Ankara burun estetiği doktor ve fiyatları

Femalelion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
1
0
31
Merhabalar arkadaşlar ankarada burun estetiği olup memnun olan kişiler bizim gibi ameliyat olmak isteyenlere de yardımcı olabilir mi acaba. Birde fiyat konusunda da bilginiz varsa hacettepe de hakan uzun diye bir doktor var fiyatını öğrenemedim bilen biri ameliyat olan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Merhabalar, zamanında internetin altını üstüne getirmis doktor doktor gezip konuşmuş birisi olarak yardımcı llmak isterim ben ankarada Selçuk ışık ve serdar Öztürk arasında kalmıştım. İkiside gata profesörü ve cok iyi doktorlar. Serdar beyi pahalı olduğu için elemiştim. Diğer pek çok doktoruda burun sırtını cok yuksek bıraktıkları için çünkü ben minicik bir burun istiyordum. Ve selcuk ışığın burdaki yorumlarına ve burdan tanıştığım arkadaşlarımın sonuçlarına güvenerek oldum ve cok memnunum herkes burnumu sorar hala. Ve ucretsiz dudak dolgusuda yapmıştı bana ne kadar teşekkür etsem azdır..

İnstası varmı acaba bulamadım pek bide fiyat nedir
Arnavutlukta bir hastanedede çalışıyor orası paylaşıyor genelde fotoğrafları kendk instagramı yok doktorun ben atıyım ismini sana kirurgji plastike. Foyati piyasa göre çok uygun ve çok tecrubeli bir doktor. Özellikle burun sırtını inanılmaz yapıyor. Ankaradaysan got görüş derim gecmis olsun simdiden

Doktor bulabildiniz mi acaba?

Serdar Öztürk fiyatı neydi fiyat bilgisi almışsınız paylaşır mısınız

Merhaba bugunben de benzer bir konu açtım :) şubat ayında ben tevfik sözenden randevu aldım ama farklı isimlere de açığım cok kararsızım çünkü .s

Merhabalar iki ay önce Eren Taştan’a ameliyat oldum. Şimdilik memnunum fikir vermek açısından yazdım belki yardımcı olur

Serdar Öztürk fiyatı neydi fiyat bilgisi almışsınız paylaşır mısınınce serdar bey
Serdar Öztürk fiyatı 8-10 bin arasindaydi yanlış hatırlamıyorsam ama 2016 yılından bahsediyorum. Selçuk ışık ve serdar Öztürk ikiside gata profesörü ve bu işin ehli ikiside. Ben burda selcuk beye ameliyat olan birkac kisiylenkonusmustum ve fitograflara aşık oldum cok guzel burunlardı. Fiyat olarakta selcuk bey cok uygun fiyat vermişti piyasadan. İnstagramı falan olmadığı için çok kisi bilmiyor ama kesinlikle görüşün derim

Merhaba selçuk ışık için bilgi verme şansınız var mı instagram yom demişsiniz nasıl ulaşabiliriz ve sizin fotografınızı görme şansımız. Var mı özelden instagram vs bende düşünüyorım ve hızlıca bi araştırma yapıp karar vermem lazım 10 15 güne ankaraya gideceğim gidince görüşmek isterim hocaylada

Ben geçtiğimiz cumartesi günü Vedat Taş’a ameliyat oldum. Şu an için birşey söylemem erken cünkü henüz sargılarım alınmadı. Ama doktorum çok ilgili ameliyat sonrası fotoğraflarımı da şu an içi beğendim. Araştırma sürecinde Serdar Başer, Diren Çelik, Ozan Luay Abbas listemdeki doktorlardı. Ben hem ücret hem de güven açısından Vedat Bey’de karar kıldım.

Merhaba özelden fotoğraf atma şansınız var mı acaba? Kendisine revizyon olmayı düşünüyorum

Merhaba vedat bey ameliyatlarını nerde hangi hastanede yapıyor ameliyat süreciniz nasıl geçti kaç günde toprladjnız bir de bende fotograf istesem yollayabilir misiniz?

Selçuk ışık ismi sosyal medyada bulamıyorum başka bir adı ya da daha başka bilgi var mı sizde?

Selçuk ışık ismi sosyal medyada bulamıyorum başka bir adı ya da daha başka bilgi var mı sizde?
Merhabalar canim internetten numrasini bulabilirsin kendi sitesinde var sadece. Reklam pesinde kosan bir doktor değil kesinlikle taktir ediyorum kendisini profesör zaten

Merhaba ben de vedat beyi düşünüyorum fotoğraf alabilmeniz mümkün mü acaba ? Bir de su an durum nedir nasılsınız bir sıkıntı yaşadınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…