Ankara da Burun Estetiği

mrvmrv

KELEBEK :)
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
33
0
286
34
Ankara
ben burnumu yaptırmak istiyorum ama nasıl nerden başlıcamı bilmiyorum burun estetiği yaptıranlara sesleniyorum özellikle sadece görüntüsü için yaptırcam nefes almada bir problemim yok kbb uzmanına yaptırmak istemiyorum estetik cerraha yaptırmak istiyorum ankarada devlet hastanelerinde burun estetği fiyatları hakkında bilgi veren olursa çok sevini
rim özelliklede fiyatlar konusunda. bu aralar krizden dolayı estetikte fiyat düşüşleri oldu mu ne kadar bu sorumada acil cevap bekliyorum şimdiden çok tşkkrlra.s.

devlette yaptıracagın doktora göre fiyatlar oynuyor, 1500e yaptıran da oluyor, 3000e de, hatta 5000 bile olabiliyor, cünkü her ne kadar devlet hastanesi de olsa sgk karsılamadıgı icin ücreti, yani tamamen cepten oldugu icin sen doktoruna göre para veriyorsun. öncelikle doktor arastır bence

ben dün oldum gazi hast selahattin beye 1700 masraflarla beraber 2000 buldu ve genellde gazideki doc bu fiyata yapıyorlar

ben dün oldum gazi hast selahattin beye 1700 masraflarla beraber 2000 buldu ve genellde gazideki doc bu fiyata yapıyorlar

ben de gaziyi düşünüyorum öncelikli olarak şimdi nasılsın bir sorun yoktur inşallah her şey yolunda mı 1700-2000 aslında çoğu yere göre uygun ama benim bu yüzden ameliyat tarihini ertelemem gerekebilir. 1000-1500 arası olur diye beliyodum ne yalan söyliyim çünkü bu klüpte biri öyle bi yazı yazmıştı ve bende bir an önce ameliyat olmakm istiyorum.kafamçokkarıştı neyse verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimkafamçokkarıştı

sağol canim.sen yaptırdın mı yaptırdıysan ameliyatın hakkında bana bilgi verebilir misin ağrısı hastanesi doktoru memnuniyetin vs. ama benim 1000-1500 arasında bu amelitatı yapacak devlet hastanesinden bir estetik cerrah bulmam lazım.çünkü bu temmuz da amelitat olmak istiyorum artık tekrar teşekkürler:çok üzgünüm:

cnm ben ameliyat olmadım ama mayısta olacagım insallah gazi hastanesinden reha yavuzer'e. onun fiyatı da ortalama 2.500-3000 civarı tutuyor, insallah senin de istedigin gibi olur her sey, ama sana nacizane sunu söyleyebilirim ki ucuz olsun diye önüne gelen birine ameliyat olma, paranı biriktir gerekirse iyi bir doktora ol, cünkü sonra pisman olan cok insan var ve ikinci ameliyat olmak zorunda kalan...

cnm bende 1000 gibi fiyatlar düsünüyordum hatta gazide uzman dr 800 gibi bi fiyat verdiler bu seferde onlara güvenemedim ve 2000 gözden cıkardım bana gazide iki isim verdiler reha bey ve selahattın bey ben selahhatin beye oldum bugün 4.gün su ana kadar hiç agrım olmadı ayrıca tek korkum tampondu onuda takmadı yani burundanda azda olsa nefes alıyorum cok şükür bi şikayetim yok:)

evet haklısın ben de o yüzden gazi hastanesi olsun istiyorum güvenilir bi yer özel bi doktora gidipte çok ucuza tanımadan güvenemem bide ben 18 yaşındayım annemgil hiç desteklemiyo ben kendim biriktiriyorum paramı ve önümüzdeki yıl okullar açılmadan olmak istiyorum eylül ayında falan o zamana kada anca 2000 tl biriktirebiliyorum. annemgil desteklese sadece manevi o da yeter bu beni daha çok sitrese sokuyo bu gün tansiyonum fırladı serum yedim yani anlamıyolar beni neyse bakma benim ucuz estetikçi aradığıma çok riskli güvenemem bu çok önemli bi şey. neyse ilgilendiğin için sağol ameliyatında inşallah iyi geçer istediğin gibi olur ameliyattan sonra iyi haberlerini almaktan çok mutlu olurum yazarsan çok sevinirim Çok üzgünüm çoook

