Merhaba öncelikle, uzun süredir burnumdan rahatsızdım hem görünüş olarak hemde sağlık açısından. Nefes almada güçlük çekiyordum sağ tarafa doğru hafif eğik olduğundan ve ucu düşüktü birazda. Önce izmirde devlet hastanesinde ameliyat olmaya karar verdim birazcıkta düzeltcekti işte tam gün verilcektiki ben vazgeçtim cesaret edemedim. Sonra ankaraya gelmiştim doktor arayışına başladım eğer bi doktora 10 kişi iyi dediyse aralarından sadece 1 tanesi olumsuz yorum yaptıysa hemen benim için ofsayt oluyodu ilgi alanımdan çıkıyodu :) kadınlar kulubundende çokça araştırdım doktorları bi kaç doktorla görüştüm içime sinen olmadı daha sonra Dr Ahmet Işıkdemir den randevu aldım ve görüşmeye gittiğim de kendisi çok sıcak kanlı ne istediğimi şıp diye anlayan bir doktor buldum :) sakinliği beni çok mutlu etti kimi doktor vardır başından salar gibi konuşur herşeye he hı der geçer hiç öyle biri değildi kendisi kendisini instagram hesabından görüp gittim bu arada instagram hesabında hiçbir hastanın fotoğrafı yok buda beni birazda meraklandırdı ve gittiğimde sormuştum kendisine reklam yapılmasına gerek yok demişti. Ve eve geldiğimde hemen o akşam aradım ameliyat günü için yarın yanına gittim tekrardan ameliyatım ertesi gündü çok heycanlıydım uyku uyumadım bide sıgara kullanıyodum bidaha içemem diye ogun bol bol sıgarada içtim :) sıgara içmem konusunda oyle sert kural koymadı bikaç hafta sonra başlayabilirsin aslında hiç içmesen daha iyi demişti. Ameliyatım için sabah yola çıktık odama çıktığımda gerekli kontroller yapıldı üzerimde hiç birşey kalmayacak şekilde onların verdiği şeyi giydim sütyen kilot Hiç birşey olmuyor altında sonra beni ameliyat götürmeye geldiler ama ben tabi tırsıyorum hiç dikiş bile attırmadım bu zamana kadar o kadar korkarım hemşireye bana iğne yaparmısınız sakinleştirici falan korkuyorum dedim oda hemen cebınden çıkarır gibi şak iğne yaptı koluma doktorumu çok aradı o baygın gözlerim içerisi buz gibiydi ama doktorumun sesini duysam rahatka uyucaktım sonra biri hoşgeldin dedi evet oydu ta kendisiydi :) fotoğraflarımı çekti ama ben tabş baygın baygın bakıyodum hiş bişeyi net kestiremiyodum gözüme o anda hemen gitmişim akşam üzeri çıktım narkozun etkisiyle baya uyumuşum gözümü açtığımda üzerim giyinik bi haldeydim elimi direk burnuma götürdüm oldum mu acaba diye ordan bı kadın ellemiyoruz hayır dedi bigün hastanede kaldım evden rahattı valla ilgi alaka 10 numara yemek falan ama bol bok sıvı tükettim ve bol bol buz koydum gözlerimin oraya bunun çok etkisi oldu morarmalarım çok az oldu ödemlerim falan sıvıyıda bol tükettim. Sürekli ağzım kurudu ağzımdan nefes aldıkça ama hep uykuluydum sanki yılın yorgunluğu vardı üzerimde sabah doktorum geldi oldukça kırık varmış burnunda dedi sol tarafta biraz zorlandık dedi. Bayada uyudun kalkamadın bi dedi :) ertesi gün eve geldim suratım şiş tabi bol bol temizliyorum içini ilaçlarımıda düzenli içtim öncesinden baya bilgili olduğum için bu konuda korkularım olmadı hiç sabırla bekledim zamanı. Ertesi gün geve yarısı ağlayarak kalktım çünkü ağzımın içi tahriş olmuştu nefes aldıkça kuruyup duruyodu boğazım acıyodu sadece bu beni zorladı onun harıcınde hiç ağrı sızı olmadı ama buzu mutlaka uygulayın birazda doktorum çok zedelemediği için morarmam çok fazla olmadı hatta az denecek kadardı. Kontrollerimi aksatmadım ilk başta tampon çıkarırken de hiç acımadı cımbız gibi bişeyle hemencik çekti altı nefes aldım ilk başta ama ne biçim nefes aldım anlatamam hiç oyle nefes almamıştım burnumdan sonra tabi dikkat etmeniz gerekiyor burnunuza soğukta şişiyo morarıyo dışarı çıkarken Kontrollerim bitti doktorum bir şikayetin olduğunda bana telefonla ulaşabilirsin whatsaptan foto atabilirsinde dedi burnum surekli değişti tam bir sene oldu hafif yine eğrilik var bidaha gidicem şimdi bakalım birazda nefes sorunu yaşıyorum hala :)
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ankara burun estetiği hikayem
- Konu Sahibi Smysmysmy
- Başlangıç Tarihi