takip edebilirsin, insallah hepimiz icin hayırlı olur, ama canım yasın cok gencmis istersen biraz daha düsün paran da biriksin ve o sırada ailen de sana destek olur belki, cünkü ailenin sana yardımcı olmaması senin icin zor olur canım, o ameliyatlı halinle seninle ilgilenecek birileri olması lazım... biraz daha bekle ve ailene durumu adım adım izah ederek alıstır bence, benmkiler de istemezlerken yavas yavas alısmaya basladılar ben ameliyat günümü 2 ay sonrasına aldım ve o sırada annem olayı kabullenmeye basladı :) simdi ameliyata 3 hafta fln kaldı o zmna kadar iice benimseyecegini ümit ediyorum
inşallah canim.benim yaşım tam sınırda biliyorum biraz bekleyebilirim ama yani sen anlarsın benim halimden insan biran önce olsun istiyo neticede insanın kendinde sevmediği bi şeyler olması insanı mutsuz ediyo . ben söylediklerini dikkate alıyorum yani daha sakin düşünüyorum çok sağol hepimiz için en hayırlısı olsun sen kuyruna gelmişsin inşallah sonuda çok iyi olur darısı başıma .şimdiden geçmiş olsuna.s.a.s.
sagol canım insallah korkup kacmazsam :) darısı senin de basına insallah ama benden sana tavsiye biraz daha düsün daha saglıklı kararlar al, paranı biriktir ve iyi bir doktora ol, bak ben senden 5 yas kadar büyügüm ancak olabiliyorum, ben de ailemden para isteyemedim biriktirdim yıllarca, anca ameliyat parası yaptı :) ama en azından önüme gelen bir doktora olup da ikinci ameliyat düsünmekten iyidir gec olmak degil mi yerimseniben insallah senin de gönlüne göre olur her sey a.s.
mrvmrv'cim ben pzt ameliyat oldum geceden ac gittim öglene dogru gidip işlemler yaptırdım kayıt yatıs işlemleri ödeme filan aksam 5 de ameliyata girdim genel anestezi oldum kesinlikle tavsiye ederim hiç bişe hissetmiyorsun 2 saate yakın sürdü 7 de cıktım sanırım gec saat oldugu için ben o gece kaldım gece yatarken biraz zorlandım agızdan nefeste almakta zorlanınca sabaha kadar oturdum sabah 9 da taburcu oldum benden önce ameliyat olanlar aynı gün taburcu oldular agrım hiç ama hiç olmadı en cok ta tampon takılmadıgına sevindim bu gün 6. günüm yüzümdeki şişlikler azaldı göz altında hafif motluklarım vardı onlarda geri cekiliyor bişeyim kalmadı çrş alcı cıkacak eger gercekten burnun seni rahatsız ediyorsa erteleme kesinlikle ol derim insallah sende sorunsuz bi ameliyat yasarsın şimdiden gecmiş olsun cnm :)
mrvmrv'cim fotograf paylasmayı düsünüyorum ama tabii sadece burun kısmından ibaret olarak, malum internet ortamı ... su ameliyat bir hayırlısıyla sonuclansın da insallahh foto kalsın geriyee
mrvmrv'cim bende seninle aynı durumdayım ama benim eşimde bu duruma karşı.Çok kötü bi durum seni anlayabiliyorum ben ailemden gizli olcam 22 yaşındayım bende senin gibi gıdım gıdım biriktiriyorum şuanda üniversite dördüncü sınıftayım 4 aydır bursumu çekmedim inşallah birşeyler birikmiştir. bu değişimi her şeyden çok istiyorum şimdi bizi anlamıyorlar ama olduktan sonra gözlerine inanamayacaklar inan bana.ama insan çok üzülüyo bu zor kararda kendine destek arıyor insan.Eşim beni çok sevdiğinden buna karşı biliyorum burnuna nasıl kıyarsın diyo kesip kıracaklar gibi korkunç laflar ediyo ,canım benim o çook korkuyo ama ben onu bi türlü rahatlatamıyorum.bi ay param birikmesin diye gidip bursumu çekmiş bankamatiğe gidipte bakiye '0' yazısının görünce etrafımdaki insanlara aldırmadan hüngür hüngür ağladım.pskolojim çok bozuk durumdaydı bişey olmasına gerek yoktu zaten herhalikarda ağlıyordum.bi hafta konuşmadık, bana endişelerini anlatıp durdu.ama ben hala yılmış değilim tekrar biriktirmeye başladım eşimde üzülüdüğümü görüp artık dokunmaz parama.hatta destek bile olabilir bu sayfadaki kızların olumlu düşüncelerini okutuyorum ona oda gülüyo resimlerinizi gösteriyorum aa ne güzel olmuş diyo kızlar bunun için lütfen olumlu her türlü yazınızı bekliyorum fotoğraf eklerseniz ise süper olur .Durum böyle canlarım allah hepimize yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?