Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım Mamak'dan Billur. Parkta kapıda iyi kötü oynuyor arkadaş ediyor ama sürekli gördüğü oynadığı düzgün bi komşu çocuğu, bi arkadaşı yok maalesefAnkara da yaşayıp oğlunun arkadaşı yok diye üzülen benden başka anne var mı ki ?
Aynen ya kısa süreli arkadaşlıklar 25 aylık benim ki sizinki kaç yaşında?Ben varım Mamak'dan Billur. Parkta kapıda iyi kötü oynuyor arkadaş ediyor ama sürekli gördüğü oynadığı düzgün bi komşu çocuğu, bi arkadaşı yok maalesef
3 yasında 37 aylık Çankaya'nın neresinde oturuyorsunuzAynen ya kısa süreli arkadaşlıklar 25 aylık benim ki sizinki kaç yaşında?
Kucukesat ta oturuyoruz3 yasında 37 aylık Çankaya'nın neresinde oturuyorsunuz
Bende şöyle etrafa bakıyorum aslında çocuk çok ama bir araya gelme yok benim ki de çok arkadaş canlısı ama üzülüyorum işte siz nerede oturuyorsunuz?Benimde sorunum aynı. 12aylık ama cok cana yakın dışarı cıktıgımızda herkese güler oynamak ister. Ne yazıkki oyun arkadası yok. Aslında komsularımızda bebek sahibi olan var ama pek sıcak bulmuyorum bu yüzdende yalnız kaldııııık![]()
aslında herkesin derdi ayni çocuk olunca insan daha çok arkadaş çevre istiyo siz nerede oturuyorsunuzAyni sorun bizde de var ne benim ne kizimin bir arkadaşı yok maalesef hep yaşca büyükler kızım 20 aylık![]()
Asl
aslında herkesin derdi ayni çocuk olunca insan daha çok arkadaş çevre istiyo siz nerede oturuyorsunuz
Aynen bende çalışan anneyim şimdi tatil deyim yaz tatilinde olduğum için evdeyim ama eşim çalıyor ben tatili tek geciriyorumMamakta oturuyorum ve çalışan bir anneyim üstelik eşimle izin günlerimiz de farkli anlayacağınız kızım ve ben başbaşa yada babasıyla başbaşa takılıyor sadece
Merhaba bende mamakta oturuyorum. Siz mamagın neresindesinizMamakta oturuyorum ve çalışan bir anneyim üstelik eşimle izin günlerimiz de farkli anlayacağınız kızım ve ben başbaşa yada babasıyla başbaşa takılıyor sadece