ANKARA da 2015 aralık anneleri

sabah ne kadar erken gidiyim peki siz girdiniz mi ne kadar sürdü güzel baktın mı :) resim falan verdi mi :)
8 olmadan orda ol canım gider gitmez kadın doğumdan sıra al numaramatikten 8 de muayene başlıyo orda zaten söylersin gerisi artık radyolojideki hasta sayısına kalmış. Sanırım 15-20 dk falan anca sürdü. Amacı bebeği görmek değil organlarında herhangi bi anomali var mı onu teşhis etmek o yüzden sen pek bişey anlamayabilirsin yüzünü gözünü göremeyebilirsin yani ama tek tek her bir organı için sorun yok dedikçe içimden çok şükür dedim ben o da ayrı bir mutluluk. Foto verdi ama ben hiçbişey anlamadım verdiği fotodan :) Verdiği rapora ekli bir fotoydu sanırım o da kafatası ölçümü falan ona benzettim ben.

8 olmadan orda ol canım gider gitmez kadın doğumdan sıra al numaramatikten 8 de muayene başlıyo orda zaten söylersin gerisi artık radyolojideki hasta sayısına kalmış. Sanırım 15-20 dk falan anca sürdü. Amacı bebeği görmek değil organlarında herhangi bi anomali var mı onu teşhis etmek o yüzden sen pek bişey anlamayabilirsin yüzünü gözünü göremeyebilirsin yani ama tek tek her bir organı için sorun yok dedikçe içimden çok şükür dedim ben o da ayrı bir mutluluk. Foto verdi ama ben hiçbişey anlamadım verdiği fotodan :) Verdiği rapora ekli bir fotoydu sanırım o da kafatası ölçümü falan ona benzettim ben.
Çok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için muayene olurken sadece siz mi giriyorsunuz yanınızda başka biri de girebiliyor mu ?

[QGidebiliyor ce, post: 42121549, member: 449529"]Çok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için muayene olurken sadece siz mi giriyorsunuz yanınızda başka biri de girebiliyor mu ?[/QUOTE]

Girebiliyor cnm ben eşim ve minik oglumla girdim

[QGidebiliyor ce, post: 42121549, member: 449529"]Çok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için muayene olurken sadece siz mi giriyorsunuz yanınızda başka biri de girebiliyor mu ?

Girebiliyor cnm ben eşim ve minik oglumla girdim[/QUOTE]
Bu işlemlerin hepsini eskişehir yolundakinde yapıyorsunuz dimi

Merhabalar,aranıza yeni katılıyorum ve bu benim ilk mesajım :) Ben de aralıkta anne olacağım Allah kısmet ederse ve Batıkent'teki Medical Park'a gidiyorum kontroller için. Doktorum da Banu hanım.

Merhaba arkadaşlar, 22 haftalık hamileyim , ayrıntılı ultrason için doktorum muayanesine Ali İpek beyi getirtiyordu ve fiyatı 250 tl idi, ama burda okuduktan sonra, doktor beyin Atatürk Hastanesinde görev yaptığını öğrendim, ve oraya gidip yaptırdım hiç de para ödemeden, sonuçta aynı doktor baktı ve önemli olan bebeğin sağlığı, belki elime CD sini falan vermedi ama bi CD ye de 250 vermek anlamsızdı, oyüzden burda yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)

Merhaba arkadaşlar, 22 haftalık hamileyim , ayrıntılı ultrason için doktorum muayanesine Ali İpek beyi getirtiyordu ve fiyatı 250 tl idi, ama burda okuduktan sonra, doktor beyin Atatürk Hastanesinde görev yaptığını öğrendim, ve oraya gidip yaptırdım hiç de para ödemeden, sonuçta aynı doktor baktı ve önemli olan bebeğin sağlığı, belki elime CD sini falan vermedi ama bi CD ye de 250 vermek anlamsızdı, oyüzden burda yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)
Bende gittim haftaiçi fakat eylüle sıra verdiler sizde de mi öyleyle oldu acaba

Merhaba arkadaşlar bende Ankara da oturuyorum benmde doğumuma az zaman kaldı Allah nasip ederse ve bende hastane arayışı içerisindeyimo_O çok korkuyorum kontrollerimi hep Lokman Hekim de yaptm ama doğumda kararsızım her hastayı iki ıkınmada bebek gelmezse sezaryene alıyorlar direk riske atmak istemiyorum kendimi :KK43:
Ne yapacağımı da bilmiyorm sizler ne düşünüyorsunuz nerde yapmayı planlıyorsunuz doğumunuzu?

