Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifcim leblebi gazoz herhalde ankaraya özelmi bilmiyorum ama çok güzeldir ....denenmişdir tavsiye ederimopuyorumnanaktaniçmicem leblebili gazoz ben öle bişi duymadımalsanaalsanasmile
evet songülcüğüm valla çiçeğimle birlikte baya bi kulaklarını çınlattık senin :1hug:
acaba songül ne zaman aramıza katılacak diye bir birimize srduk durduk inanki :1hug:
canım arkadaşım ankaraya geleceğin haberini çiçekten aldım, inşallah sayende bir buluşma daha olacak,
sen hele bir gel bakalım, ailenle hasret giderde bizde buluşalım özlem giderelim inşallah :asigim::1hug:a.s.
o senin güzelliğin canım benim :asigim::1hug:
ne demek canım sizlerin sayesinde bitanem :asigim::1hug: asıl ben teşekkürederim geldiğiniz için :asigim::1hug:
canım kusura bakma yaşlılık işte hatırlayamadım özüüürr:asigim::1hug:
elifimizin kardeşini tanımaktan bizde çok mutlu olduk opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
canım baya uzun zamandır ankaraya gelmeyi düşünüp duruyordun işet şeytanın bacağını kırdık nihayet kaydirigubbakcemile5
inşallah sık sık görüşürüz :asigim::1hug:a.s.
tombişim o gün baya rahatsızdın farkettirmemeye çalıştın ama ben anladım,
o yüzden merak ettim seni umarım şimdi iyisindir canım benim,
karnının neden ağrıdığıda belli oldu şimdi :asigim::1hug:a.s. çok geçmişolsun canım kardeşim:1hug:a.s.
evet canım seninle telefondada konuşmuştuk, çok geçmişolsun,
bir sonraki buluşmaya inşallah; ank06 arkadaşımız haziranda ankarada olacak inşallah o zaman buluşumaya gelirisn öptüm kocaman :asigim::1hug:a.s.
bu ne güzellik ,sabah sabah gözüm gönlüm açıldı,,,
toprağım bacım,asenam seni görmek çok güzel içim içime sığmıyor..
seni iyi gördüm,,ohh.
kalimeram,çok durgun gördüm seni..iyisiniz değilmi...ama çok şekersiniz.. manzaranızda enfesmiş valla...
teşekkürler yeşilimolumunekankayizsmileKK nın Ankara şekerleri çok güzel çıkmışsınız. Arkadaşlığınız daim olsun
sen buluşmalara gelme ondan sonrada salya sümük ağla :mymeka:![]()
yorumsuzum çok tatlı çıkmışsınız
teşekkürler neslihancığım:1hug:dostluğunuz daim olsun hepiniz çok güzelsiniz hanımlar![]()
royalim valla ben giderken leplebimi aldımda gittim senin için inanki,hepiniz çok güzel çıkmışsınız bir gün olurda yolum Ankara ya düşerse bi buluşmada hep birlikte ayarlarız olmazmı???Elifimi özellike bekliyorum gerçi benim için leblebili gazoz içmemiş ama:))))))
kıs vardı masada niye içmedin :sm_confused:içmicem leblebili gazoz ben öle bişi duymadımalsanaalsanasmile
teşekkürler alkimciğim bir sonraki buluşmada senide aramızda görelim artıkın lütfen yanee:asigim::1hug:yine çok güzel bir toplantı olmuş hepiniz çok eglenmişsiniz dostluklarınız daim olsun
kesinlikle çok güzel a.selifcim leblebi gazoz herhalde ankaraya özelmi bilmiyorum ama çok güzeldir ....denenmişdir tavsiye ederimopuyorumnanaktan
tamam şekerim haber bekliyoruz senden a.s:1hug:
İnşallah kalişcim geleceğime yakın çiceğime haber vereceğim zaten seninle irtibat kurar nasılsa kaynatırız artık hep beraber opuyorumnanaktan
dilek ablam hani öbür resimler??? elife gönderecektinde koyacaktı kk ya :sm_confused::uhm:bencede iyi oldu katılım çokdu daha güzel amaçler hayırlı işlere vesile olmak için buluşuruz inşallah değişik mekanlarda mıktarım ayarlar resimlşer nasıl ama cano kadar olmasada iyi çekmişim elif ayaklarına sağlık taaa oralardan kalkdın geldin belli olmaz belki bizde toplanır konyaya geliriz kardeşine de selamlar hepiniz sağlıkla kalın mutlu olun
esmerim leplebi ve gazoz içmekten kahveye sıra gelmedi kusura bakma bidahakine inşallah :asigim::1hug:ne kadar şekersinizzzz ne kadar güzelsinizz ne ne ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrseviyommm siziii
elifiimi gördüm içim cız ettiii gelmediğim içinn kısmet değillll mişşş geliyordum ama gelemdimmm
hepinizi çok çok öptüm hepiniz süpersinizzz hani benim için kahfe içilmemeşşş olsun içmeyinnn kendinize ii bakın ankaranın güzel sultanlarııııııı
sayenizde güzel bir gün oldu ablam :1hug:güzel bir gündü gelmeyenler çatlasın
teşekkürler canım :1hug:Dostlugunuz daim olsun arkadaslar a.s.
