Ankara buluşması

çok güzel çıkmışsınız maşaallah
ankara manzarasıylada tamamlanmış
harika görüntüler çıkmış ortaya
devamını dilerim:)

bu arada elif ablacım
nicklerinizi de yazabilirmisin acaba
sevgiler:)

bu ne güzellik ,sabah sabah gözüm gönlüm açıldı,,,
toprağım bacım,asenam seni görmek çok güzel içim içime sığmıyor..
seni iyi gördüm,,ohh.
kalimeram,çok durgun gördüm seni..iyisiniz değilmi...ama çok şekersiniz.. manzaranızda enfesmiş valla...

elif hanım aramıza katılmakla bizi çok mutlu ettiniz herşey için çok teşekkürler ellerinize sağlık resimleride yüklemişsinizopuyorumnanaktan

GÜÜÜÜNAYDIIIIIIIIINNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

DÜNKÜ BULUŞMANIN SARHOŞLUĞUYLA BAŞLADIM GÜNE HADİ BAKALIM HAYIRLISISopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ÖNCELİKLE TEEEEE KONYALARDAN KALKIP BİZİ GÖRMEYE GELEN VE TAM 4 HAFTADIR BENDEN BULUŞMA HABERİ BEKLEYEN ,
CANIM CİĞERİM ELİFİME ÇOOOOOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM, BİZİ KIRMADIĞI İÇİN :1hug:a.s.
TEŞEKKKÜRLER ELİFİM SAYENDE ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK, İNŞALLAH TEKRAR GELİRSİN KAREDEŞİNLE BİRLİKTE:asigim::1hug:

GELEN TÜM ARKADAŞLARIMA; ELİF VE KIZKARDEŞİ (DAHA SONRA KATILDI ARAMIZA), NRSNMK39, ZEYTUNİ06,DAĞ ÇİÇEĞİ,
ASENA66, OKYANUS39, DİLEK52, GİRDAP,SERSERİÇİÇEK, TOMBİŞİM VE TABİKİDE BEN EEEE KENDİMEDE TEŞEKKÜR ETMEM LAZIM DEMİİİsositososito:utangac:

ELİFİM BİDENEM KİM KİMDR YAZMAMIŞ BEN YAZİİİM BARİ DİDİM:asigim:

SOLDAN SAĞA; GİRDAP, ZEYTUNİ06, NRSNMK39 VE OKYANUS39

TOMBİŞ06 VE EKÜRÜSİ KALİMERA YANİİ BEN

OKYANUS39, DAĞ ÇİÇEĞİ VE ELİFİN KARDEŞİ ( ÇOK ÖZÜR DİLERİM İSMİNİ UNUTTUM)

DİLEK52; GİRDAP VE ZEYTUNİ06

MÜTHİŞ ANKARA MANZARASI, BU RESMİ ANKARAYI SEVİP ÖZLEYENLER İÇİN ELİFİM ÇEKTİ

BAK BAK BAK BUNLAR SİĞARA İÇMEK İÇİN FİRAR EDEN ARKADAŞLAR:olmaz:
OKYANUS39, GİRDAP VE ASENA66

OKYANUS30, GİRDAP, ELİF, ASENA66 VE ELİFİN KARDEŞİ

BEN BURDA HARARETLİ HARARETLİ KİME NE ANLATIYOSAM BİLMİYORUM

ANKARA MANZARASI ANIT KABİR NE DE GÜZEL DURUYOR

DİLE52, GİRDAP VE ZEYTUNİ

ASENADA TELEFONLA KONUŞUYO KİME NE ANLATIYOR ACEP????

ZETUNİ06, NRSNEMK39 VE OKYANUS39

muhabbbetiniz daim olsun
önlerinde laptopta var
KK'ya mı giriyordunuz bakalım delikafadulden
TEŞEKKÜRLER CANIM SAĞ OL, EVET ELİFİN LAPTOU VARDI AMA BAĞLANAMADI a.s

çok güzel çıkmışsınız maşaallah
ankara manzarasıylada tamamlanmış
harika görüntüler çıkmış ortaya
devamını dilerim:)

bu arada elif ablacım
nicklerinizi de yazabilirmisin acaba
sevgiler:)
TEŞEKKÜRLER CANIM :1hug: RESİMLERİN DEVAMI VAR BUNLAR SADECE ELİFİN ÇEKTİKLERİ,
DİERLERİDE GÜN İÇİNDE YÜKLENECEK İNŞALLAH :asigim:a.s.

