• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara çıkrıkçılar yokuşu yardım nişan için

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
Mrb arkadaşlar nişan alışverişi Ankara çıkrıkçılar yokuşuna gitmeyi düşünüyorum şehir dışından geleceğim buraya nasıl gidilir ve doğru seçim mi nişan bohçası alışverişi için çanta cüzdan pijama günlük set şeklinde olanlar uyku seti bornız takımı birde nişan yerimi süslemek için organze tül balon gelen misafirlere dağıtmak için hediyelik eşyalar ve nişan kıyafetimi alacağım çıkrıkçılar yokuşu bu alacaklarım için uygundu birde bilenler için şu dükkana git yada şurasında güzel biryer var dediğiniz bir yer varmı bu yokuşda yoksa hepsi hemen hemen aynı mı...birde çıkrıkçılar yokuşundan ayrı tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı Kızılay'da Soysal pasajına gitmiştim güzel çantası ayakkabıcılar var gibiydi pijamalar flnda var gibiydi bunun gibi varmı önerileri iz herşeyimin özel değişik olmasını istiyorum lütfen yardım edin....

Mrb arkadaşlar nişan alışverişi Ankara çıkrıkçılar yokuşuna gitmeyi düşünüyorum şehir dışından geleceğim buraya nasıl gidilir ve doğru seçim mi nişan bohçası alışverişi için çanta cüzdan pijama günlük set şeklinde olanlar uyku seti bornız takımı birde nişan yerimi süslemek için organze tül balon gelen misafirlere dağıtmak için hediyelik eşyalar ve nişan kıyafetimi alacağım çıkrıkçılar yokuşu bu alacaklarım için uygundu birde bilenler için şu dükkana git yada şurasında güzel biryer var dediğiniz bir yer varmı bu yokuşda yoksa hepsi hemen hemen aynı mı...birde çıkrıkçılar yokuşundan ayrı tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı Kızılay'da Soysal pasajına gitmiştim güzel çantası ayakkabıcılar var gibiydi pijamalar flnda var gibiydi bunun gibi varmı önerileri iz herşeyimin özel değişik olmasını istiyorum lütfen yardım edin....
Nasıl gideceksin Ankara'ya? Otobüsle mi, kendi aracınla mı, trenle mi? Otobüsle gideceksen aştiden metroya biinip Kızılay'da aktarma yapıp Ulusa geçeceksin, metrodan indiğinde yukarı yürüyüp meşhur heykelin olduğu alana çıkacaksın ordan da direkt yukarı. Orda kime sorsan söyler zaten sana. trenle geleceksen metro istasyonu ile trenden ineceğin yerler yakın zaten pek bişey farketmez.. Kendi aracınla geleceksen nerden geleceğine bağlı :KK48: Alışveriş için uygun mu demişsin, uygun bence.. Memnun kalmazsan dediğim meydandan yürüye yürüye, gezerek Sıhhiye ve Kızılay'ı da çok rahat gezebilirsin..

Otobüsle geleceğiz canım metrodan hemen çıkılıyormuş çıkrıkçılar yokuşuna Kızılay gibi

Buyrun geldim. 3 yil o bolgede çalıştım. Istedifiniz tarz seyler satan cok dykkan var orda. Pijama camasir v.b. alacaksaniz yokusun ulucanlar caddesi tarafinda toptancilar var ordan alin.Diger malzemeler her dukkanda var pazarligi sıkı yapin. Malzeme kalitesi açıkçası orta ama bohca icinde sizi mahcup etmez gibi bütçeye bagli olarak. Bu arada mutluluklar dilerim.

Buyrun geldim. 3 yil o bolgede çalıştım. Istedifiniz tarz seyler satan cok dykkan var orda. Pijama camasir v.b. alacaksaniz yokusun ulucanlar caddesi tarafinda toptancilar var ordan alin.Diger malzemeler her dukkanda var pazarligi sıkı yapin. Malzeme kalitesi açıkçası orta ama bohca icinde sizi mahcup etmez gibi bütçeye bagli olarak. Bu arada mutluluklar dilerim.
Teşekkürler canım cevabın için çıkrıkçılr yokuşunda mı bu ulucanlar caddesi ben aslında kaliteli şeyler almk istiyorum mesela pijama takımı markası iyi olan bornız takımı taç özdilek gibi nişan kıyafetini nereden alabilirmiyim birde nişan yerimi süslemek için organze filan buralarda var mı

Ulucanlar caddesi yokusun sonunda. Ama toptan camasir v.s. satanlar yine yokusta arada. Tac filan satan yerler var ama disardan cok ta ucuz degildi. Hatirladigim kadariyla ic camasirinda en kaliteli erdem bulursun. Pijamada marka bulabileceğini zannetmiyorum. Sus malzemesi var mi bilmiyorum cunku hic lazim olmadı bana. Ama kina malzemesi cokca vardir. Tul alacaksan kizilay izmir caddesinde bursa Kumaş pazari var. Abiye icinde kizilayda soysal pasajinin yaninda elit diye bi magaza var cesit cok ve fiyatlari nispeten uygun.