Merhaba arkadaşlar bende Ankara da oturuyorum benmde doğumuma az zaman kaldı Allah nasip ederse ve bende hastane arayışı içerisindeyimo_O çok korkuyorum kontrollerimi hep Lokman Hekim de yaptm ama doğumda kararsızım her hastayı iki ıkınmada bebek gelmezse sezaryene alıyorlar direk riske atmak istemiyorum kendimi :KK43:
Ne yapacağımı da bilmiyorm sizler ne düşünüyorsunuz nerde yapmayı planlıyorsunuz doğumunuzu?
Koru hastanesine gidiyorum doğumu da orda yapmayı planlıyorum

Özel hastaneler hep sezaryene alıyorlar diyorlar ya ve çevremde özelde doğum yapanların hepsi gerçekten de sezaryenli mecbur bırakılarak o_O doğumda özele cesaret edemiyorum ben ya :110:

Doğrudur ama normal doğum yapan da var doktorların resimlerinden görüyorum rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Hangi lokman hekime gidiyordun acaba? Ben Etlik Lokman Hekime gidiyorum çokta memnunum şuan ama mesajını okuyunca sezeryan durumu endişelendirdi beni :KK43:

Hangi lokman hekime gidiyordun acaba? Ben Etlik Lokman Hekime gidiyorum çokta memnunum şuan ama mesajını okuyunca sezeryan durumu endişelendirdi beni :KK43:
Ben Sincan Lokman Hekime gidiyorum canm. Hastaneden doktorumdan bende çok memnunum ama doğum sırasında insanlar pekte memnun olduğunu söylemiyorlar. Çünkü doktorlar normal doğum esnasında çok uğraşmıyorlarmış iki zorlamada hemen sezaryene ikna ediyorlarmış.

Ben Sincan Lokman Hekime gidiyorum canm. Hastaneden doktorumdan bende çok memnunum ama doğum sırasında insanlar pekte memnun olduğunu söylemiyorlar. Çünkü doktorlar normal doğum esnasında çok uğraşmıyorlarmış iki zorlamada hemen sezaryene ikna ediyorlarmış.
Başka hastane doktora falan gidersen yazar misin buraya, fikrimiz olsun :)

Başka hastane doktora falan gidersen yazar misin buraya, fikrimiz olsun :)
Sezaryen korkusundan dolayı özelde doğum yapmayı düşünmüyorum şartlar sezaryeni gerektirirse Lokman Hekimde kendi doktorumda yaparm ama normal olursa özelde yapmam büyük ihtimal. Ama devlette de güvenilir hastane var mı bilmiyorum ;( benm erken doğum tehlikem vardı Zekai Tahir de tedavi gördüm sürekli altta birinin eli kontrol ediyo sürekli alttan muayene. Normal doğum yapacaklara full suni sancı yüklemesii gerçi sezaryenli ikiz doğuracak bi hastaya da suni sancı verip açılması olana kadar beklediler. Psikolojimi alt üst ettiler. Kimseyi de etkilemek istemem ama devlet hastanesinden memnun kalan varsa yardımcı olursa çok sevinirimmm

İlk muayeneme bende devlette gittimde kaçarak çıktım hastaneden, her muayenede başka bi asistan bakavakmis koca üniversite hastanesinde. Uzman istiyorsam ricacı olmam gerekiyormus uzmanlardan. Ankara tip iyi diye duydum ama orayada gitmedim ozelden memnun kalınca açıkçası. zekai tabirle ilgili bi tane güzel yorum duymadım şimdiye dek

İlk muayeneme bende devlette gittimde kaçarak çıktım hastaneden, her muayenede başka bi asistan bakavakmis koca üniversite hastanesinde. Uzman istiyorsam ricacı olmam gerekiyormus uzmanlardan. Ankara tip iyi diye duydum ama orayada gitmedim ozelden memnun kalınca açıkçası. zekai tabirle ilgili bi tane güzel yorum duymadım şimdiye dek
Hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Merhaba bende devlette doğurmak istemiyorum ozele gidiyorum Dr Güzin basci ya çok memnunum ayrintiliyida orda oldum dogumuda allah izin verirse akay hastanesinde olcak bakalım kısmet Akayda geçen ocakta histereskopi olmuştum memnun kaldım. Bu arada benim drum normal doğumdan yana beni sezeryan için zorlayacagini sanmıyorum zaten ister normal ister sezeryan fiyat ayni

X