• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara / Burun Estetiği

ayseayse00233

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
107
132
18
merhabalar, Tevfik hocaya burun estetiği yaptırmış olanlar tecrübelerini paylaşırlar mı acaba ? Önerir misiniz fikirleriniz benim için çok önemli :halay::kahve:

ben yaptırmadım ama geçen yıl kendisiyle görüşmeye gittim. çok tatlı bir beyfendi gayet ilgili.ilk muayene ücretsiz. kendisine instagramdan ulaştım. fiyat aralığı 6-8 bin arası olur dedim ve ameliyat hacettepede olur dedi. devlet hastanesine göre fazla bir fiyat ve kendisi kbb uzmanı. vazgeçtim açıkçası fiyat yüzünden. bi görüşmen gerekir kendisiyle. hastalarıyla karşılaştım beğenmiştim ben.

ben yaptırmadım ama geçen yıl kendisiyle görüşmeye gittim. çok tatlı bir beyfendi gayet ilgili.ilk muayene ücretsiz. kendisine instagramdan ulaştım. fiyat aralığı 6-8 bin arası olur dedim ve ameliyat hacettepede olur dedi. devlet hastanesine göre fazla bir fiyat ve kendisi kbb uzmanı. vazgeçtim açıkçası fiyat yüzünden. bi görüşmen gerekir kendisiyle. hastalarıyla karşılaştım beğenmiştim ben.
Ben görüştüm Tevfik beyle ancak zaman konusunda çok beklemem gerekecekti bu yüzden başka dr araştırdım

Back