Pijama alışverişini orda yapma bence normal avmlerde dagi taç özdilek mağazalarına bak çıkrıkcılar yokuşu ucuz biryer değil. Ama süs malzemeleri için ulusta suluhanı yüzde yüz öneririm halün hemen karşısında orjinal malzemeler var fiyat olarakda ankarada en uygun yer orası.

peki nişan kıyafeti için önerebileceğiniz bir yer var mı

nişanda böyle gelinlik çakması , kocaman taftalı kabarık elbiseler falan giymek istiyorsan Çıkrıkçıkar Yokuşu doğru adres.
ama yok ben daha modern kıyafetler bakıyorum diyorsanız ordan size iş çıkmaz.
diğer türlü pijamadır , havludur ,bornozdur evet tam yeri ama nakit kullanacaksanız ve her şeyi aynı mağazadan alacaksanız karlı çıkabilirsiniz.
onun dışında bir yerden havlu öbür taraftan pijama alayım derseniz çok pis para dökersiniz benden söylemesi.
avmlerde daha ucuza yaparsınız bu alışverişi bence.
ama günübirlik başka şehirden gelinecekse nasıl olur bilemiyorum.

aslında nişan kıyafetine tam karar vermiş değilim dediğiniz gibi prenses model bir nişanlıkda olabilir daha modern bir elbisede .... daha çok pijama havlu bornoz ayakkabı ve çanta için çıkrıkçılar yokuşu uygun yani...ayrı ayrı almayı düşünüyorum ama bakalım.....birde ankarada bu söylediklerim için hangi avmyi önerirsiniz klasik günlük giyebileceiğim kıyafetlerde alınacak

Cıkrıkcılar yokusu denilen yere 8 yıllık Ankara hayatımda gecen ay ılk defa ve sanıyorum son defa gıttım. Hıc ama hıc ucuz bır yer degıl. Mesela benım nısan elbısem Oleg Cassınıden 186 lıraya alınmıstı orda bız sandık almak ıcın gezıyorduk bır bayan bu elbısenın fıyatı ne dıye bı dukkana sordu adam hayatımda donup bakmayacagım elbıseye 300 lıra dedı. Yanı hiç ama hiç tarz olmayan cok ucuz duran bı elbıse dusun anlatamıyorum bıle o derece. Zaten sandıklara da soyledıklerı fıyat 120 fılan oldu butun yokusu gezdık. Hepsi rezaletti. En sonunda Soysal pasajından cok ama cok daha kalıtelısını 150 ye aldık. Ustelık hıc o yokustakı, Ulustaki insanı yiyecekmiş gibi bakan insanlarla muhattap olmadan. Arabayı koyacak yer bulamadık bi stres olduk o kadar yürüdük korka korka o ayrı stres oldu. Bi de elimiz boş döndük anlayacagın. Yerinde olsam zaten oranın pijamalarından filan almam. Ben 5 li robdesambrlı pierre cardin pijama takımını soysaldan 180 e aldım. Gerekirse butcen azsa 5 lı takım degıl bır alt üst al onlar da 70-90 dı. Ama esin olacak adama kalıteli bir sey al. Yarı Ankaralıdan bir kaç tavsiye. Umarım faydalı olurum.

Cıkrıkcılar yokusu denilen yere 8 yıllık Ankara hayatımda gecen ay ılk defa ve sanıyorum son defa gıttım. Hıc ama hıc ucuz bır yer degıl. Mesela benım nısan elbısem Oleg Cassınıden 186 lıraya alınmıstı orda bız sandık almak ıcın gezıyorduk bır bayan bu elbısenın fıyatı ne dıye bı dukkana sordu adam hayatımda donup bakmayacagım elbıseye 300 lıra dedı. Yanı hiç ama hiç tarz olmayan cok ucuz duran bı elbıse dusun anlatamıyorum bıle o derece. Zaten sandıklara da soyledıklerı fıyat 120 fılan oldu butun yokusu gezdık. Hepsi rezaletti. En sonunda Soysal pasajından cok ama cok daha kalıtelısını 150 ye aldık. Ustelık hıc o yokustakı, Ulustaki insanı yiyecekmiş gibi bakan insanlarla muhattap olmadan. Arabayı koyacak yer bulamadık bi stres olduk o kadar yürüdük korka korka o ayrı stres oldu. Bi de elimiz boş döndük anlayacagın. Yerinde olsam zaten oranın pijamalarından filan almam. Ben 5 li robdesambrlı pierre cardin pijama takımını soysaldan 180 e aldım. Gerekirse butcen azsa 5 lı takım degıl bır alt üst al onlar da 70-90 dı. Ama esin olacak adama kalıteli bir sey al. Yarı Ankaralıdan bir kaç tavsiye. Umarım faydalı olurum.
teşekkürler canım cevabın için günübirlik geleceğim ankaraya geçen hafta sınav için gittim ankaraya soysal pasasına uğradm ama ordada çok fazla dükkan yoktu sanırım gitmesemde aklımda kalacak burası :( offf offf yok uygun aramıyorm aksine kaliteli şeyler istiyorum ama çeşitte istiyorum kafam iyice karıştı:(

Back