• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da 2.5 yas cocuklara oyun grubu kuralim

meraba arkadaşlar ankara da çalışan 2,5 yaşında çocuğu olan anneler için hafta sonları toplanabileceğimiz oyun grubumuz olsun istiyorum. ne dersiniz

meraba arkadaşlar ankara da çalışan 2,5 yaşında çocuğu olan anneler için hafta sonları toplanabileceğimiz oyun grubumuz olsun istiyorum. ne dersiniz

ben evdeyim çalışmıyorum ama eğer böyle bir aktivite kurabilirsek iyi olur çocuklar paylaşımı öğrenir en azından.

Arkadaşlar ankara Gaziosmanpaşada tavsiye edebileceğim en iyi yer şirin dünyası parti ve oyun evi. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10:30-12:00 saatleri arasında oyun grupları devam ediyor. Hem fiyat olarak uygun hem de çok kaliteli bir yer. Ben oğlumu her 3 gün de götürüyorum. Gruplar 1,5-3 yaş arası çocuklardan oluşuyor. Dilerse anne de oyunlara katılabiliyor, yada oturup çay içerek çocuğunu seyredebiliyor. 1,5 saatlik seansı yaklaşık 25-30tl ye geliyor.

Back