Ankara burun estetiği revizyon doktor ve fiyatları

Fiyat olarak hakan soygur ne kadar acaba benim ilk ameliyatım olacak doktor araştırması ve fiyat araştırması yapıyorum

Diğer doktorları bilmiyorum çok detaylı bir araştırmada yok. Ama Mesut Kaya'ya kesinlikle güvenebilirsin. Arkadaşım burnunu yaptırdı ve kırıktı burnu. Doku eksikli sorunlar oluşabilir demişlerdi yani kolay bir burun değildi. O kadar rahat geçirdik süreci. Ameliyatın ertesi gün yürüyüşe falan çıkıyorduk, sadece ilk gün ne olur ne olmaz diye ağrı kesici içti bir daha içmedi. ( Tabii burundan buruna değişebilir.) İnstasındaki paylaşımlarında görüyorsunuz zaten bence baya başarılı. 2-3 hafta önce kendim içinde fiyat istemiştim. 25 k dediler. Belki çoktan 30 a falan yükselmiş bile olabilir. Ama yinede 70 den iyidir. Bir dip not daha ameliyat olmaya karar verirseniz çok yakın tarihte yer bulamaya bilirsiniz.

Merhaba bende Sercan Göde yi araştırıyorum, İzmir'de ameliyat olacağım için. Acaba kendisiyle iletişime geçip bilgi aldınız mı? Kendisi hakkında pek bilgi bulamadım. Öğrendiğiniz bir şeyler varsa durmak isterim :) Bu arada Ankara'da ameliyat olmak sizin için sorun olmayacaksa Mesut Kaya'yı öneririm kesinlikle.

Merhaba,
Sercan bey son kongrelerde birlikte olduğu isimler sayesinde dikkatimi çekti.Son dönemde yıldızı parlamış gibi.Kapalı revizyon yapması da avantaj.
Ben ne yazık ki talihsiz bir revizyon geçirdim ve iyileşme sürecim devam ediyor.Bir yılı tamamladığımda gidip görüşünü alacağım ama ameliyat olur muyum bilmiyorum.Kendimi kolay kolay riske atamam bundan sonra.

Mrhb ben 4 ay önce özgür gülten e revizyon oldum fakat hiç memnun kalmadım önce sadece hafif göçme vardı revizyon dan sonra burnum eğri oldu dr hatasını kabul etmiyor dolgu yapmak istiyor kabul etmedim şimdi 6 ayı doldurmayı bekliyorum 3.ameliyat için lütfen dr seçerken dikkatli olun İnstigram resimlerine aldanmayın derim

Çok geçmiş olsun, ilk ameliyatınız mıydı? Kaburga kıkırdağı eklenmesi lazım bana revizyon olacak…

Derinin bol gelmesi aşağıdaki iskeletin fazla kucultuldugu ve koyulduysa greftlerin doğru yere yerlestirilmedigi anlamanina geliyor. İskeleti küçültmek yerine deriyi gerdirmesi lazım. Küçük ama formsuz bir burundansa, daha büyük ama köşeli konturlu burun çok daha güzel. Iskelet küçükse deri zamanla kendini salıyor,burun yayik,geniş,ucu düşmüş oluyor.... tecrübesiz doktor felakettir cidden iyi bir doktor bunlari ön görür ve geleceğe göre burna şekil verir.

İskeletin küçülmesi gibi bir durum hiç ama hiç yok.İlk ameliyatımdan sonra kemerin gittiği yerde kırışıklık vardı.İkinciden sonra bu hat daha da büyüdü.Muhtemelen deri kontrolü ve burna gerekli açının verilmemiş olmasıyla alakalı :/

Yok olmadım henüz Furkan Karaloğlu ile de görüşeceğim, sanırım kaburga kıkırdağı konusunda daha deneyimli

Aklımda olan doktor isimlerini yazmışsınız.Siz kime karar verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…