Tüp Bebek Merkezleri Ankara cebeci tüp bebek yolcugum başlıyor 🤲

Allahım sağ salim kucagniza almayı nasip etsin 🤲 evet yavuz emre hoca iyi biri.insallah hayırla sonuçlanır tedavim aslında önemli olan labaratuvar.benm 9 yumurtam toplandı transfer edilen 3.gun embriyosu bir tane. Döllenen kaç tane oldgnu bir türlü öğrenemedim şuan sayı vermeyiz devam ediyor dediler sürekli kalanlar beşinci güne kaliteli çıkarsa donduracazdediler sayı gene yok.sonuc besinci güne çıkan da yok.aslinds pek bişe anlamadım bu durumdan ama Allahım bana mucizemi nasip etsin de inşallah birde olsa benim olmayı nasip eylesin🤲
Nasip bu işler kuzum.. Rabbim ol der olur..keşke doğru düzgün bi açıklama yapsalardı ama böyle işte. Olsun sonucu güzel gelsinde gerisi boş canimmm🙏

Anadolu Sağlık Merkezi-Joh Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

X