teşekkürler zeynepciğim :1hug:harikasınız ya hu her buluşmanız ayrı güzel sizin
ne imreniyorum size
elif ablamı görmek ayrı mutluluk çok merak ediyordum onu
dostluğunuz daim olsun
ankebut3 hoşgeldin aramıza
evet asenam nihayet şeytanın bacağını kırdın yanii inşallah bundan sonra bukadar aravermezsin değilmi :1hug:Ankara buluşması gerçekten çok güzeldi.Organizatörler kraliçesi kalişim çoook sağolasın sayende buluştuk.Ben uzun zamandır katılamamıştım hepinizi ne kadar özlemişim anlatamam.Elif'ciğim seni görmek benim için ayrı bi sürprizdi,gülen güzel yüzün hiç solmasın,kardeşinde çok candan.Zeytuni ve okyanusu yeni tanımama rağmen çok çabuk kaynaştık,sanki yıllardır tanışıyomuş gibiydik.Güzeller güzeli dilek ablacığm, girdap ablacığım,nurşen ablacığım,dağçiçeğim,sizleri ne kadar sevdiğimi biliyosunuz zaten.Çok yeni tanımama rağmen tombişim seni anlatmam kelimeler sığmaz.Kalişim canım arkadaşım tekrar teşekkür ederim.Hepinizi çok seviyorum,iyiki varsınız.Sevgilerimle hepinizi kocamannnnn öptüm.
yine bomba gibisiniz .süper bir buluşma olmuş .o karelerde bende olmak isterdim .ama ağır bir grip ve farenjit geçirdiğim için gelemedim.ama bu güzel buluşma fotoları bile bana iyi geldi.hepiniz çokk özlediğimi daha iyi anladım.canım arkadaşlarım sevgilerimle
![]()
yorumsuzum çok tatlı çıkmışsınız
GEÇDE OLSA BENİ KIRMAYIP GELDİĞİNİZ İÇİN ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM ABLAM:asigim::1hug:a.s.Başta,Konya lardan gelen Elif arkadaşım ve kardeşine,bu toplantıyı düzenleyen organizatörler kraliçesi kardaşım kalişime olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkürler..opuyorumnanaktan Rosen güzelim selamlarını ilettim yerine çay içtim leblebi yedim....
Not:beni yalnız bırakmayan yol arkadaşım zeytunime teşekkürlera.s.![]()
EVET EYLÜLCAN VALLA ÖLE OLDU, GELMEYEN ARADAŞLARIMIZ VARDI AMA OLSUN BİZ BAYA Bİ EYLENDİK:asigim::1hug:Ankara gümbür gümbür sallamışsınız yine ortlığı 41 kere maşallah hepinizeBütün ablalalrım bir arada ne güzel tekrarı olsun buluşmalarınızın işallah opuyorumnanaktan
ÇİÇAAM RESİMLERİ SANA MAİL ATTIM YÜKLERSEN SEVİNRİM ŞEKERCİĞİM:asigim::1hug:Gerçekten çok güzel bir buluşmaydı.olumunekankayizsmileElif imlede tanışmış oldukkaydirigubbakcemile5
Gitmesydim çok üzülürdüm biliyorum..her şartı zorlayıp gittim:1hug:
İyikide gitmişim..yalnız resimlerimiz yok..:sm_confused:daha çok olmalı
Toplu çekilenler..Elif le benimkiler hiçbiri yok..sonra mı eklenecek onlar :uhm:
Canım bana yollayacaklardı yollamadılar kendileride koymadı bilmiyorum makine kimindi onuda bilmiyorum