Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalişim..sen var ya..seni boşuna muhtar seçmemişler..sen işini biliyorsunkaydirigubbakcemile3
Cnm cmm..ben anca akşama evden ekleyebilirimkaydirigubbakcemile5
evet songülcüğüm valla çiçeğimle birlikte baya bi kulaklarını çınlattık senin :1hug:
acaba songül ne zaman aramıza katılacak diye bir birimize srduk durduk inanki :1hug:
güzel bir gündü gelmeyenler çatlasın
İNŞALLAH CANIM MUTLAKA BEKLİYORUZ SENİ:asigim: :1hug:Ah canımsınız ya,inan Elif ablaya da söylemiştim,
eğer ayarlayabilirsen kesin gelicem diye,
ama hep birşeyler çıkıyor,eee hafta içi çalışınca herşeyimiz hafta sonuna kalıyor,
ama inşallah birgün de ben süpriz yapıcam sizlere...Şeniz
KÜSMEEEEEE KIYAMAM BEN SANAAAAA :1hug::a015::a015: küstüm bananeyyyyy size küstümmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
annem bilseydim gelirdim yaaaaaaaa(((((
HADİ ORDAN KANDIRIKÇIIIIIIIII:mymeka:annem bilseydim gelirdim yaaaaaaaa(((((
TEŞEKKÜRLER HUYSUZ VE TATLI GACİ, BİZ BULUŞTUK VE SEN GENE YOKTUN :1no2:maşallah sizlere Ankara güzelleri
harika çıkmışsınız ve süper bir buluşma gerçekleştirmişsiniz,
hele o başmisafiriniz elif'imide gördüm ya ,nasıl mutlu oldum anlatamam :1hug:
zuzum elifim:asigim:, pek bi tatlı çıkmışsın ..
öpüyorum hepiciğinizi a.s.
APLAN SANA KURBAN OSSUUUUUUNNNN :1hug:Kalimerammm canımmmm benim için leblebili gazozu içtin yaaa bundan bölee ablamsın benimmmm:)))))))))))))))elif e o kadder annattım ben bilmiom dedi çıktı işin içinden:))))
İNŞALLAH ELİFCAN İNŞALLAHHH:Saruboceq::Saruboceq:inş gene olur :)
:a015::a015: küstüm bananeyyyyy size küstümmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
![]()
siz içmediniz ben size yoluyorum buyrunnnnn:))))))
annem bilseydim gelirdim yaaaaaaaa(((((
maşallah sizlere Ankara güzelleri
harika çıkmışsınız ve süper bir buluşma gerçekleştirmişsiniz,
hele o başmisafiriniz elif'imide gördüm ya ,nasıl mutlu oldum anlatamam :1hug:
zuzum elifim:asigim:, pek bi tatlı çıkmışsın ..
öpüyorum hepiciğinizi a.s.
canımsın ablammmlmaz:hem gelmiyon,gelsen evlilik yıldönümü pastası kesecektikÇok üzgünüm çoookama geelmedin üstelik ben senle ko nuşamadımyerimsenibenKÜSTÜK :umursamaz:
lmaz:hem gelmiyon,gelsen evlilik yıldönümü pastası kesecektikÇok üzgünüm çoookama geelmedin üstelik ben senle ko nuşamadımyerimsenibenKÜSTÜK :umursamaz:
SAĞOL GEL BİRLİKTE İÇELİMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.