Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Melih Gökçek - AKP

OY: 65 21,2%
  • Mansur Yavaş - CHP

OY: 219 71,6%
  • Salman Kaya - HDP

OY: 4 1,3%
  • Mevlüt Karakaya - MHP

OY: 16 5,2%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 2 0,7%

• Ankete Katılan
    306
  • Anket Kapalı .
Nasıl ölçünüz din anlamadım ben?

Kim dininize engel olmuş ki? Ayrıca burası Türkiye Cumhuriyeti, Dini de İslam... Mansur YAVAS belediye baskanı olsa camileri mi kapatacak.

Gökçek ne yapmış şehre bugüne kadar? Sizin ölçünüzle sorayım dine ne yapmış?

Benim başörtülü bacıma saldırdıların meyvesi elmayra bu tarz sözler.
Dine engel olmak = başörtülü bacılara saldırmak zihniyeti.
Mission completed yani.

chpten biri başa geçerse haşa dinden çıkar millet. camilerde ibadet yasaklanır.namaz yasaklanır,oruç tutmakta vs vs.
gerçekten böyle düşünenlermi var bu ülkede.
hsyal gücününde bir sınırı olmalı ya:KK53::KK1:

Türbanlı değilim ama onlara yapılan bu kadar haksızlığın önüne geçildiği ve onlarada özgürlüğünü kazandırdığı için oyum seve seve ak partilî başkana ayrıca yıllardır ne susuzluk n hava kirliliği çekiyoruz çalışıyor Melih başkan inkar edilemez.bağlı bulunduğum STK da top ürkün Melih başkana oy verecek :KK66:

Evet twiter alemine epey katkıda bulunuyor haklısınız..

Gezide Twitterdan ülkemizi Türkiye düşmanlarına şikayet edenler kadar olmasada ordada aktif her yere yetişiyor becerikli adam vesselam :KK66:

Ee naparsın, insanlar -çoluk çocuk demeden- gazlanırken, bombalanırken, coplanıp kovalanırken, yayın organları penguenlerle dans ettiği ya da başbakanın neredeyse lavabosunun içiyle haşır neşir olduğu için kendi işlerini kendi halletti geziciler.

Ama melih başgan öyle mi ya, fışkiyenin arkasındaki belediyeyi her koldan parselleyip tüm mesaisini twitterda harcıyor..

Türkiye düşmanları demişken, o düşmanlarla 12 yıldır kolkola yürüyen bir devlet vatandaşı olarak çok ironik geldi o cümle bana:KK14:

Bir de konudan sapmamak adına, Melih başkanın Başkent için yaptıklarını bir listeleyebilir misiniz size zahmet..Havayı temizlemekten başka mesela? Ya da 21. yy da suyunuzu kesmemekten başka:44:

Ee naparsın, insanlar -çoluk çocuk demeden- gazlanırken, bombalanırken, coplanıp kovalanırken, yayın organları penguenlerle dans ettiği ya da başbakanın neredeyse lavabosunun içiyle haşır neşir olduğu için kendi işlerini kendi halletti geziciler.

Ama melih başgan öyle mi ya, fışkiyenin arkasındaki belediyeyi her koldan parselleyip tüm mesaisini twitterda harcıyor..

Türkiye düşmanları demişken, o düşmanlarla 12 yıldır kolkola yürüyen bir devlet vatandaşı olarak çok ironik geldi o cümle bana:KK14:

Bir de konudan sapmamak adına, Melih başkanın Başkent için yaptıklarını bir listeleyebilir misiniz size zahmet..Havayı temizlemekten başka mesela? Ya da 21. yy da suyunuzu kesmemekten başka:44:
:) siz başkalarını eleştirmeden yazılmış bi yoruma atlayıp bağlı bulunduğunuz kafalar gibi sadece muhalefet kötülemekten ileriye gidemeyen bir zihniyetsiniz,sadece devletin görevlerînden biri olan dış politika ve sevmeselerde konumları gereği işlerini yapıyor olmalarına kol kola diyebiliyorsanız size daha fazla bişey yazmaya gerek yok önce biraz öğrenin sonra başkalarını rahatsız edin.tavsiyem başkalarını karalamadan kendi düşüncesini paylaşan insanları rahatsız etmeyin,iyi akşamlar.

Melih başgan öyle bi başgan ki ankaray inişlerine yürüyen merdiven ve asansör yapmak seçim öncesi aklına gelip, inşaatı başlatıp aylarca öylece bıraktıktan sonra seçime ramak kala hepsini tamamlayan bi başgan. Seviyom işte bu kurnazlığını ama oyumu ... alır. :KK19:

:) siz başkalarını eleştirmeden yazılmış bi yoruma atlayıp bağlı bulunduğunuz kafalar gibi sadece muhalefet kötülemekten ileriye gidemeyen bir zihniyetsiniz,sadece devletin görevlerînden biri olan dış politika ve sevmeselerde konumları gereği işlerini yapıyor olmalarına kol kola diyebiliyorsanız size daha fazla bişey yazmaya gerek yok önce biraz öğrenin sonra başkalarını rahatsız edin.tavsiyem başkalarını karalamadan kendi düşüncesini paylaşan insanları rahatsız etmeyin,iyi akşamlar.

