Ankaranın neresinde yaptınız arkadaşlar bu tertibi?
Ankaranın fıstıkları,süppersiniz Maşallah,
benim bacım toprağım asenacım senin tekrar görmek çok güzel gülen yüzün hiç solmasın ,seni seviyorum,
canım arkadaşım D@ğ çiçeğim kırmızılar pek yakışmış ,favori rengim kırmızı,yerimsenibensenin tekrar görmekde çok güzel yüzünüzden gülücükler solmasın hep gülün emi..
Arkadaşlar hepiniz çok güzelsiniz.
Ne mutlu yine bir aradasınız.
Bu dostluğunuz hep daim olsun inşallah
Dağ çiçeğim yakmışsın yine ortalığı kırmızılar filan Şeniz
İstanbul'dan kucak dolusu sevgiler hepinize
Sizleri bir gün yakalayacağım kısmetse buluşma gününüzde
görenlerin içini ısıtıyorsunuz.ne güzel çıkmışsınız,vallahi harika görünüyorsunuz.dilerim bu gülüçükler,neşeniz ve dostluğunuz daim olsun.
hepinizi tek tek öptüm Şeniz.az geldi birde sımsıkı kucaklayım oooohhhhhh.
çiçek nickin gibi kırmızı gülü andırıyon bacııımmmm.
ayy ben az daha kaçıracaktım buluşma resimlerinizi hepiniz çok tatlısınız
d@ğ çiçeğim sen kırmızı giysili olansın değilmi çok güzelsiin maşallah sana yaaa
hepinize sevgiler kızlar
KK ailemizin sevgili üyeleri hepiniz muhteşemsiniz. Dostluğunuz daim buluşmalarınız bol olsun . Öpüyorum hepinizi.Bu arada Kalişimiz neden yok, nasıl kaçırdı bu buluşmayı hayret:))))
Hepiniz ne kadar neşeli görünüyorsunuz..Burdaki dostlukları gerçek hayata taşıyanlara bayılıyorum..
D@Ğ ÇİÇEĞİ şekerim seni gördüğüme bir kez daha mutlu oldum..Özlemişim seni arkadaşım..SEVGİLER hepinize..
Sen çok yaşa emi?:roflol::roflol:ŞenizAsena anneciğim a.s. seni gördüğüme sevindim çok güzel çıkmışsınız.
Bi kırmızılı gözüme çarpıyo yav bu kimdi diyodum dağ çiçeğimiydi dağ şekerimi kaydirigubbakcemile3 yorumlara bakınca anladım :1rolleyes:a.s.
Evet canım,Kali mizi bizde çok aradık gerçekten a.s.KK ailemizin sevgili üyeleri hepiniz muhteşemsiniz. Dostluğunuz daim buluşmalarınız bol olsun . Öpüyorum hepinizi.Bu arada Kalişimiz neden yok, nasıl kaçırdı bu buluşmayı hayret:))))
Hepiniz ne kadar neşeli görünüyorsunuz..Burdaki dostlukları gerçek hayata taşıyanlara bayılıyorum..
D@Ğ ÇİÇEĞİ şekerim seni gördüğüme bir kez daha mutlu oldum..Özlemişim seni arkadaşım..SEVGİLER hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?