Ankara Çankaya anneleri

pelinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
26
16
88
38
Ankara da yaşayıp oğlunun arkadaşı yok diye üzülen benden başka anne var mı ki ?

Ankara da yaşayıp oğlunun arkadaşı yok diye üzülen benden başka anne var mı ki ?
Ben varım Mamak'dan Billur. Parkta kapıda iyi kötü oynuyor arkadaş ediyor ama sürekli gördüğü oynadığı düzgün bi komşu çocuğu, bi arkadaşı yok maalesef

Ben varım Mamak'dan Billur. Parkta kapıda iyi kötü oynuyor arkadaş ediyor ama sürekli gördüğü oynadığı düzgün bi komşu çocuğu, bi arkadaşı yok maalesef
Aynen ya kısa süreli arkadaşlıklar 25 aylık benim ki sizinki kaç yaşında?

Benimde sorunum aynı. 12aylık ama cok cana yakın dışarı cıktıgımızda herkese güler oynamak ister. Ne yazıkki oyun arkadası yok. Aslında komsularımızda bebek sahibi olan var ama pek sıcak bulmuyorum bu yüzdende yalnız kaldııııık:deli::KK28:

Benimde sorunum aynı. 12aylık ama cok cana yakın dışarı cıktıgımızda herkese güler oynamak ister. Ne yazıkki oyun arkadası yok. Aslında komsularımızda bebek sahibi olan var ama pek sıcak bulmuyorum bu yüzdende yalnız kaldııııık:deli::KK28:
Bende şöyle etrafa bakıyorum aslında çocuk çok ama bir araya gelme yok benim ki de çok arkadaş canlısı ama üzülüyorum işte siz nerede oturuyorsunuz?

Mamaktayım. Sizin oturduğunuz yer biraz kalabalık degil mi. Gezmek için guzelde oturmak için nasıl bi yer.

Ayni sorun bizde de var ne benim ne kizimin bir arkadaşı yok maalesef hep yaşca büyükler kızım 20 aylık :110:

Mamakta oturuyorum ve çalışan bir anneyim üstelik eşimle izin günlerimiz de farkli anlayacağınız kızım ve ben başbaşa yada babasıyla başbaşa takılıyor sadece

Asl
aslında herkesin derdi ayni çocuk olunca insan daha çok arkadaş çevre istiyo siz nerede oturuyorsunuz

Mamakta oturuyorum ve çalışan bir anneyim üstelik eşimle izin günlerimiz de farkli anlayacağınız kızım ve ben başbaşa yada babasıyla başbaşa takılıyor sadece
Aynen bende çalışan anneyim şimdi tatil deyim yaz tatilinde olduğum için evdeyim ama eşim çalıyor ben tatili tek geciriyorum

aslinda boyle hem annelerin vakit gecirebilecegi hemde cocuklarin vakit gecirebileceği icinde parki olan ayni zamanda cafe tarzi bi yer hayal ettm lazim yani varmidir cunku ev ortami olmaz

Bende yeni evliyim ve Ankaraya gelin geldim
Akrabam ve arkadaşlarım yok maalesef çalışmıyorum da tüm gün evdeyim
Çok zor insanın bi komşusunun bile olmaması
Oturduğum semtte çok sessiz herkes kendi halinde
Nasıl geçecek nasıl alışacağım bilmiyorum
Umarım bi an önce alışırım
Benimle aynı derdi yaşayan var mı 🙄😄

Back