geçmiş olsun canim bide hayırlı olsun gazide 800 tl yi bende duydum o ameliyat olanda memnunmuş ama bilemiyorum tabi insan korkuyo ama bende galiba 2000 i gözden çıkarcam gibi geliyor ama değer :sm_cool: şimdi nasıl burnun şekil olarak istediğin gibi mi bide ameliyat günü nasıl oluyo hast. kalıyomusun kaçta hast. oluyosun ameliyat kaç saat sonra başlıyo ne kadar sürüyo ve ne kadar zaman sonra taburcu oluyosun bilgi verirsen sevimirim diğer verdiğin bilgiler içinde çok sağol

mrvmrv'cim tabii ki ameliyattan sonraki sürecimi burada paylasacagım sende takip edebilirsin, insallah hepimiz icin hayırlı olur, ama canım yasın cok gencmis istersen biraz daha düsün paran da biriksin ve o sırada ailen de sana destek olur belki, cünkü ailenin sana yardımcı olmaması senin icin zor olur canım, o ameliyatlı halinle seninle ilgilenecek birileri olması lazım... biraz daha bekle ve ailene durumu adım adım izah ederek alıstır bence, benmkiler de istemezlerken yavas yavas alısmaya basladılar ben ameliyat günümü 2 ay sonrasına aldım ve o sırada annem olayı kabullenmeye basladı :) simdi ameliyata 3 hafta fln kaldı o zmna kadar iice benimseyecegini ümit ediyorum

inşallah canim.benim yaşım tam sınırda biliyorum biraz bekleyebilirim ama yani sen anlarsın benim halimden insan biran önce olsun istiyo neticede insanın kendinde sevmediği bi şeyler olması insanı mutsuz ediyo . ben söylediklerini dikkate alıyorum yani daha sakin düşünüyorum çok sağol hepimiz için en hayırlısı olsun sen kuyruna gelmişsin inşallah sonuda çok iyi olur darısı başıma .şimdiden geçmiş olsuna.s.a.s.

sagol canım insallah korkup kacmazsam :) darısı senin de basına insallah ama benden sana tavsiye biraz daha düsün daha saglıklı kararlar al, paranı biriktir ve iyi bir doktora ol, bak ben senden 5 yas kadar büyügüm ancak olabiliyorum, ben de ailemden para isteyemedim biriktirdim yıllarca, anca ameliyat parası yaptı :) ama en azından önüme gelen bir doktora olup da ikinci ameliyat düsünmekten iyidir gec olmak degil mi yerimseniben insallah senin de gönlüne göre olur her sey a.s.

mrvmrv'cim ben pzt ameliyat oldum geceden ac gittim öglene dogru gidip işlemler yaptırdım kayıt yatıs işlemleri ödeme filan aksam 5 de ameliyata girdim genel anestezi oldum kesinlikle tavsiye ederim hiç bişe hissetmiyorsun 2 saate yakın sürdü 7 de cıktım sanırım gec saat oldugu için ben o gece kaldım gece yatarken biraz zorlandım agızdan nefeste almakta zorlanınca sabaha kadar oturdum sabah 9 da taburcu oldum benden önce ameliyat olanlar aynı gün taburcu oldular agrım hiç ama hiç olmadı en cok ta tampon takılmadıgına sevindim bu gün 6. günüm yüzümdeki şişlikler azaldı göz altında hafif motluklarım vardı onlarda geri cekiliyor bişeyim kalmadı çrş alcı cıkacak eger gercekten burnun seni rahatsız ediyorsa erteleme kesinlikle ol derim insallah sende sorunsuz bi ameliyat yasarsın şimdiden gecmiş olsun cnm :)

kaçmazsın korkma.:teselli: tabi ameliyat günü yaklaştıkça heyecan artıyo ama iyi düşün her şey çok güzel olcak diye :) iyi olsun.inşallah.bende biriktirmeye devam bakalım bu yaz olmazsa sömestr da kesin yani Allahın izniyle inşallah yaptırcam ama tabi gazide yaptırmayı düşünüyorum.iyi bir cerraha ikinci ameliyat falan Allah hepimizi korusun çok zor 2 yıl sonra olurmuş 2. ameliyat hep berabar bi seferde kurtuluruz inşallah.ayrıca teşekkürler ben sabırsızlıkla senin ameliyat sonrasını bekliyorum fotoğraflarını göndermeyi düşünür müsün?CADIARZU

