NURANCIĞIM BİRAZ ÖNCE MSNMİ AÇTIM SEN İLETİ YAZDIN AMA BENİMKİ KAPANDI CEVAP YAZAMADIMesmer güzelim sen yanımızda olmasanda hep kalbimizdesin zaten.resimlerde bir harika
istenbul istanbul olalı böyle bir esmer güzeli görmemiştir...:
ooy ne güzel eğlenilmiş :teytey:
selam eder öperim hepinizi gülen güzel gözlerinizden :kedi:
tarihe bakmayın bu resim yeni makinenin tarihi yanlışşşşş
bakın bende gelmişim gibi yorum yazın yoksa kızarımmmm
küserim anladın sen onuuu
dogru söze nedenir aslansın nurank lafı azımdan aldın hay sen çok yaşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaesmer güzelim sen yanımızda olmasanda hep kalbimizdesin zaten.resimlerde bir harika
istenbul istanbul olalı böyle bir esmer güzeli görmemiştir...:
aman yarabbim bu ne güsellik tahminimden daha güselmişsin esmerimmm dur seni bi öpemmmm:jeyyarpuyorumnanaktan
ankaralı hanımlar hepiniz fıstık gibi çıkmışsınız 15. yaş gününü kutlayan fıstığada nice nice yaşlar diyorum opuyorumnanaktana.s.
dogru söze nedenir aslansın nurank lafı azımdan aldın hay sen çok yaşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaa
tm artık çıkıyorum
bidaha resim eklemiyorum heeeeeeeeeeeeeee
işte kıskanc karıyım bennnnn
gelmedim ya çatladım cat lıyorum dermişim
bekliyorum sizi birgün esmere buyrun bakılımmm
lmaz: lmaz:hani beni hani beni görmedin sen beni demiiiiii:gitme: lmaz: yukarıya bak ank bende varımmmakannehir
GAYFE NE DEMEK CANIM FEDA OLSUN SANA,
KIRMIZI ÇİÇEKLİ DİYCEKTİM BE YAF
AYCACIĞIM BENDE TÜM RESİMLER GÖZÜKÜYOR ŞEKER:sm_confused::uhm:
ESMERİM CİVANIM TELEFONLADA OLSA ARAMIZDAYDIN YA O BİLE BİZE YETTİ
İNANKİ KEŞKE GELEBİLSEYDİM CANIM BENİM:1hug:
BİZDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ İNANKİ HELEDE BEN SENİ DAHA ÇOK SEVİYORUM:lepipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
KIS ESMER BULUŞMADA BENDE VARDIM DİYE RESİM KOYMUŞSUNDA EMME
VELAKİN YAN PLANDA DENİZ MANZARASI VAR:uhm: ANKARADA DENİZ VARDA BİZMİ BİLMİYORUZ YOKSAM :uhm::uhm:
ANKAM KEŞKE GELEBİLSEYDİN ŞEKERCİM:1hug: AMA EN GÜZEL BENİM DEMİİİİİ
ÖTEKİLER ÇİRKİN DEMİ ARKADAŞIIIMkaydirigubbakcemile5
NURŞEN APLAMIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIK 15 YAŞINA GİRDİ HENÜZ:asigim::1hug:
CADI ARZU, ÇİÇEĞİM ASENA66 ONLAR ARTIK BİZİ SEVMİYOLAR ZANNUMCAmafoldumben
GELMİYORLAR BULUŞMAYAsenağlama
Bidenemm,senin geleceğini bilsem gelmezmiydim deermişim.kaydirigubbakcemile3
Ben yoktum canımcım..bir sonrakine inşallah a.s.
Kızlar çok hoş bir buluşma olmuş:1hug:
Yeni katılan arkadaşlarımızda hoş geldin diyorum opuyorumnanaktan
Kocaman sevgiler yolluyorum..bir gece ansızın gelebilirimkaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnn canım güzel bakan göz güzel görürmüş öptümAmaa siz cümleten çok şekersiniz:)
Maşallah..
Allah muhabbetinizi daim etsin ..
Nazar değmesin..
SAOL CANIM BENİİM O SENİN GÜZELLİĞİNopuyorumnanaktanaman yarabbim bu ne güsellik tahminimden daha güselmişsin esmerimmm dur seni bi öpemmmm:jeyyarpuyorumnanaktan
ankaralı hanımlar hepiniz fıstık gibi çıkmışsınız 15. yaş gününü kutlayan fıstığada nice nice yaşlar diyorum opuyorumnanaktana.s.
SANATIM CİVANIM SEN GELMEDİN EMME NE YAPAILM BİR SONRAKİNE İNŞALLAHopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5maşallah hanımlar nazar değmesin.ağır toplar damgasını vurmuş yine kk buluşmasına.şimdi gördüm buluşmayı. öptüm sizi
NURNCIĞIM BENDEKİLERİ EYLÜLÜM KAYMAKIMA GÖNDERDİM KOYAR HERHAL:sm_confused:kalimera ablacığım önemli değil.bir slm vermek istedim.bak burada buluştuk yine
resimlerin hepsini bekliyorum .yorum yazmayın deyince eylül,,,,
abla sendeki resimleride gönderirsen seviniriz
SEN DAHA YATMADINMIdogru söze nedenir aslansın nurank lafı azımdan aldın hay sen çok yaşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaa
HEEEEE DOORUUU BAK BEN UNUTMUŞUM KIS YAŞLILIK İŞTEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5mıhdarım buluşmayı mavigölde yaptıkya esmerim güzelimde tekne turundaydı o resim işte angaramızın denizi yoksa gölüdemi yok yani
SAĞOL CANIM O SİZİN ŞEKER GÖRÜŞÜNÜZ BİTANEMopuyorumnanaktan:1hug:a.s.:enbuyukkk:Amaa siz cümleten çok şekersiniz:)
Maşallah..
Allah muhabbetinizi daim etsin ..
Nazar değmesin..
KIIIISSSS CEVİSMİ KIRICAN YOĞSAM ESMERİİİMkaydirigubbakcemile3:kedi:kaydirigubbakcemile5tm artık çıkıyorum
bidaha resim eklemiyorum heeeeeeeeeeeeeee
işte kıskanc karıyım bennnnn
gelmedim ya çatladım cat lıyorum dermişim
bekliyorum sizi birgün esmere buyrun bakılımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?