Fiyat olarak hakan soygur ne kadar acaba benim ilk ameliyatım olacak doktor araştırması ve fiyat araştırması yapıyorumMerhaba, ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Hakan soygür le görüştüm. Cok iyi bir doktor yapacagi işinde arkasinda durur bence. Hala görüşüyorum doktorlarla. Eren Taştan ile görüşeceğim. Karar vermek çok zor.
Merhabalar, Ankara da revizyon burun ameliyatı için doktor araştırıyorum. Bazı fiyatlar uçmuş, Tural Fattuyalev in fiyatı 70 binden başlıyormuş. Ozan Luay Abbas, Ozan Bitik, Vedat Taş, Mesut Kaya , Hakan Songür, Talha Tanyeli araştırdıklarım. Var mı revizyon olan Ankara’da?
Diğer doktorları bilmiyorum çok detaylı bir araştırmada yok. Ama Mesut Kaya'ya kesinlikle güvenebilirsin. Arkadaşım burnunu yaptırdı ve kırıktı burnu. Doku eksikli sorunlar oluşabilir demişlerdi yani kolay bir burun değildi. O kadar rahat geçirdik süreci. Ameliyatın ertesi gün yürüyüşe falan çıkıyorduk, sadece ilk gün ne olur ne olmaz diye ağrı kesici içti bir daha içmedi. ( Tabii burundan buruna değişebilir.) İnstasındaki paylaşımlarında görüyorsunuz zaten bence baya başarılı. 2-3 hafta önce kendim içinde fiyat istemiştim. 25 k dediler. Belki çoktan 30 a falan yükselmiş bile olabilir. Ama yinede 70 den iyidir. Bir dip not daha ameliyat olmaya karar verirseniz çok yakın tarihte yer bulamaya bilirsiniz.Merhabalar, Ankara da revizyon burun ameliyatı için doktor araştırıyorum. Bazı fiyatlar uçmuş, Tural Fattuyalev in fiyatı 70 binden başlıyormuş. Ozan Luay Abbas, Ozan Bitik, Vedat Taş, Mesut Kaya , Hakan Songür, Talha Tanyeli araştırdıklarım. Var mı revizyon olan Ankara’da?
Merhaba bende Sercan Göde yi araştırıyorum, İzmir'de ameliyat olacağım için. Acaba kendisiyle iletişime geçip bilgi aldınız mı? Kendisi hakkında pek bilgi bulamadım. Öğrendiğiniz bir şeyler varsa durmak isterim :) Bu arada Ankara'da ameliyat olmak sizin için sorun olmayacaksa Mesut Kaya'yı öneririm kesinlikle.Mutlaka aynı isimleri araştırmışsınızdır.Eren Taştan,Tural Fatullayev,Mehmet Yazar ve Ahmet İslam öncelikli olarak aklımda.Ancak bu isimler genellikle doğal burunlar yapıyor o yüzden bilemiyorum.
Muhammet Dilber,Şaban Çelebi ve Sercan Göde’de görüşmeyi düşündüklerim arasında.Şehir konusuna takılmıyorum.Sonuç iyi olsun yeter :)
Sizin 5.ameliyatı gerektiren ne sorunlarınız var?
Merhaba,Merhaba bende Sercan Göde yi araştırıyorum, İzmir'de ameliyat olacağım için. Acaba kendisiyle iletişime geçip bilgi aldınız mı? Kendisi hakkında pek bilgi bulamadım. Öğrendiğiniz bir şeyler varsa durmak isterim :) Bu arada Ankara'da ameliyat olmak sizin için sorun olmayacaksa Mesut Kaya'yı öneririm kesinlikle.
Ben Ozan beye ameliyat oldum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.Ozan Luay Abbas çok ilgili ve başarılı, ameliyat olan var mı ? Görüştüm onunla sanırım tercihim o olacak
Derinin bol gelmesi aşağıdaki iskeletin fazla kucultuldugu ve koyulduysa greftlerin doğru yere yerlestirilmedigi anlamanina geliyor. İskeleti küçültmek yerine deriyi gerdirmesi lazım. Küçük ama formsuz bir burundansa, daha büyük ama köşeli konturlu burun çok daha güzel. Iskelet küçükse deri zamanla kendini salıyor,burun yayik,geniş,ucu düşmüş oluyor.... tecrübesiz doktor felakettir cidden iyi bir doktor bunlari ön görür ve geleceğe göre burna şekil verir.Benim kemik kısımdaki deride bol ve kırışık bir görünüm oldu.Ön hatta dokusu hafifçe bozulmuş bir alan var. Her iki tarafa yerleştirilen kıkırdaklarda daire şeklindeler ve yoğun ışıkta görünüyorlar ne yazık ki.Tecrübeli bir doktorda bu sonuçlar olmayabilirdi diye düşünüyorum.
İskeletin küçülmesi gibi bir durum hiç ama hiç yok.İlk ameliyatımdan sonra kemerin gittiği yerde kırışıklık vardı.İkinciden sonra bu hat daha da büyüdü.Muhtemelen deri kontrolü ve burna gerekli açının verilmemiş olmasıyla alakalı :/Derinin bol gelmesi aşağıdaki iskeletin fazla kucultuldugu ve koyulduysa greftlerin doğru yere yerlestirilmedigi anlamanina geliyor. İskeleti küçültmek yerine deriyi gerdirmesi lazım. Küçük ama formsuz bir burundansa, daha büyük ama köşeli konturlu burun çok daha güzel. Iskelet küçükse deri zamanla kendini salıyor,burun yayik,geniş,ucu düşmüş oluyor.... tecrübesiz doktor felakettir cidden iyi bir doktor bunlari ön görür ve geleceğe göre burna şekil verir.
Merhaba, ameliyat oldunuz mu Ozan Bey'e?Ozan Luay Abbas çok ilgili ve başarılı, ameliyat olan var mı ? Görüştüm onunla sanırım tercihim o olacak
Aklımda olan doktor isimlerini yazmışsınız.Siz kime karar verdinizMutlaka aynı isimleri araştırmışsınızdır.Eren Taştan,Tural Fatullayev,Mehmet Yazar ve Ahmet İslam öncelikli olarak aklımda.Ancak bu isimler genellikle doğal burunlar yapıyor o yüzden bilemiyorum.
Muhammet Dilber,Şaban Çelebi ve Sercan Göde’de görüşmeyi düşündüklerim arasında.Şehir konusuna takılmıyorum.Sonuç iyi olsun yeter :)
Sizin 5.ameliyatı gerektiren ne sorunlarınız var?
Merhaba, memnun musunuz acaba ameliyattan sonra yaşadığınız bir sıkıntı oldu mu?Ben Ozan beye ameliyat oldum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.