Ayrıca icraat görmek istiyorsan buradan sana görsel olarak göndermeyeceğim için google yaz ak partinin ve Melih beyin icraatlarını gör arkadaşım tekrar iyi akşamlar.

chpten biri başa geçerse haşa dinden çıkar millet. camilerde ibadet yasaklanır.namaz yasaklanır,oruç tutmakta vs vs.
gerçekten böyle düşünenlermi var bu ülkede.
hsyal gücününde bir sınırı olmalı ya:KK53::KK1:

Resmen Chp'ye oy veren insanlari "Beyaz Turk" gibi bir sifatla karalayip, insanlara bakin bunlar size ustten ustten bakiyor, sizi begenmiyor, asagiliyor, burun kiviriyor fikrine inandirdilar, tum dunyada devam eden siyasi cakallik tabi ki bizim ulkemizde de harfiyen uygulandi: Kutuplastir...
Yaptilar mi yaptilar. Turbanli, turbansiz...
Dogulu, batili...
Sagci, solcu...
Beyaz turkler ve digerleri, uzzaaarr gider, diger kisimlara girmiyorum bile...
Bu kutuplasmanin sonunda da kimse orta yollu dusunemez oldu, ortaya atilan her laf, her ima gitti bir kutuba zamk gibi yapisti...
Bir de utanmadan bazi yandaslari zamaninda yaftalama diye reklam yapti, sanki yaftalayan ve bunu arzulayan kendileri degilmis gibi...
Umarim insanlar, ben, biz, benim cocugum gelecegim ne hakediyor diye bir daha dusunur...
Hala umudum var, laik olan ulke laikligin genel kurali dini devletten ayirma maddesini uygular...

Milyonluk saatler kapılar ve dış cepheler hoşunuza mı gitti

baştata yazdığım gibi siyaset beni ilgilendirmiyor polemiğe girmeyeceğim kimse ile.. kapılar saatler falan ne alakası var anlamadım ama benm onu halkdan biri olarak görmemin nedenine gelinde geçtiğimiz yıl şubatta ailem bana gelirken kaza geçirdi ve annem kaza geçirdiği yerden malesef ambulans ile gönderilmedi özel araba ile kazadan 1 gün sonra kaburgalarında 3 kırıkla geldi evime. Melih Bey e twet attım ve belediyeyi aradım anında Ankara girişinde ambulansı hazır bekletecekleini söylediler.Sonrasında anneciğim kontrole gittiğinde ambulans yok diyekadını hastanede bıraktılar akşama kadar kırık kaburgaları ile beklemek zorundaydı yinebüyükşehirbelediyesini aradık bi kaç görüşmeden sonra müdür bizzat dönüş yapıp ambulans yolladı.. Bu belediyeyi sevmemem için birneden göremiyorum. Bulunduğum ilçede ise Enver Bey çok güzel hizmet veriyor bu nednele oyum Enver Demirel'e .. ben herkes gibi siyasete değil adama bakarım..

baştata yazdığım gibi siyaset beni ilgilendirmiyor polemiğe girmeyeceğim kimse ile.. kapılar saatler falan ne alakası var anlamadım ama benm onu halkdan biri olarak görmemin nedenine gelinde geçtiğimiz yıl şubatta ailem bana gelirken kaza geçirdi ve annem kaza geçirdiği yerden malesef ambulans ile gönderilmedi özel araba ile kazadan 1 gün sonra kaburgalarında 3 kırıkla geldi evime. Melih Bey e twet attım ve belediyeyi aradım anında Ankara girişinde ambulansı hazır bekletecekleini söylediler.Sonrasında anneciğim kontrole gittiğinde ambulans yok diyekadını hastanede bıraktılar akşama kadar kırık kaburgaları ile beklemek zorundaydı yinebüyükşehirbelediyesini aradık bi kaç görüşmeden sonra müdür bizzat dönüş yapıp ambulans yolladı.. Bu belediyeyi sevmemem için birneden göremiyorum. Bulunduğum ilçede ise Enver Bey çok güzel hizmet veriyor bu nednele oyum Enver Demirel'e .. ben herkes gibi siyasete değil adama bakarım..
öncelikle belirteyim, konu siyaset başlığında. Sonra da sorayım, ben icraatlerinden bahsettim siyasete girdiğimi hangi ifademden çıkardınız?
annenize üzüldüm umarım hiçbir şeyi kalmamıştır. Ama Melih bu tam bir şov adamı. Kozu verdiğiniz taktirde size her türlü artistik vaadde bulunabilir. Siz adamlığı bununla mı ölçüyorsunuz?
Enver demirelden önce AKP adayı seçilmişti. Ondan önce yine Enver Demirel vardı. Bu dönemde siz mevcut kişi kimse ona mı verdiniz ? Yani ne olursa olsun ben şuan iyiyim aynı kişi mi başkan olsun mantığındasınız?
enver Demirel'i de niye sevdiğinizi bilmiyorsunudur herhalde. :) ben iyi biliyorum Enver Demirel in niye sevildiğini. :)

Son düzenleme:
Melih başgan öyle bi başgan ki ankaray inişlerine yürüyen merdiven ve asansör yapmak seçim öncesi aklına gelip, inşaatı başlatıp aylarca öylece bıraktıktan sonra seçime ramak kala hepsini tamamlayan bi başgan. Seviyom işte bu kurnazlığını ama oyumu ... alır. :KK19:

Ne kadar doğru tespitler yapmışsın.Bunlara ek olarak Batıkent-Sincan metrosu var..Yıllardır inşaat halinde olan ama seçim öncesi bitirilip açılışı yapılan..

Ne kadar doğru tespitler yapmışsın.Bunlara ek olarak Batıkent-Sincan metrosu var..Yıllardır inşaat halinde olan ama seçim öncesi bitirilip açılışı yapılan..
Evet o da aynı hikaye. Madem ulaştırmaya yıkacaktın niye bu kadar bekledin.
Ahmet hakanla olan programı izlediniz mi? Çok çakaldı orda da ya... :KK53:

X