• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara bulutu.... te Fotolar.....

nazar+boncu%C4%9Fu.jpg

maşşlah benim en şeker arkadaşlarımmmmmmmm hepinize özlem dolu öpüçükler hepinizi çok özledim ankarada değilim benim için dualar edin oğlumun mulakatına az kaldı

allah yardımcınız olsun bende oğlumun mülakatı için yarın ist.la gidiyorum bizede dua edin arkadaşlar...:Saruboceq:

hanımlar harika görünüyorsunuz sıcacık bir buluşma olmuş

dostluğunuz ve arkadaşlığınız daim olsun güzeller

haaa unutmadan çirkin beti bu nic sana hiç yakışmamış beee bacım

keşke şeker beti olsaydı:roflol::roflol::roflol: hamilelikte çok yakışmış

allah hayırlısıyla kurtarıp sağ sağlim kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:

dağ çiçeğim senide merek ediyordum inşallah birdahakine görürümopuyorumnanaktan

canım allah kolaylık versin oğluna başarılar diliyorum benim oğlumda kpss ye girdi sonuç bekliyoruz fotolara gelince seninkilere benzemedi seni çok aradık ne zaman ankaraya dönüyorsun bundan sonraki buluşmalarda görüşmek üzere hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle olsun inşallah

nazar+boncu%C4%9Fu.jpg

maşşlah benim en şeker arkadaşlarımmmmmmmm hepinize özlem dolu öpüçükler hepinizi çok özledim ankarada değilim benim için dualar edin oğlumun mulakatına az kaldı[/QU

canısım,Mizgin e anne ve babasına selamlarını ilettima.sonalrında sana selamları vara.s.Oğluşuna başarılar diliyorum:nazar:.Sağlcakla ve sevgiyle kala.s.

canım allah kolaylık versin oğluna başarılar diliyorum benim oğlumda kpss ye girdi sonuç bekliyoruz fotolara gelince seninkilere benzemedi seni çok aradık ne zaman ankaraya dönüyorsun bundan sonraki buluşmalarda görüşmek üzere hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle olsun inşallah

opuyorumnanaktanellerine sağlık canım,oğluşun dilerim istediği başarıyı yakalar sevgiyle kalkaydirigubbakcemile3

heyt beee ankaranın gülleri yine farklarını konuşturmuşlar , harikasınız bebişler, dostluğunuz daim olsun a.s.

kızlar resimlerinizi görünce inanın kendimi orada görür gibi oldum. vallahi hepinizi çok özlemişim. yaz sezonu nedeniyle buluşmalar kapandı sanırım. ama eylülde buluşmalar başlayınca bende yine geleceğim. sizleri görmeden asla buraya dönmem. hepinizi çok seviyorum. bu arada yakıyorsunuz ortalığı.opuyorumnanaktan

Arzu kilo almışsın, yüzün böyle aydınlık çıkmış ne güzel olmuşsun kız..
Bir de Betyy'ye bayıldım, çok şeker gözlerinin içi gülüyor..
Hepiniz çok güzel,çok tatlı çıkmışsınız..Keyifli saatler geçirmişsiniz belli..Darısı bize.

kizlar bu ay bulusacaginiz zaman beni unutmayin , bana lütfen özelden gideceginiz yeri ve tarihi yazin gelmeye calisacam eger ankarada isem on an ...............

Buluştuğunuz yer harika. Sizler dahada harikasınız. Bettycim sana çirkin değil güzel betty demek lazım :)) Tatlım cadım sende harika görünüyorsun.Saçlar böyle daha hoş olmuş.:)) Rosencim seni gördüğüme sevindim .Ne zaman geldin tr :))) Hepinizi öpüyorum sevgiyle.

kizlar bu ay bulusacaginiz zaman beni unutmayin , bana lütfen özelden gideceginiz yeri ve tarihi yazin gelmeye calisacam eger ankarada isem on an ...............

tamam canısım yer Başkent öğretmenevi gazi hastanesi karşısı sana özelden haber vereceğim masa üstüne attım meraklanmakaydirigubbakcemile5a.sa.s.:nazar:

Ofyaaaaaaaaaaaa Ankarada ne kadar çok sevdiğim var benim böyle. Yarı hemşeriyiz zira eşim Ankaralı babası ailesi orada:)

Bettyim yaaa Allah nazarlardan korusun seni yüzün boydan çok cici olmuşsun sen hele yüzün berrak dupduru..Maşallah dedim bakanlarda hep desin :nazar:

Arzum ya kızlara katılmamak mümkün diil evlilik çok yaramışş sen ne tatlı olmuşsun öyle..Hoş zaten öyleydin ama var bir güzellikk demekkii efendim bebekte olsa sen iyiceeee afeti devran olucan:)

İkinizde çok çok tatlısınız..:kedi: Şeniz

Diyorum ama diğer arkadaşlarımıda öyleler tabiki sadece birebir konuşmak hiç nasip olmadı sizlerle ..Arkadaşlıklarınız daim olsun..Güzel ve Gülen yüzleriniz hiç hiç solmasın a.s. a.s. a.s. a.s.

Ofyaaaaaaaaaaaa Ankarada ne kadar çok sevdiğim var benim böyle. Yarı hemşeriyiz zira eşim Ankaralı babası ailesi orada:)

Bettyim yaaa Allah nazarlardan korusun seni yüzün boydan çok cici olmuşsun sen hele yüzün berrak dupduru..Maşallah dedim bakanlarda hep desin :nazar:

Arzum ya kızlara katılmamak mümkün diil evlilik çok yaramışş sen ne tatlı olmuşsun öyle..Hoş zaten öyleydin ama var bir güzellikk demekkii efendim bebekte olsa sen iyiceeee afeti devran olucan:)

İkinizde çok çok tatlısınız..:kedi: Şeniz

Diyorum ama diğer arkadaşlarımıda öyleler tabiki sadece birebir konuşmak hiç nasip olmadı sizlerle ..Arkadaşlıklarınız daim olsun..Güzel ve Gülen yüzleriniz hiç hiç solmasın a.s. a.s. a.s. a.s.

üzülmeyin yolunuz düşünce sizinlede buluşur tanışırız,nasılsa her ay buluşuyoruz....kaydirigubbakcemile4birisi senin olduğun zamanda olabilirkaydirigubbakcemile3:dance::teytey::1hug:a.s.

Back