[sıze="2"]de haydi kaymağım de haydi,
kırmızı göynekimlen kendimi bakaem bir hele :asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:[/sıze]
Az bİraz kayfe molasİ verdİm devam edeceĞİm
Way yine buluştunuz demi angaralı güzeller bende olmalıydım orada ama ne yapalım olmadı :umursamaz: çok çirkinsiniz ayrıca hiç te kıskanmadım delikafadulden kimin doğum günü oldu hanımlar nice yaşlara olsun :sm_cool: çiceğim yok cadı arzu da yok giderler diye tahmin ettim harikasınız hanımlar kaydirigubbakcemile3
esmer güzelim sen yanımızda olmasanda hep kalbimizdesin zaten.resimlerde bir harika
istenbul istanbul olalı böyle bir esmer güzeli görmemiştir...:
GAYFE NE DEMEK CANIM FEDA OLSUN SANAAz bİraz kayfe molasİ verdİm devam edeceĞİm
AYCACIĞIM BENDE TÜM RESİMLER GÖZÜKÜYOR ŞEKER:sm_confused::uhm:son resimler görunmuo kızlaaaaar
ama baştakiler çok hoşş öpulunuzz :))
ESMERİM CİVANIM TELEFONLADA OLSA ARAMIZDAYDIN YA O BİLE BİZE YETTİoy oy bittim vallahiiiiii
ya ben sizi çok çok seviyom anladınız demiiiiii
bu ne tatlılıkkkk boyleeee öptüm hepiniziiii
ANKAM KEŞKE GELEBİLSEYDİN ŞEKERCİM:1hug: AMA EN GÜZEL BENİM DEMİİİİİWay yine buluştunuz demi angaralı güzeller bende olmalıydım orada ama ne yapalım olmadı :umursamaz: çok çirkinsiniz ayrıca hiç te kıskanmadım delikafadulden kimin doğum günü oldu hanımlar nice yaşlara olsun :sm_cool: çiceğim yok cadı arzu da yok giderler diye tahmin ettim harikasınız hanımlar kaydirigubbakcemile3
tarihe bakmayın bu resim yeni makinenin tarihi yanlışşşşş
bakın bende gelmişim gibi yorum yazın yoksa kızarımmmm
küserim anladın sen onuuu
Way yine buluştunuz demi angaralı güzeller bende olmalıydım orada ama ne yapalım olmadı :umursamaz: çok çirkinsiniz ayrıca hiç te kıskanmadım delikafadulden kimin doğum günü oldu hanımlar nice yaşlara olsun :sm_cool: çiceğim yok cadı arzu da yok giderler diye tahmin ettim harikasınız hanımlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?