çok sağol ve verdiğin bilgiler içinde ayrıca çok teşekkürler bi de çok çok çok geçmiş olsuna.s.a.s.a.s. mesajdan ne kadar mutlu olduğunu anlamak hiç zor değil yani mesajından sevinç saçılıyoyerimseniben senin adına çok sevindim herhalde bende ameliyattan sonra en az senin kadar sevinçli olurum yani hayatımın en mutlu günü olur inşallah.sana yeni burnun hayırlı olsun ne desem güle güle kullan kendine iyi bak :teytey:

mrvmrv'cim fotograf paylasmayı düsünüyorum ama tabii sadece burun kısmından ibaret olarak, malum internet ortamı ... su ameliyat bir hayırlısıyla sonuclansın da insallahh foto kalsın geriyee

mrvmrv'cim bende seninle aynı durumdayım ama benim eşimde bu duruma karşı.Çok kötü bi durum seni anlayabiliyorum ben ailemden gizli olcam 22 yaşındayım bende senin gibi gıdım gıdım biriktiriyorum şuanda üniversite dördüncü sınıftayım 4 aydır bursumu çekmedim inşallah birşeyler birikmiştir. bu değişimi her şeyden çok istiyorum şimdi bizi anlamıyorlar ama olduktan sonra gözlerine inanamayacaklar inan bana.ama insan çok üzülüyo bu zor kararda kendine destek arıyor insan.Eşim beni çok sevdiğinden buna karşı biliyorum burnuna nasıl kıyarsın diyo kesip kıracaklar gibi korkunç laflar ediyo ,canım benim o çook korkuyo ama ben onu bi türlü rahatlatamıyorum.bi ay param birikmesin diye gidip bursumu çekmiş bankamatiğe gidipte bakiye '0' yazısının görünce etrafımdaki insanlara aldırmadan hüngür hüngür ağladım.pskolojim çok bozuk durumdaydı bişey olmasına gerek yoktu zaten herhalikarda ağlıyordum.bi hafta konuşmadık, bana endişelerini anlatıp durdu.ama ben hala yılmış değilim tekrar biriktirmeye başladım eşimde üzülüdüğümü görüp artık dokunmaz parama.hatta destek bile olabilir bu sayfadaki kızların olumlu düşüncelerini okutuyorum ona oda gülüyo resimlerinizi gösteriyorum aa ne güzel olmuş diyo kızlar bunun için lütfen olumlu her türlü yazınızı bekliyorum fotoğraf eklerseniz ise süper olur .Durum böyle canlarım allah hepimize yardımcı olsun

mrvmrv'cim fotograf paylasmayı düsünüyorum ama tabii sadece burun kısmından ibaret olarak, malum internet ortamı ... su ameliyat bir hayırlısıyla sonuclansın da insallahh foto kalsın geriyee

evet haklısın inşallah hayırlısıyla atlat şu ameliyatı sıra bana geliyo... :sm_cool: ameliyattan sonra yazmanı bekliyorum kendine iyi bak :)

canım yaaa aynı benim hikayem bende üniv. 1. sınıftayım ve daha bursuma hiç dokunmadım sabrediyorum zorlanıyorum ama değer . bizimkilerde elbirliğiyle bana bütün paramı harcatmaya çalışıyolar ama yok pes etmek yerimseniben eşin eğer estetik felaketlerini falan örnek gösteriyosa sana (bana öyle yapıyalar )onlar çok farklı artık oyuncak olmuş trilyonluk estetik ne demek tabi bi yerde başlar bozulmaya mesela bizimki allaha çok şükür bir özür değil ama insan yaptımak istiyo ve riskleri vardır biliyoruz ama tek estetik ve doğru bir cerrah tamamdır bişi olmaz allahın izniyle:)yaptırmamak ve onun korkusu insanın psikolojisini bozuyo ve doğal olarak bu ameliyat lüks değil ihtiyaç oluyo çünkü ben böyle mutsuzum yaptırcam günün hayaliyle yatıp kalkıyorum ondan sonra her şey bana daha kolay olacak çünkü kendime güvenim gelecek ben foto ekliyemem(yokda) ama yakup avşar burun tasarımı yapıyo google dan yaz hemen çıkıyo yandan foto nu yükle süper tasarımlar oluyo (senin adresine gönderiyi yayınlama falan olmuyo) yani başkalarına değil de kendine bakman daha moral veriyo daha iyi oluyo yaptırmadıysan bence yaptır mutlaka son olarakta inşallah hepimiz hayırlısıyla sonunu gitirebiliriz seninde herşey istetiğin gibi olur inşallah yaptırdığın zaman ya da bi estetik cerrahla falan görüşürsen ücret olsun başka bişiler olsun ameliyat hakkında öğrendiğin bilgileri paylaşırsan çok sevinirim sonunda zafer bizim:lepi:

arkadaşlarrrrr bn de uludağ üniversitesinde burun estetiği olmak istiyorumm ama doktora gitmeden bana yaklaşıkk fiyat söyleyebilecek olan var mıı??? ona göre bende para biriktiricemmm ailemm karşı bu duruma çünküü cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…