Tüp Bebek Merkezleri Ankara cebeci tüp bebek yolcugum başlıyor 🤲

Ruzgarruya

"RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN 🌸
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
1.364
1.019
Merhabalar belki konumu biliyorsunuz kısaca yazım beş yıllık evliyim beş yıl boyunca hiç sorun çıkmadı her zaman sebebsiz infertilite diye yazıldı rahim filminden sonra başladı maceram sözün özü iki tupumde alindi çikolata kistim var ve tek çare tüp bebek.subat ayında ameliyat oldum mayısı bekle dedi doktorum fakat ben beklemicem bugün adet oldum ve yarın ilk gorusmemi yapacam doktorla bakalım hemen başlayacak mı zaman mi verecek süreç nasıl isleyek bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.allahim isteyen herkese nasip etsin banada nasip etsin kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallahdualarınızı esirgemeyin lütfen. Asamalarimi burdan yazicam

Çok heyecanlıyım şimdiden böyleyse sonrası nasıl olacak bilmiyorum aslında zor heyecanlı umutlu bir yolculuk inşallah hayirlarla sonuçlanır

Kimse görmedi daha mesajımı ama elbet görünür ben yazım süreç süreç ilerledikçe çünkü ben birden bire tüp bebek serüveninde buldum kendimi benim gibi olanlara bellide yol gosterebilir bilmiyorum.dun adetimin ikinci günüydü doktorla görüştüm kan degerlerime baktı muayene etti kist yok temiz tedaviye başlayalım dedi.rspor için gerekli kağıtlar var onlsri hazirladim verdim.bugun gonal f 450 her gün aynı saatte olmak uzere225 vuruldum.hsfif ateş ve baş dönmesi kasığımda hafif baskı yaşadım ama normalmiş sanırım bunlar.ptesi günü muayene edecek ilaca yumurtalarim nasıl tepki vermiş ona bakacakmis ve ona göre ek ilaç vs olursa olurmuş bu sürecin bana 20 gün sürebileceği mi söyledi hakkımızda hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin

Üç kutu gonal f verdi pzartesiye kadar kullanicam.ilscin fiyatı snlastgm eczanede bir milyar civarindaymis.raporlu ilaç fiyatım her kutu için 350 TL

Merhabalar opuya kadar nasıl beslenme yapılmalı acaba yardım eder misiniz

Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım içini ferah tut olur inşallah

Amin inşallah Allah razı olsun.tramsferim.pazartesi yapıldı bekliyorum inşallah hayırlı haberler alabilir
İnşaallah alacaksın merak etme inan bol bol dua et dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah ya varis çek 707 defa estağfurullah çek 818 defa Allahümme ya evvelü çek 100 defa inşallah olur yer gök duayla kurulu canım çok belirtilere takılma birde test gününden önce test yapma evde ki morelin bozulmasın durduk yere evdeki testler aldatıyor o yüzden canım

Çok saolun Allah razı olsun hepsini okucam sürekli duayla duruyorum ama bunlarda bire bir okucam Allah nasip ederse inşallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin yok o testlerden yapmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum şuan için.seytana uyupts yapscagmida sanmıyorum inşallah günümü bekleyip Allah'ın takdirirne boyun egecem.cok teşekkür ederim

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım dualarım seninle inşallah güzel haberler alacaksın merak etme negatif düşünme güzel düşün ki her şey güzel olsun rabbim ne eylerse güzel eyler ki ona açılan elleri duaları boş çevirmez kul feyekun Allah ol der ve olur

Amin inşallah Allah razı olsun.tramsferim.pazartesi yapıldı bekliyorum inşallah hayırlı haberler alabilir
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bende 13 nisanda transfer oldum bu ilk deneyimim 8. Gün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün 11. Günüm tekrar test yaptım çizgi çok belirgin 7 yıllık evliyim 2 kezde aşılama yaptırdım. Nasip bugüneymiş. Inşallah seninde hayırlı haberlerini okurum burdan. Dualarım seninle

İnşallah Allah razı olsun çok saolun.ol dediklerinden biride ben olurum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin

Maşallah çok şükür gözünü aydın rabbim devamını getrsin sağlıcakla kucagniza almayı nasip etsin.darisi ben ve isteyenlerin başına olsun inşallah rabbim bizlere de o iki çizgiyi gosterir inşallah

Amin inşallah Allahım duysun yavuz emre hocaydi doktorum tüp ameliyatimida onda olmustum
Yavuz emre hoca iyi bir hocadır bende histereskopi olmuştum kendisinde..Inşallah emekler güzel sonuçlanır rabbim yüzünüzü güldürsün..
Eveyt Ben yeni hamileyim aralık annesi olacağım nasip olursa. Dilerim her isteyen kula nasip olur

Allahım sağ salim kucagniza almayı nasip etsin evet yavuz emre hoca iyi biri.insallah hayırla sonuçlanır tedavim aslında önemli olan labaratuvar.benm 9 yumurtam toplandı transfer edilen 3.gun embriyosu bir tane. Döllenen kaç tane oldgnu bir türlü öğrenemedim şuan sayı vermeyiz devam ediyor dediler sürekli kalanlar beşinci güne kaliteli çıkarsa donduracazdediler sayı gene yok.sonuc besinci güne çıkan da yok.aslinds pek bişe anlamadım bu durumdan ama Allahım bana mucizemi nasip etsin de inşallah birde olsa benim olmayı nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…