- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
-
- Konu Sahibi Ruzgarruya
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canımMerhabalar belki konumu biliyorsunuz kısaca yazım beş yıllık evliyim beş yıl boyunca hiç sorun çıkmadı her zaman sebebsiz infertilite diye yazıldı rahim filminden sonra başladı maceram sözün özü iki tupumde alindi çikolata kistim var ve tek çare tüp bebek.subat ayında ameliyat oldum mayısı bekle dedi doktorum fakat ben beklemicem bugün adet oldum ve yarın ilk gorusmemi yapacam doktorla bakalım hemen başlayacak mı zaman mi verecek süreç nasıl isleyek bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.allahim isteyen herkese nasip etsin banada nasip etsin kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallahdualarınızı esirgemeyin lütfen. Asamalarimi burdan yazicam
Amin inşallah Allah razı olsun.tramsferim.pazartesi yapıldı bekliyorum inşallah hayırlı haberler alabilirRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canımiçini ferah tut olur inşallah
İnşaallah alacaksın merak etme inan bol bol dua et dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah ya varis çek 707 defa estağfurullah çek 818 defa Allahümme ya evvelü çek 100 defa inşallah olur yer gök duayla kurulu canım çok belirtilere takılma birde test gününden önce test yapma evde ki morelin bozulmasın durduk yere evdeki testler aldatıyor o yüzden canımAmin inşallah Allah razı olsun.tramsferim.pazartesi yapıldı bekliyorum inşallah hayırlı haberler alabilir
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım dualarım seninle inşallah güzel haberler alacaksın merak etme negatif düşünme güzel düşün ki her şey güzel olsun rabbim ne eylerse güzel eyler ki ona açılan elleri duaları boş çevirmez kul feyekun Allah ol der ve olurÇok saolun Allah razı olsun hepsini okucam sürekli duayla duruyorum ama bunlarda bire bir okucam Allah nasip ederse inşallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsinyok o testlerden yapmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum şuan için.seytana uyupts yapscagmida sanmıyorum inşallah günümü bekleyip Allah'ın takdirirne boyun egecem.cok teşekkür ederim
Rabbim inşallah sağlıkla nasip ederAmin inşallah Allah razı olsun.tramsferim.pazartesi yapıldı bekliyorum inşallah hayırlı haberler alabilir
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bende 13 nisanda transfer oldum bu ilk deneyimim 8. Gün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün 11. Günüm tekrar test yaptım çizgi çok belirgin 7 yıllık evliyim 2 kezde aşılama yaptırdım. Nasip bugüneymiş. Inşallah seninde hayırlı haberlerini okurum burdan. Dualarım seninleAmin inşallah Allah razı olsun.tramsferim.pazartesi yapıldı bekliyorum inşallah hayırlı haberler alabilir
İnşallah Allah razı olsun çok saolun.ol dediklerinden biride ben olurum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesinHakkında hayırlısı olsun inşallah canım dualarım seninle inşallah güzel haberler alacaksın merak etme negatif düşünme güzel düşün ki her şey güzel olsun rabbim ne eylerse güzel eyler ki ona açılan elleri duaları boş çevirmez kul feyekun Allah ol der ve olur
Maşallah çok şükür gözünü aydınRabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bende 13 nisanda transfer oldum bu ilk deneyimim 8. Gün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün 11. Günüm tekrar test yaptım çizgi çok belirgin 7 yıllık evliyim 2 kezde aşılama yaptırdım. Nasip bugüneymiş. Inşallah seninde hayırlı haberlerini okurum burdan. Dualarım seninle
Amin inşallah Allahım duysunRabbim inşallah sağlıkla nasip eder❤ güzel haberlerinizi verirsiniz.. hangi hoca ile ilerlediniz cebeci tip ta
Siz hsmilesiniz sanırım Allahım sağ salim kucagniza almayı nasip etsin inşallahRabbim inşallah sağlıkla nasip eder❤ güzel haberlerinizi verirsiniz.. hangi hoca ile ilerlediniz cebeci tip ta
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallahİnşallah Allah razı olsun çok saolun.ol dediklerinden biride ben olurum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin
İnşallah güzel haberleri vermek nasip olur saolunAmin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Yavuz emre hoca iyi bir hocadır bende histereskopi olmuştum kendisinde..Inşallah emekler güzel sonuçlanırAmin inşallah Allahım duysunyavuz emre hocaydi doktorum tüp ameliyatimida onda olmustum
Allahım sağ salim kucagniza almayı nasip etsinYavuz emre hoca iyi bir hocadır bende histereskopi olmuştum kendisinde..Inşallah emekler güzel sonuçlanırrabbim yüzünüzü güldürsün..
Eveyt Ben yeni hamileyim aralık annesi olacağım nasip olursa. Dilerim her isteyen kula nasip olur❤