Ankara burun estetiği

Clsvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba, Ankara’da yaşıyorum ve burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum. Ankara’da daha önceden burun estetiği ameliyatı olmuş olanlardan doktor önerisi rica etmek için bu konuyu açtım. Bunun yanında fiyatlar hakkında da özelden de olsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Ameliyat olduktan sonra herhangi bir problem yaşamaktan, burun ucu düşüklüğü ya da şekilden pişman olmaktan çok korkuyorum. Hem gece yatarken nefes almakta zorluk çekiyorum, burun tıkanıklığı oluyor hem de burun şeklimden memnun değilim. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba hala doktor arıyor musunuz? Ben de doktor araştırıyorum

Merhaba,
yaklaşık iki ay önce Ankara Prof. Dr. Gökçe Özel de (özel) ameliyat oldum. Lakin Ankara’da Op. Dr. Eda Horoz hoca da var Instagram hesaplarına bakın. Dr. Melih Şahin var Gazi Üniversitesinde burası özel değil sanırım ama emin değilim. Birde yüzünüzü tanıyın, misal yüz asimetriniz var mı? Eğri bir burununuz varsa, araştırdığınız doktorların eğri burun ameliyatlarına ve 6 aylık bir sene sonuçlarına bakın. Umarım yardımcı olmuşumdur :). Kesinlikle iyi araştırın, sonra her şeyi göze alarak bir karrar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…