bu ne güzellik ,sabah sabah gözüm gönlüm açıldı,,,
toprağım bacım,asenam seni görmek çok güzel içim içime sığmıyor..
seni iyi gördüm,,ohh.
kalimeram,çok durgun gördüm seni..iyisiniz değilmi...ama çok şekersiniz.. manzaranızda enfesmiş valla...
TEŞEKKÜRLER ÇİÇEĞİM SENİN KULAKLARINI ASENAMLA BİRLİKTE BOL BOL ÇINLATTIK ZATEN:1hug:

elif hanım aramıza katılmakla bizi çok mutlu ettiniz herşey için çok teşekkürler ellerinize sağlık resimleride yüklemişsinizopuyorumnanaktan
GÜNAYDIN ŞEKERCİĞİM, SABAH ŞERİFLERİN HAYIRLI OLSUN :asigim::1hug:a.s.

Yine harika bir buluşma olmuş arkadaşlar,
Elif abla da katılmış , dostluğunuz daim olsun...

Maşallah hepinize ne diyeyim kıskandım resmen :nazar: ne güzel bir buluşma olmuş keşke bende olsaydım ne güzel olurdu ..
Sizleri tekrardan görmek ne güzel hanımlar hihoyyyt sevgili elifte gelmiş konyadan opuyorumnanaktan kısmet değilmiş sizleri görmek .
Dostluğunuz hep daim olsun hanımlar kaydirigubbakcemile3
Kısmetse haziran ilk haftasında ankaradayım geleceğim bebek görmeye geliyorum kısmet olursa sizleride görürüm yine ..
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler bol öpücükler hepinize gelsin ..opuyorumnanaktan

ankaram da,ankaralılarımda çok güzel maaşallah:nazar::nazar::nazar:

günaydın mıktarım teşekkürler hepimizi bir araya getirdiğin için allah seni başımızdan eksik etmesinopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

zemuszemus Eveeetttt biraz geç olsa da ben de katıldım Elifin kardeşi olan da benim :)

evettttttt nihayet ankara buluşması gerçekleşti.başta taaaaaaaa konyadan kalkıp gelen sevgili elifimize ve kardeşine sonsuz< teşekkürler zaten ankaramızın daimi temsilcileri azbi fire olsada tamamına yakın kadrosuyla ordaydık gelen arkadaşlarımın ayaklarına saglık kendi adıma çok eglendim benim bütün şakalarıma katlanan elifime okyanusuma ayrıca teşekkürler hakkınızı helal edin sizi çok seviyorum..ayrıca yeni tanımama ragmen yüregimin başköşesine yerleşen can dostum kıymetli arkadaşım atikem asena66 aramızdaydı bizi çok mutlu etti diger arkadaşlarım dilek52 serseriçiçek nurasanka39 girdap dagçiçegi zuytuni herbiri ayrı birer pırlanta eeeeeeee kalimeramı namıdiger mıhdarımı anlatmama gerek yok oooooooo ooooooooooo bi can canım kardeşim allahım gönlünün tüm dileklerini versin bi insan bukdarmı temiz kalpli olur adını yazdıgım şuanda telefon etti sesini duydum dünyalar benim oldu.canım arkadaşlarım hepinizi çok çok öpüyorum.........

yine bomba gibisiniz .süper bir buluşma olmuş .o karelerde bende olmak isterdim .ama ağır bir grip ve farenjit geçirdiğim için gelemedim.ama bu güzel buluşma fotoları bile bana iyi geldi.hepiniz çokk özlediğimi daha iyi anladım.canım arkadaşlarım sevgilerimle

Yine harika bir buluşma olmuş arkadaşlar,
Elif abla da katılmış , dostluğunuz daim olsun...
evet songülcüğüm valla çiçeğimle birlikte baya bi kulaklarını çınlattık senin :1hug:
acaba songül ne zaman aramıza katılacak diye bir birimize srduk durduk inanki :1hug:

Maşallah hepinize ne diyeyim kıskandım resmen :nazar: ne güzel bir buluşma olmuş keşke bende olsaydım ne güzel olurdu ..
Sizleri tekrardan görmek ne güzel hanımlar hihoyyyt sevgili elifte gelmiş konyadan opuyorumnanaktan kısmet değilmiş sizleri görmek .
Dostluğunuz hep daim olsun hanımlar kaydirigubbakcemile3
Kısmetse haziran ilk haftasında ankaradayım geleceğim bebek görmeye geliyorum kısmet olursa sizleride görürüm yine ..
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler bol öpücükler hepinize gelsin ..opuyorumnanaktan
canım arkadaşım ankaraya geleceğin haberini çiçekten aldım, inşallah sayende bir buluşma daha olacak,
sen hele bir gel bakalım, ailenle hasret giderde bizde buluşalım özlem giderelim inşallah :asigim::1hug:a.s.

ankaram da,ankaralılarımda çok güzel maaşallah:nazar::nazar::nazar:
o senin güzelliğin canım benim :asigim::1hug:

günaydın mıktarım teşekkürler hepimizi bir araya getirdiğin için allah seni başımızdan eksik etmesinopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
ne demek canım sizlerin sayesinde bitanem :asigim::1hug: asıl ben teşekkürederim geldiğiniz için :asigim::1hug:

zemuszemus Eveeetttt biraz geç olsa da ben de katıldım Elifin kardeşi olan da benim :)
canım kusura bakma yaşlılık işte hatırlayamadım özüüürr :utangac::asigim::1hug:
elifimizin kardeşini tanımaktan bizde çok mutlu olduk opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ne demek asıl ben mutlu oldum hepinizi tanımakdan çok mutluyum:)
canım baya uzun zamandır ankaraya gelmeyi düşünüp duruyordun işet şeytanın bacağını kırdık nihayet kaydirigubbakcemile5
inşallah sık sık görüşürüz :asigim::1hug:a.s.

evettttttt nihayet ankara buluşması gerçekleşti.başta taaaaaaaa konyadan kalkıp gelen sevgili elifimize ve kardeşine sonsuz< teşekkürler zaten ankaramızın daimi temsilcileri azbi fire olsada tamamına yakın kadrosuyla ordaydık gelen arkadaşlarımın ayaklarına saglık kendi adıma çok eglendim benim bütün şakalarıma katlanan elifime okyanusuma ayrıca teşekkürler hakkınızı helal edin sizi çok seviyorum..ayrıca yeni tanımama ragmen yüregimin başköşesine yerleşen can dostum kıymetli arkadaşım atikem asena66 aramızdaydı bizi çok mutlu etti diger arkadaşlarım dilek52 serseriçiçek nurasanka39 girdap dagçiçegi zuytuni herbiri ayrı birer pırlanta eeeeeeee kalimeramı namıdiger mıhdarımı anlatmama gerek yok oooooooo ooooooooooo bi can canım kardeşim allahım gönlünün tüm dileklerini versin bi insan bukdarmı temiz kalpli olur adını yazdıgım şuanda telefon etti sesini duydum dünyalar benim oldu.canım arkadaşlarım hepinizi çok çok öpüyorum.........
tombişim o gün baya rahatsızdın farkettirmemeye çalıştın ama ben anladım,
o yüzden merak ettim seni umarım şimdi iyisindir canım benim,
karnının neden ağrıdığıda belli oldu şimdi :asigim::1hug:a.s. çok geçmişolsun canım kardeşim:1hug:a.s.:nazar:

yine bomba gibisiniz .süper bir buluşma olmuş .o karelerde bende olmak isterdim .ama ağır bir grip ve farenjit geçirdiğim için gelemedim.ama bu güzel buluşma fotoları bile bana iyi geldi.hepiniz çokk özlediğimi daha iyi anladım.canım arkadaşlarım sevgilerimle
evet canım seninle telefondada konuşmuştuk, çok geçmişolsun,
bir sonraki buluşmaya inşallah; ank06 arkadaşımız haziranda ankarada olacak inşallah o zaman buluşumaya gelirisn öptüm kocaman :asigim::1hug:a.s.

KK nın Ankara şekerleri çok güzel çıkmışsınız. Arkadaşlığınız daim olsun

alayan_kz_bebek.jpg

yorumsuzum çok tatlı çıkmışsınız

hepiniz çok güzel çıkmışsınız bir gün olurda yolum Ankara ya düşerse bi buluşmada hep birlikte ayarlarız olmazmı???Elifimi özellike bekliyorum gerçi benim için leblebili gazoz içmemiş ama:))))))

Back