• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankara da bildiginiz tesettürlü gelinlik

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
Kizlar banada yardimci olabilecek olan var mi nisanlim askerden geldikten sonra dügünümüz olcak insallah :64: ANKARA da tesettürlü gelinlik nerede bulabilirim bi bilginiz var mi (öncelik olarak hazir tesettürlü gelinlik satan moda evi) yeri eger bulamassamda elimde bi model götürüp onu diktirmek istiyorum...Kisacasi ANKARA da tesettürlü gelinlik satilan moda evi bilen varsa yardimci olabilir mi ??? Ben hic görmedim simdiye kadar bi de sizlere sormak istedim belki bileniniz vardir diye,insallah bana yardimci olabilecek arkadaslar vardir :34: Bu arada kina abiyesi alcam kabarik o da tesettürlü uzun kollu olacak onun icinde bildiginiz gördügünüz yerler varsa sevinirim...:34:

Canım özellikle tesettür satan bir yer bilmiyorum, ama hemen hemen her gelinlikçi istediğin şekilde gelinlik dikebilir. Önemli olan ortaya güzel ve şık bir gelinlik çıkarmasıdır. Benim düğün tarihim daha belli olmadığı için, henüz bir araştırma yapmadım. Fakat burada gelinlik diktirip, resimlerini koyan arkadaşlardan oraların adreslerini aldım.Dikimi ve kumaşını beğendiklerimi not ettim. Kendileride memnun kaldıklarını söylediler. Ama gidip, baktığım olmadı hiç, daha çok erken diye.
Bir kaçını sana yazayım. Notların arasına alıp, gidip fikir edinebilirsin.

Kızılay Atatürk Bulvarı Büyük çarşı Hatun modaevi
Kızılay And çarşısı Meleğim gelinlik
Kızılay And çarşısı İrem gelinlik

Canım özellikle tesettür satan bir yer bilmiyorum, ama hemen hemen her gelinlikçi istediğin şekilde gelinlik dikebilir. Önemli olan ortaya güzel ve şık bir gelinlik çıkarmasıdır. Benim düğün tarihim daha belli olmadığı için, henüz bir araştırma yapmadım. Fakat burada gelinlik diktirip, resimlerini koyan arkadaşlardan oraların adreslerini aldım.Dikimi ve kumaşını beğendiklerimi not ettim. Kendileride memnun kaldıklarını söylediler. Ama gidip, baktığım olmadı hiç, daha çok erken diye.
Bir kaçını sana yazayım. Notların arasına alıp, gidip fikir edinebilirsin.

Kızılay Atatürk Bulvarı Büyük çarşı Hatun modaevi
Kızılay And çarşısı Meleğim gelinlik
Kızılay And çarşısı İrem gelinlik

rozelinda canim cok saol gercekten cok sevindim yazdigin icin bana yardimci olcaklar gercekten :34:

dügünüme daha var canim asker yolu bekliyorum :) agustosta gelcek fakat bi aksilik olmassa ramazandan sonra yapacagiz benimde simdiden arastrma yapmam lazim cünkü ramazanda ugrasamam hic :)

Son düzenleme:
Anladım canım, benim düğünümde Eylül -Ekim ayında olur gibi. O zamanda ben sana bilgi veririm, sen rahat ol:29:

Back